Γιωργο δεν ειχα σκοπο να παω Κυπρο να τρεξω.
Μου εκαναν προταση χορηγιας με ολα τα μεταφορικα, διαμονη πληρωμενα. Θα ημουν μλκας αν δε δεχομουν.
Η ιστορια ομως με τα τελωνεια δεν ειναι ευκολη απο τη στιγμη που δεν εχεις αποδεικτικα εγγραφα.
Απο το τοπικο τελωνειο μου εδωσαν λυση με εγγραφο Τ2L που θα κοστιζει 450 ευρω με ειδικες πινακιδες ,ασφαλεια κτλ. Στη Κυπρο ομως ειναι αμφίβολα τα πραγματα.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Η χορηγια μου δοθηκε με διαμεσολαβηση του Χριστοφορου..
Ηθελα να το τονισω αυτο και τον ευχαριστω δημοσια!
Χριστοφορε τα οχηματα που εισαγονται στη Κυπρο κ δε φερουν πινακιδες, εκτελωνιζονται εκδιδοντας κυπριακες πινακιδες και πληρωνοντας τους αντιστοιχους φορους . Αυτο για να λυσω την οποια απορια σου...
Ρε αστα αυτα και βρες χαρτια να ερθεις να τρεξεις !
Υποχρεωση μου ηταν οταν εμαθα ενας εκ των διοργανωτων θα εφερνε 5-6 οδηγους απο εξωτερικο με τα εξοδα ολα πληρωμενα για να ξεπλυνει χρημα, να απαιτησω (σαν τσαπιον για να μην ξεχνιομαστε Λου, χεχεχε) να ερθει και ενας δικος μου.
Τιποτα δεν εκανα. Και εσυ τα ιδια θα εκανες.
Κανε και τα χαρτια που λεει ο Αρης
M3 CSL
Λου το βλεπω μαλλον χλωμο να ερθω...
Να δωσω περιπου 1000 ευρω για το ανεβα κατεβα Κρητη - Λαυριο , βαλε και τη ταλαιπωρια , την απουσια απο την εργασια μου ΚΑΙ να κολλησουμε μες στο κυπριακο τελωνειο , το βρισκω τολμηρο....
Αν και ο Αντης πηρε ενα δικο του μπροστα μου στο τηλεφωνο και με διαβεβαιωσε οτι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα, δεν σε αδικώ με το σκεπτικο σου και ουτε θελω να κανεις κατι που πιθανον να εχει ρισκο.
Το αφηνω σε σενα, να αποφασησεις.
M3 CSL