Σελίδα 49 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 394748495051 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 481 έως 490 από 585

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι Αντρέα σε όλα είναι εντάξει, έχουν γίνει και οι αιτήσεις, απλά περισσότερο είναι ο δικός μου φόβος, χωρίς βέβαια να του πω κάτι, και ιδικά για το 100αρι. Φυσικά θα δώσει και για άλλες σχολές Πολυτεχνείο κλπ... Μακάρι να είναι όπως τα λέτε. Έχει σκεφτεί και το μετά και δεν έχει πρόβλημα, την σχολή λέω. Θα δούμε...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι Αντρέα σε όλα είναι εντάξει, έχουν γίνει και οι αιτήσεις, απλά περισσότερο είναι ο δικός μου φόβος, χωρίς βέβαια να του πω κάτι, και ιδικά για το 100αρι. Φυσικά θα δώσει και για άλλες σχολές Πολυτεχνείο κλπ... Μακάρι να είναι όπως τα λέτε. Έχει σκεφτεί και το μετά και δεν έχει πρόβλημα, την σχολή λέω. Θα δούμε...
    Λογικό να υπάρχει το άγχος , όλοι οι γονείς το έχουν... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ότι άλλο χρειαστείτε εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να φύγει κάποιος πρέπει ή να πάει με το ζόρι σε μία τέτοια Σχολή ή να περιμένει να δει κάτι και να αντιμετωπίσει κάτι τελείως το διαφορετικό.
    Όλα τα άλλα προβλήματα του "μέσα" κτλπ αντιμετωπίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα από κάποιον συνειδητοποιημένο άνθρωπο που επέλεξε να σταδιοδρομίσει το υπόλοιπο της ζωής του στις Ε.Δ.
    Εγω προσωπικα δεν ξερω τι γνωριζει αυτο το παιδι για τις συγκεκριμενες σχολες και απλως αναφερω οτι δεν ειναι ευκολα, ουτε παρουσιαζω ενα ειδυλλιακο τοπιο ουτε θελω να τον αποθαρρύνω και αυτοι που φευγουν ειναι αυτοι που πριν μπουν το παιζουν οτι ξερουν τα παντα για την σχολη και ιστορια..Επισης οι μηχανικοι της Π.Α εντάσσονται στις ειδικές δυνάμεις?
    https://www.bmwfans.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2883&dateline=1359059  637 O-PELάτης

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικό να υπάρχει το άγχος , όλοι οι γονείς το έχουν... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ότι άλλο χρειαστείτε εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε
    Ευχαριστώ...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregor_Marga Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω προσωπικα δεν ξερω τι γνωριζει αυτο το παιδι για τις συγκεκριμενες σχολες και απλως αναφερω οτι δεν ειναι ευκολα, ουτε παρουσιαζω ενα ειδυλλιακο τοπιο ουτε θελω να τον αποθαρρύνω και αυτοι που φευγουν ειναι αυτοι που πριν μπουν το παιζουν οτι ξερουν τα παντα για την σχολη και ιστορια..Επισης οι μηχανικοι της Π.Α εντάσσονται στις ειδικές δυνάμεις?
    Όχι δεν νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Του έχω πει τι περίπου θα αντμετωπίσει...

Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι δεν νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Του έχω πει τι περίπου θα αντμετωπίσει...
    Αν και αυτο το ποστπηγαινε στον andri δεν πειραζει..:Ρ..Καλα εκανες και του μιλησες
    https://www.bmwfans.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2883&dateline=1359059  637 O-PELάτης

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν και αυτο το ποστπηγαινε στον andri δεν πειραζει..:Ρ..Καλα εκανες και του μιλησες
    Για σένα ήταν σχετικά με το τι ξέρει και για τις ειδικές δυνάμεις...

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπέρα στην παρέα. Μια παράκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Ο μικρός γιός μου δίνει πανελλήνιες φέτος και μία από τις σχολές που διάλεξε είναι η περιβόητη ΣΙ (Σχολή Ικάρων). Φυσικά δεν πάει για Ιπτάμενος αλλά για μηχανικός (ΣΜΑ) και επίσης στις ΣΤΥΑ και ΣΥΔ. Αυτό που σας ζητάω είναι εάν κάποιος από εδώ μέσα μπορεί να βοηθήσει για τις αθλητικές εξετάσεις που θα δώσει, αν ξέρει κάποιους που θα είναι στην επιτροπή ας μου στείλει μήνυμα. Είναι δύσκολη η εποχή για τον μικρό και προσπαθώ να τον βοηθήσω όπως μπορώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    Δεν είναι τίποτα τα αθλητικά όρια, και οι κριτές είναι αρκετά ελαστικοί με τους χρόνους στο 100άρι και 1000άρι.

Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι τα matrix τεστς και η επιτροπή (δυο γιατροί και ένας ιπτάμενος συνήθως). Αν κοπεί εκεί δεν υπάρχει γυρισμός.

Ναι κανονικά.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επισης οι μηχανικοι της Π.Α εντάσσονται στις ειδικές δυνάμεις?
    Προφανώς το ειδικές δυνάμεις το κατάλαβες από το Ε.Δ που έγραψα παραπάνω... το οποίο σήμαινε Ένοπλες Δυνάμεις και όχι Ειδικές.

Επίσης εσύ πως ξέρεις αν επιτρέπεται για τις Σχολές και για αυτούς που φεύγουν ?19 βλέπω πως είσαι αν ισχύει η ηλικία που έχεις στο forum μας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andri : 28-04-13 στις 03:14
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregor_Marga;394201.Επισης να σκεφτειται και λιγο [B
    το μεσα[/B] στην σχολη

...ναι γιατι εδω ειναι το εξω......

καλη επιτυχια στο γιο ασου Sierra!!!!

Για να ειναι μαθητης του 19 σημαινει πως και υπομονη εχει και μυαλο ξυραφι,
    αμα το πιστεψει,τιποτα δεν ειναι

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...ναι γιατι εδω ειναι το εξω......

καλη επιτυχια στο γιο ασου Sierra!!!!

Για να ειναι μαθητης του 19 σημαινει πως και υπομονη εχει και μυαλο ξυραφι,
    αμα το πιστεψει,τιποτα δεν ειναι
    Ευχαριστώ. Ελπίζω να πετύχη αυτό που θέλει. Εγώ μόνο βοήθεια και συμπαράσταση μπορώ να του δώσω. Ελπίζω να το γλεντήσουμε στο τέλος...

11. The Following 2 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

Andri (28-04-13), Ptboul (28-04-13)

Σελίδα 49 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 394748495051 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP