Σελίδα 99 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 4989979899100 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 981 έως 990 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...02 2013

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ντεν κατάλαβα καρντιά μου
    δεν πειραζει καταλαβαν κατι εξυπνακηδες που κανουν τον κινεζακο
    το quote δεν απεθυνεται προσωπικα σε σενα εννοω....απλα ηταν μια αφορμη να πω χωρις να κατονομασω κατι που ξερω..
    φιλικα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη μου ,

β) Εγώ εργάσθηκα στον ιδιωτικό τομέα με ασφαλ. ταμείο το ΙΚΑ. άρα οι εισφορές μου ήταν υπαρκτές και όχι πλασματικές. Αν όμως όπως λές τα λεφτα που πλήρωνα δεν ήταν πραγματικά / χειροποιαστά τότε ας μου τα επιστρέψουν. Κανένα πρόβλημα.

χίλια δίκια έχεις, αλλά οι εισφορές σου και μου... πήγαν σε θέσεις εργασιας!!! Σήμερα πήγε ο αδερφός μου να κατεβάσει το ΤΕΒΕ του (ο οποίος το πληρώνει γιατί απλά είναι μέλος της επιχείρησης εδώ, ασχέτως που τρέχει για δουλειά στο εξωτερικό), και μου είπε ότι πάλι μία κοπέλα εργαζόταν και 10 υπάλληλοι πετούσαν αετό !!!!
    Προσωπικά απορώ και με την κοπέλα, που δεν διαμαρτύρεται που τις κόβουν το μισθό , επειδή απλά τα λεφτά δεν φτάνουν για να ταΐσει το σύστημα και τους 10 αργόσχολους γύρω της !

3. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Stathis (22-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδες το θρεντ εχει αρχισει και ξεφευγει. Ειναι κριμα να χαλαει η διαθεση μας από υπονοούμενα και αλληλομπηχτές...

5. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (22-04-13), Stathis (22-04-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

χίλια δίκια έχεις, αλλά οι εισφορές σου και μου... πήγαν σε θέσεις εργασιας!!! Σήμερα πήγε ο αδερφός μου να κατεβάσει το ΤΕΒΕ του (ο οποίος το πληρώνει γιατί απλά είναι μέλος της επιχείρησης εδώ, ασχέτως που τρέχει για δουλειά στο εξωτερικό), και μου είπε ότι πάλι μία κοπέλα εργαζόταν και 10 υπάλληλοι πετούσαν αετό !!!!
    Προσωπικά απορώ και με την κοπέλα, που δεν διαμαρτύρεται που τις κόβουν το μισθό , επειδή απλά τα λεφτά δεν φτάνουν για να ταΐσει το σύστημα και τους 10 αργόσχολους γύρω της !
    ειναι νεοβολεμενη η νεαρα μαλλον....
    μολις μαθει θα ΑΡΑΞΕΙ και αυτη...

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να σωθουμε λεμεεεε και τον Καισαριο οπωσδηποτε σε ψηφοδελτιο !!!

7. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

gant (22-04-13), Moufas E46 (22-04-13), Nino (22-04-13)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εκει στο βαθος εχω κλεισει κατι σουπερ σουιτες στο Korydallos Resort πριγκιπέσα μου.....

high_resolution2.jpg

9. The Following 4 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

Kostas_1 (22-04-13), Panos 316T (22-04-13), spar@ (22-04-13), Stathis (22-04-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου φαίνεται πως χάσαμε το δέντρο και κυνηγάμε το δάσος.
    Πόσοι είναι τελικά αυτοί που έφυγαν με εθελουσία απ τον ΟΤΕ και γιατί?
    Αν δεν έβαζαν οι γερμανοί το βέτο των απολύσεων 5000 υπαλλήλων για το ξεπούλημα του, πόσοι θα έφευγαν?
    Επίσης δεν γνωρίζω κάποιον που έφυγε κάτω των 52 ετών.
    Εγώ π.χ. έφυγα 57 και κάτι μηνών, και το γράφω αυτό γιατί γύρω στο 1980
    είχα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, ότι ουδεμία απαίτηση έχω να παραμείνω στον οργανισμό μετά την ημερομηνιακή συμπλήρωση 58 ετών με την προυπόθεση να έχω συμπληρώσει 30 χρόνια υπηρεσίας, τα οποία είχα συμπληρώσει ήδη στα 56 μου.
    Δηλαδή θα πρέπει να αισθανόμαστε τώρα ένοχοι για τον ΓΚΠ του ΟΤΕ που σε έδιωνε στα 30 χρόνια εργασίας για πλήρη σύνταξη?
    Όσο για την σημερινή κατάσταση, εξακολουθώ να πληρώνω 165ε τον μήνα ταμείο υγείας, ενώ εδώ και 3 χρόνια είμαι στο ΙΚΑ και απ όσους γνωρίζω κανείς ασφαλισμένος του ΙΚΑ δίνει την εισφορά αυτή.
    κύριε Γιώργο, σας λέω ότι η πεθερά μου είναι σε σύνταξη από την ηλικία των 43 ετών! Ίσως να υπήρξε ειδική μέριμνα για μητέρες με ανήλικα τέκνα... (η κόρη ήταν 16-17 ετων!!!!) , Ο πεθερός μου , καθώς και ο παιδικός φίλος του πατέρα μου και γείτονας στο διπλανό σπίτι είναι σε σύνταξη από τα 52-53! Τυγχάνει απλά να τα γνωρίζω.

Οι Γερμανοί ζήτησαν 5000 απολύσεις και εμείς βγάλαμε τον κόσμο στη σύνταξη. Έχει μεγάλη διαφορά. Τι τον πείραζε τον κάθε Γερμανό DEUTSCHE TELEKOM, αν ο εργαζόμενος θα πήγαινε σπίτι του ή αν θα τον πλήρωνε το κράτος με σύνταξη. Παροχή του κράτους ήταν για να γίνει η μεταβίβαση του ΟΤΕ χωρίς πολλές αναμπουμπούλες!

Οι παροχές αυτές του κράτους, έγιναν απο τις τσέπες των υπολοίπων και όχι από τις τσέπες των πολιτικών ή το υστέρημα των ΟΤΕτζήδων !!!

Δε μιλάω για τις λοιπές παροχές που έχουν κάποιες ομάδες που απασχολήθηκαν στο δημόσιο τομέα!!! Οι γονείς μου δούλευαν μέρα νύχτα για να μπορέσουν να πληρώσουν την κατασκήνωση μας , που του φίλου μα ςτα παιδιά είχαν δωρεάν γιατί απλά αυτός απασχολούνταν στον ΟΤΕ!

Τέσπα είναι πολλά και φυσικά για αυτά δεν φταίει ο δημόσιος υπάλληλος ή ο συνταξιούχος, αλλά οφείλει να καταλάβει τουλάχιστο!

11. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

PANOS-E60 (22-04-13), Stathis (22-04-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καποιοι λενε οτι η ταμπελα που λεει δεν πληρωνει ο πελατης ανευ αποδειξεως ειναι σωστη...
    ρε τι γινεται τα αυτονοητα να μας τα κανουν διαταξη νομου αφου φαγανε καλα οι εμποροι ...
    καλα εκανε ο αλλος και εφερνε κοντεινερ σε μυστικες αποθηκες χαχαχαχαχα

13. The Following 4 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

gant (22-04-13), Moufas E46 (22-04-13), Nino (22-04-13), Samaro (22-04-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

κύριε Γιώργο, σας λέω ότι η πεθερά μου είναι σε σύνταξη από την ηλικία των 43 ετών! Ίσως να υπήρξε ειδική μέριμνα για μητέρες με ανήλικα τέκνα... (η κόρη ήταν 16-17 ετων!!!!) , Ο πεθερός μου , καθώς και ο παιδικός φίλος του πατέρα μου και γείτονας στο διπλανό σπίτι είναι σε σύνταξη από τα 52-53! Τυγχάνει απλά να τα γνωρίζω.

Οι Γερμανοί ζήτησαν 5000 απολύσεις και εμείς βγάλαμε τον κόσμο στη σύνταξη. Έχει μεγάλη διαφορά. Τι τον πείραζε τον κάθε Γερμανό DEUTSCHE TELEKOM, αν ο εργαζόμενος θα πήγαινε σπίτι του ή αν θα τον πλήρωνε το κράτος με σύνταξη. Παροχή του κράτους ήταν για να γίνει η μεταβίβαση του ΟΤΕ χωρίς πολλές αναμπουμπούλες!

Οι παροχές αυτές του κράτους, έγιναν απο τις τσέπες των υπολοίπων και όχι από τις τσέπες των πολιτικών ή το υστέρημα των ΟΤΕτζήδων !!!

Δε μιλάω για τις λοιπές παροχές που έχουν κάποιες ομάδες που απασχολήθηκαν στο δημόσιο τομέα!!! Οι γονείς μου δούλευαν μέρα νύχτα για να μπορέσουν να πληρώσουν την κατασκήνωση μας , που του φίλου μα ςτα παιδιά είχαν δωρεάν γιατί απλά αυτός απασχολούνταν στον ΟΤΕ!

Τέσπα είναι πολλά και φυσικά για αυτά δεν φταίει ο δημόσιος υπάλληλος ή ο συνταξιούχος, αλλά οφείλει να καταλάβει τουλάχιστο!
    Μα ήταν η μονιμότητα φίλε μου, δεν μπορούσαν να διώξουν 5000 άτομα για να τον ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.
    Αν λοιπόν όλα αυτά πληρώθηκαν απ τις τσέπες του κόσμου, βάλτα με τον πλέι στέισον και τους υπουργούς του και όχι με τους συνταξιούχους.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

15. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Nino (22-04-13), Samaro (22-04-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καποιοι λενε οτι η ταμπελα που λεει δεν πληρωνει ο πελατης ανευ αποδειξεως ειναι σωστη...
    ρε τι γινεται τα αυτονοητα να μας τα κανουν διαταξη νομου αφου φαγανε καλα οι εμποροι ...
    καλα εκανε ο αλλος και εφερνε κοντεινερ σε μυστικες αποθηκες χαχαχαχαχα
    Ε ναι όπως ο χασάπης στην γειτονιά που γκρίνιαζε.
    Είδα το καρτελλάκι δίπλα στο ταμείο, και όταν τον ρώτησα πόσους τόνους κρέας έχεις πουλήσει 30 χρόνια, χωρίς να κόψει απόδειξη, έκανε την πάπια.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

17. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

katsaraios (22-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω παντως, πρωτα παιρνω αποδειξη και μετα ανοιγω πορτοφολι.
    Με μαθανε ολοι πλεον.
    Ποσο κανει?
    20 ευρω.
    Χαρτακι?
    Πφφφφφφ οριστε.
    Λαβε.

19. The Following 7 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (22-04-13), gant (22-04-13), katsaraios (22-04-13), Nino (22-04-13), Panos 316T (22-04-13), S8N (22-04-13), Stathis (22-04-13)

Σελίδα 99 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 4989979899100 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP