Samaro (29-04-13)
Ποια ρευστοτητα μωρε τον πανιβλακα. Τον ηλιθιο τον αντρα μη τρελαθω τελειως το φελεκι μου μεσα.
Ας ερθει να του δωσω κωδικους από λογαριασμους και τι πρεπει να πληρωσω, να μου πει για ρευστοτητα.
Ο τραχανας...
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
vagmag (29-04-13)
Χθες διαφορα blogs λεγαν για πιθανη ισοβια ποινη στον ΓΑΠ για τα λεφτα του ΠΑΣΟΚ. Ισχυει ή πεταξε ενας την τρολια και την αναπαραγουν?
Ας πει κάποιος στο Σαμαρά για τη "σοσιαλιστική" Σουηδία.
Που δεν υπάρχει υπουργείο που ν απασχολεί περισσότερα από 350 άτομα.
Που δεν υφίσταται η μονιμότητα και που οι αμοιβές στηρίζονται σε σύστημα αξιολόγησης απόδοσης.
Νεο-φιλελευθερη Ελλάδα:
4000 υπάλληλοι ανά υπουργείο, μονιμότητα, κανένα σύστημα αξιολόγησης.
Αντί να φτιάξει έστω τα μπαχαλο-υπουργεία του ύστερα από 3 μνημόνια, τολμάει να μιλάει για ρευστότητα ο άθλιος.
Καληνύχτα σας.
atha (29-04-13), Leonidas_E39 (16-05-13), oldcarskickass (10-05-13), Thomelef (29-04-13), vagmag (29-04-13)
γίνεται λόγος στον ΣΚΑΙ για κατάσχεση καταθέσεων σε όσους χρωστάνε πάνω απο 5κ στα ταμεία και δεν έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης, ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση αλλά δεν είναι συνεπείς στις δόσεις.
ΑΜΗΝ παναγιά μου, να μπορέσουμε τουλάχιστον να ανταγωνιζόμαστε με ανθρώπους που τα λαμβάνουν ΚΑΙ αυτά τα έξοδα στα κοστολόγια τους.
και το λέω αυτό γιατί τα τελευταία 2 χρόνια που ξέφυγε η κατάσταση, οι μισοί και παραπάνω λόγο ατιμωρησίας, τα γράφουν στην κυριολεξία στα @@ τους.
να έρθουν τουλάχιστον τα πράγματα σε δίκαιη ζυγαριά γι'αυτούς που πληρώνουν ακόμα...
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
aristent (29-04-13)
edo koboun gia na min plisiasoun tin krisi kai exei arxisei to provlima me tin akribi korona pou prepei na tin ftininoun .pantos i akraies diafores exoun megalosei exofrenika . exei gemisei zitianous exo apo tin mia kai apo tin alli zalizesai sta porsche audi bmw kai kanadyo alla kathe mera tora pou anoixe o kairos
live free and drive hard
S8N (29-04-13)
κωδικούς λογαριασμών τραπέζης εννοούσα γιάννη. να δεί τι υάρχει και τι πρέπει να πληρωθεί.
και αν δεν πελαγώσει, να μου περάσει χαλκά απο την μύτη. το ότι ακόμα πληρώνουμε στην ώρα μας, είναι γιατί μας έχει γίνει η κ@λοτρυπίδα τετράγωνη και κάνουμε δουλειά εγώ ο πατήρ και ο γκαρντά για 10 άτομα εκεί μέσα.
αλλιώς θα χρωστούσαμε τα κέρατα μας και εμείς.
το εργοστάσιο δουλεύει με 3 άτομα μείον απ'οτι είναι το μίνιμουμ και με 4 μείον απ'οτι χρειάζεται για την δουλειά που έχουμε.
ΑΛΛΑ...4 άτομα είναι σχεδόν 70-80 χιλιάρικα τον χρόνο...με τις ζημιές που πάθαμε, δεν μπορούμε να το παίζουμε αφεντικά όπως κάναμε κάποτε.
εγώ είμαι r&d, export manager, programer - χειριστής, γραματεία για τιμολόγια, παραγγελείες και φορτώσεις...![]()
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
makari kai na ginetai aytomata o sympsifismos me ta xreei gia na yparxei dikaiosyni leo ego . me xena kolyva douleia den ginetai
live free and drive hard
έτσι είναι, αν και για να μην είμαστε και άδικοι υπάρχουν και άνθρωποι που κάποια στιγμή η ριμάδα η δικαιοσύνη θα πρέπει να δουλέψει και για λογαριασμό τους.
ανάμεσα στους οφειλέτες υπάρχουν και πάρα πολλοί νυκοκοιραίοι, που έχασαν τραγικά λεφτά με αποτέλεσμα να τους πάρει τελείως απο κάτω.
ο πτωχευτικός κώδικας στην ελλάδα είναι για γέλια...όπως και πολλά άλλα πράγματα άλωστε.
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
oldcarskickass (10-05-13), S8N (29-04-13)