Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μετανάστευση GO WEST

Ψήφισαν
150. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Yey(ναι)

91 60,67%
  • Nay(όχι)

24 16,00%
  • Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι

24 16,00%
  • Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί

11 7,33%
Σελίδα 51 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 414950515253 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 501 έως 510 από 581

Θέμα: Μετανάστευση

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ο λουφας μπορει και να ναι μουφας κανεις δεν ξερει παρα μονο αυτος αν αυτα που γραφει ειναι αληθινα,το οτι τα εγραψε στο πατριοτακι η οπου αλλου τον καθιστα αναξιοπιστο απο αυτο και μονο το γεγονος?που επρεπε να τα γραψει στον capital? Ισα ισα δικη μου εκτιμηση ειναι αν ηθελε να αναδειξει το συγγραφικο του ταλεντο η την καλπαζουσα φαντασια του δεν θα διαλεγε ενα τετοιο φορουμ με μηδαμινη επισκεψιμοτητα
    αντε γεια...

2. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (01-05-13), katsaraios (01-05-13), Nino (01-05-13)

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    2

Προεπιλογή

εγω παντως εχω κανει τα χαρτια για το Αμερικα και πρεπει να κανονισω με τν προξενο συναντηση.. πιστευω πως να πας εξω ειδικα εαν εισαι και νεος μπορει με καποιες συγκυριες να σ ανοιξει τα φτερα κατι π εδω θα ηθελε περισσοτερα χρονια.. και μετα κατεβαινεις με αλλα μυαλα στην Ελλαδα.. ειχα παει 1μηνα Καναδά και οικοδομη να κανεις ο αρχαριος εργατης παιρνει 1000$ την εβδομαδα και μετα ανεβαινει το ποσο.. (δν τ λεω τυχαια ο θειος είναι και ιδιοκτητης..) αλλα η δουλεια ειναι δουλεια..

4. The Following User Says Thank You to Laggispower For This Useful Post:

A8hnaios (01-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Chill out Hads brah. Jus focking around as usual.

6. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

oldcarskickass (01-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Laggispower Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παντως εχω κανει τα χαρτια για το Αμερικα και πρεπει να κανονισω με τν προξενο συναντηση.. πιστευω πως να πας εξω ειδικα εαν εισαι και νεος μπορει με καποιες συγκυριες να σ ανοιξει τα φτερα κατι π εδω θα ηθελε περισσοτερα χρονια.. και μετα κατεβαινεις με αλλα μυαλα στην Ελλαδα.. ειχα παει 1μηνα Καναδά και οικοδομη να κανεις ο αρχαριος εργατης παιρνει 1000$ την εβδομαδα και μετα ανεβαινει το ποσο.. (δν τ λεω τυχαια ο θειος είναι και ιδιοκτητης..) αλλα η δουλεια ειναι δουλεια..

O θείος είναι κατασκευστής στο Καναδά ?

8. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Laggispower (01-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο λουφας μπορει και να ναι μουφας κανεις δεν ξερει παρα μονο αυτος αν αυτα που γραφει ειναι αληθινα,το οτι τα εγραψε στο πατριοτακι η οπου αλλου τον καθιστα αναξιοπιστο απο αυτο και μονο το γεγονος?που επρεπε να τα γραψει στον capital? Ισα ισα δικη μου εκτιμηση ειναι αν ηθελε να αναδειξει το συγγραφικο του ταλεντο η την καλπαζουσα φαντασια του δεν θα διαλεγε ενα τετοιο φορουμ με μηδαμινη επισκεψιμοτητα
    Προσωπικά δεν κόλλησα στον χώρο της ανάρτησης όσο στο περιεχόμενο των ποστ του. Πουθενά δεν ξεφεύγει από την περιγραφούμενη πεπατημένη, την οποία έχουμε δει αρκετές φορές στα - ευρέως αμφισβητίσιμα για την αντικειμενικότητά του - ΜΜΕ.

*λέγοντας περιεχόμενο των ποστ, εννοώ του loufas
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 01-05-13 στις 15:10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

10. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

katsaraios (01-05-13), Monsta (01-05-13)

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    O θείος είναι κατασκευστής στο Καναδά ?
    Ναι εχει αδεια να φτιάχνει τα παντα εργοστασια νοσοκομεια σπιτια.. πηρε και ενα dodge ram SRT με τα 400 και άλογα μιλαμε για καραβι!!

12. The Following User Says Thank You to Laggispower For This Useful Post:

A8hnaios (01-05-13)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα αλλες οι συνθηκες και οι νομοι στον Καναδα και αλλες εδω.
    Εδω για να παρεις $ 200 την ημερα σαν εργατης πρεπει να εχεις αδεια εργασιας, και να δουλευεις σε κρατικη δουλεια.
    Δεν παιρνεις απο την Πρεσβεια χαρτια να ερθεις εδω σαν εργατης. Αδεια εργασιας μπορεις να παρεις για ορισμενες ειδικοτητες. Δουλευω στο κατασκευαστικο τομεα μπορω να σου πω τι γινεται. Παρανομος ισως βρεις δουλεια αλλα οχι με 200 την ημερα.....
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

14. The Following User Says Thank You to Eleni For This Useful Post:

Laggispower (01-05-13)

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα αλλες οι συνθηκες και οι νομοι στον Καναδα και αλλες εδω.
    Εδω για να παρεις $ 200 την ημερα σαν εργατης πρεπει να εχεις αδεια εργασιας, και να δουλευεις σε κρατικη δουλεια.
    Δεν παιρνεις απο την Πρεσβεια χαρτια να ερθεις εδω σαν εργατης. Αδεια εργασιας μπορεις να παρεις για ορισμενες ειδικοτητες. Δουλευω στο κατασκευαστικο τομεα μπορω να σου πω τι γινεται. Παρανομος ισως βρεις δουλεια αλλα οχι με 200 την ημερα.....
    μαλλον δεν το εθεσα σωστα Ελενη. ο εργατης ειναι νομιμος με ολα τα χαρτια και δεν ειναι μεταναστης ειναι καναδος με τα χαρτια του και οτι χρειαζεται απο την αστυνομια για τα κτηρια όπως ηθελε να μ εξηγησει ο θειος μου μια μερα π ειχαμε παει για κατι δουλειες.. και προς θεου δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου ισα ισα μπορει εγω να εχω συγκρατησει λαθος πληροφορίες..

16. The Following User Says Thank You to Laggispower For This Useful Post:

Eleni (01-05-13)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

μαλλον δεν το εθεσα σωστα Ελενη. ο εργατης ειναι νομιμος με ολα τα χαρτια και δεν ειναι μεταναστης ειναι καναδος με τα χαρτια του και οτι χρειαζεται απο την αστυνομια για τα κτηρια όπως ηθελε να μ εξηγησει ο θειος μου μια μερα π ειχαμε παει για κατι δουλειες.. και προς θεου δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου ισα ισα μπορει εγω να εχω συγκρατησει λαθος πληροφορίες..
    ευχομαι να μπορεσεις να κανεις αυτο που θελεις. Δεν δινουν ευκολα χαρτια, ειδικα αυτη την περιοδο. οι μισθοι στον Καναδα ειναι μικροτεροι απο εδω. Μπορεις να ρωτησεις και καποιο αλλο μελος που ειναι εκει. Εδω δεν υπαρχει οριο μισθου, αναλογα τη δουλεια και την υπηρεσια που δουλευεις. Μην ξεχνας οτι και εδω υπαρχουν πολλοι παρανομοι στις μη κρατικες δουλειες, και αμοιβωνται λιγοτερο. Εχω δυο Καναδους μηχανικους εδω στο γραφειο με αδεια εργασιας. Μιλαμε για $90,000 το χρονο . Η κατασταση δεν ειναι ροδινη ... αλλα καλυτερη απο Ελλαδα.Ο κατασκευαστικος/εργολαβικος κλαδος εχει αρκετη δουλεια στη ΝΥ και NJ.
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ελένη θα ρθω αμερικα έχεις καμια άκρη για λαντζα;
    αντε γεια...

19. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

BILL007 (02-05-13), Eleni (01-05-13)

Σελίδα 51 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 414950515253 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές