Σελίδα 9 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 78910111959 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οσο η εκκλησία δεν αποδίδει φόρους στην Κράτος και ακόμα και τώρα που η χώρα και οι κάτοικοι της περνούν τόσο δύσκολα και θα μπορούσε να ανακουφίσει πολλούς κάνοντας αυτο που καταχρηστικα και παράνομα δεν έχει κάνει ως όφειλε μονο τέτοιους χαρακτηρισμούς μπορει να εισπράξει και ακόμα χειρότερους. Βέβαια αυτο δεν μπορει να γίνει απο δώ μέσα οπότε πάω πάσο έχεις δίκιο , ας συνεχίσουμε βρίζοντας μονο δημόσιους υπαλλήλους καταπινεται ευκολότερα
    αντε γεια...

2. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (28-04-13), oldcarskickass (10-05-13), Samaro (29-04-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Κατ αρχας δεν βριζουμε κανεναν.
    Κατα δευτερον δεν βαλουμε γενικα εναντιον του κλαδου των δυ, αλλα κατα των τρωκτικων, των παρασιτων, των πελατων κλπ, που βρισκονται μεν σε μεγαλη αφθονια στο δημοσιο, αλλα οχι αποκλειστικα και κατ αναγκη, αφου ευδοκιμουν και στον ιδιωτικο τομεα το ιδιο επιτυχημενα...

4. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bitz (28-04-13), Kostas_1 (28-04-13), PANOS-E60 (28-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο η εκκλησία δεν αποδίδει φόρους στην Κράτος και ακόμα και τώρα που η χώρα και οι κάτοικοι της περνούν τόσο δύσκολα και θα μπορούσε να ανακουφίσει πολλούς κάνοντας αυτο που καταχρηστικα και παράνομα δεν έχει κάνει ως όφειλε μονο τέτοιους χαρακτηρισμούς μπορει να εισπράξει και ακόμα χειρότερους. Βέβαια αυτο δεν μπορει να γίνει απο δώ μέσα οπότε πάω πάσο έχεις δίκιο , ας συνεχίσουμε βρίζοντας μονο δημόσιους υπαλλήλους καταπινεται ευκολότερα
    Ελα ρε Αρη δεν καταλαβαινω γιατι εισαι δηκτικος.

Αφου ξερεις οτι ουτε σε αυτο συμφωνω οταν γινεται γενικα και αφοριστικα. Σαφως και υπαρχει μεγαλος αριθμος, αλλα οχι ολοι.

Για την εκκλησια τα ειπαμε .

Γενικα τωρα:

Ειλικρινα ειναι τοσο δυσκολο να μιλαμε μεταξυ μας με ευγενεια, ηρεμια και αλληλοσεβασμο, να μην προσβαλουμε, να μην εχουμε εντονες και σκληρες εκφρασεις?

Ειμαστε σε ενα δημοσιο χωρο που βεβαιως μπορουμε να συζηταμε τα παντα, αλλα οι σκληρες εκφρασεις προκαλουν εντασεις και επισης σκληρες ανταπαντησεις και παει λεγοντας μεχρι να ξεφυγει τελικα το πραγμα.

(οχι οτι και γω δεν εχω κανει τετοια λαθη, αλλα τουλαχιστον προσπαθω να το αποφευγω).

6. The Following 3 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

aristent (29-04-13), PANOS-E60 (28-04-13), Stathis (28-04-13)

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειμαι φανατικός θαυμαστής της πολτικής κουλτούρας των αμερικανων, ούτε φυσικά της εξωτερικής πολιτικής της χωρας αυτής, αλλά δεν μπορω να μην εντυπωσιαστω από την πολιτική ωριμότητα ενός λαού που βλέπει τον ηγέτη του να αυτοσαρκάζεται δημόσια με ακραίο για τα ευρωπικά δεδομένα τρόπο και να ΜΗΝ γελοιποιείται. Μπραβο.

https://www.protothema.gr/world/article/?aid=274978

watch it ma niggas...

8. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

Stathis (28-04-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στο έγραψα Κώστα και παραπάνω πάω πασω και δεν το γράφω με ειρωνία δεν δικαιούμαι εδώ μέσα να χαρακτηριζω όπως θέλω στην ζωη μου έξω μπορώ, τελεια εδώ . Καλο όμως ειναι να μην ειμαστε επιλεκτικά ευαίσθητοι και αυτο δεν χρήζει παραπάνω διευκρινησης.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 28-04-13 στις 21:29
    αντε γεια...

10. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (28-04-13), gant (28-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο έγραψα Κώστα και παραπάνω πάω πασω και δεν το γράφω με ειρωνία δεν δικαιούμαι εδώ μέσα να χαρακτηριζω όπως θέλω στην ζωη μου έξω μπορώ, τελεια εδώ . Καλο όμως ειναι να μην ειμαστε επιλεκτικά ευαίσθητοι και αυτο δεν χρήζει παραπάνω διευκρινησης.
    Ειπα και πριν δεν ειναι επιλεκτικη η ευαισθησια. Οταν μπορω και εχω χρονο να συμμετεχω, γραφω για το εκαστοτε τρεχον θεμα.

Με πολλα που ειχαν γραφτει τις προηγουμενες μερες το ιδιο συνεβαινε, αλλα βλεπεις προηγουνται αλλα στη ζωη μας .

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το να παρεξηγηθεί κάποιος που είναι ενάντια στη λογική και το γενικό καλό, νομίζω ότι δεν θα ήταν και κάτι το σοβαρό αν ένιωθε άβολα και παρεξηγημένα...

η λογική είναι μονόδρομη. σαν τα μαθηματικά ένα πράμα, όπου κάθε πράξη έχει και ένα αποτέλεσμα.

το να περιμένει ετοιμοθάνατο παιδί ή ενήλικας μόσχευμα απο κάποιο θανώντα για να ζήσει, η λογική λέει, ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας για να βρεθεί. ειδάλως θα έχουμε δυο νεκρούς. όποιος είναι λοιπόν σύμφωνος στο να χαθούν 2 ζωές έναντι της μίας, είναι ενάντια στην λογική. οπότε δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλα για το αν θα παρεξηγηθεί.

το ίδιο και με τα τρωκτικά. όποιος νομίζει ότι ένας δυ που τα ξύνει ολημερής, πρέπει να έχει τα ίδια δικαώματα με έναν που πραγματικά δουλεύει, πάλι νομίζω ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί το αν θα παρεξηγηθεί.

όσων αφορά το σκέλος της εκκλησίας, στέκομαι στην συγκεκριμένη δήλωση. φυσικά και υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να παράξουν έργο, όπως και οι δυ που έχουν τσίπα πάν τους και τιμάνε το μισθό που παίρνουν. δυστηχώς όμως, καταγενική εικόνα, η εκκλησία σήερα είναι ίσως η μεγαλύτερη μπίζνα που υπάρχει...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

gant (28-04-13), hades7 (28-04-13), Kostas_1 (29-04-13), nikos valvetronic (28-04-13), nikos1400 (29-04-13), Stathis (29-04-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

«Σαμαράς: Αρχίζει σιγά σιγά να αρθρώνεται η λέξη ρευστότητα»

https://www.inews.gr/263/samaras-eno...cess-story.htm

Εγώ πάντως παραμένω μουγγός. Ή μάλλον, κωφάλαλος. Τυφλός ήμουν από παλιά, γι 'άλλους λόγους...

15. The Following 11 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Bitz (29-04-13), hades7 (29-04-13), Kostas_1 (29-04-13), mitsos_chania (30-04-13), nikos1400 (29-04-13), PANOS-E60 (29-04-13), Ptboul (29-04-13), Samaro (29-04-13), Stathis (29-04-13), Thomelef (29-04-13), Vassilis ///M (29-04-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγώ πάντως παραμένω μουγγός. Ή μάλλον, κωφάλαλος. Τυφλός ήμουν από παλιά, γι 'άλλους λόγους...
    τυπε ήσουνα στο Ρηγα Φερραίο ?

17. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

S8N (29-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Η είμαι κι εγώ στραβός ή είναι αυτό που λένε , πως " η αλήθεια πάει πάντα μπροστά " αφού διάβασα «Σαμαράς: Αρχίζει σιγά σιγά να εξ-αρθρώνεται η λέξη ρευστότητα»

19. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

S8N (29-04-13)

Σελίδα 9 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 78910111959 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP