χίλια δίκια έχεις, αλλά οι εισφορές σου και μου... πήγαν σε θέσεις εργασιας!!! Σήμερα πήγε ο αδερφός μου να κατεβάσει το ΤΕΒΕ του (ο οποίος το πληρώνει γιατί απλά είναι μέλος της επιχείρησης εδώ, ασχέτως που τρέχει για δουλειά στο εξωτερικό), και μου είπε ότι πάλι μία κοπέλα εργαζόταν και 10 υπάλληλοι πετούσαν αετό !!!!
Προσωπικά απορώ και με την κοπέλα, που δεν διαμαρτύρεται που τις κόβουν το μισθό , επειδή απλά τα λεφτά δεν φτάνουν για να ταΐσει το σύστημα και τους 10 αργόσχολους γύρω της !
Stathis (22-04-13)
Παιδες το θρεντ εχει αρχισει και ξεφευγει. Ειναι κριμα να χαλαει η διαθεση μας από υπονοούμενα και αλληλομπηχτές...![]()
gant (22-04-13), Moufas E46 (22-04-13), Nino (22-04-13)
Εκει στο βαθος εχω κλεισει κατι σουπερ σουιτες στο Korydallos Resort πριγκιπέσα μου.....
high_resolution2.jpg
Kostas_1 (22-04-13), Panos 316T (22-04-13), spar@ (22-04-13), Stathis (22-04-13)
κύριε Γιώργο, σας λέω ότι η πεθερά μου είναι σε σύνταξη από την ηλικία των 43 ετών! Ίσως να υπήρξε ειδική μέριμνα για μητέρες με ανήλικα τέκνα... (η κόρη ήταν 16-17 ετων!!!!) , Ο πεθερός μου , καθώς και ο παιδικός φίλος του πατέρα μου και γείτονας στο διπλανό σπίτι είναι σε σύνταξη από τα 52-53! Τυγχάνει απλά να τα γνωρίζω.
Οι Γερμανοί ζήτησαν 5000 απολύσεις και εμείς βγάλαμε τον κόσμο στη σύνταξη. Έχει μεγάλη διαφορά. Τι τον πείραζε τον κάθε Γερμανό DEUTSCHE TELEKOM, αν ο εργαζόμενος θα πήγαινε σπίτι του ή αν θα τον πλήρωνε το κράτος με σύνταξη. Παροχή του κράτους ήταν για να γίνει η μεταβίβαση του ΟΤΕ χωρίς πολλές αναμπουμπούλες!
Οι παροχές αυτές του κράτους, έγιναν απο τις τσέπες των υπολοίπων και όχι από τις τσέπες των πολιτικών ή το υστέρημα των ΟΤΕτζήδων !!!
Δε μιλάω για τις λοιπές παροχές που έχουν κάποιες ομάδες που απασχολήθηκαν στο δημόσιο τομέα!!! Οι γονείς μου δούλευαν μέρα νύχτα για να μπορέσουν να πληρώσουν την κατασκήνωση μας , που του φίλου μα ςτα παιδιά είχαν δωρεάν γιατί απλά αυτός απασχολούνταν στον ΟΤΕ!
Τέσπα είναι πολλά και φυσικά για αυτά δεν φταίει ο δημόσιος υπάλληλος ή ο συνταξιούχος, αλλά οφείλει να καταλάβει τουλάχιστο!
Καποιοι λενε οτι η ταμπελα που λεει δεν πληρωνει ο πελατης ανευ αποδειξεως ειναι σωστη...
ρε τι γινεται τα αυτονοητα να μας τα κανουν διαταξη νομου αφου φαγανε καλα οι εμποροι ...
καλα εκανε ο αλλος και εφερνε κοντεινερ σε μυστικες αποθηκες χαχαχαχαχα
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
gant (22-04-13), Moufas E46 (22-04-13), Nino (22-04-13), Samaro (22-04-13)
katsaraios (22-04-13)
Εγω παντως, πρωτα παιρνω αποδειξη και μετα ανοιγω πορτοφολι.
Με μαθανε ολοι πλεον.
Ποσο κανει?
20 ευρω.
Χαρτακι?
Πφφφφφφ οριστε.
Λαβε.
BILL007 (22-04-13), gant (22-04-13), katsaraios (22-04-13), Nino (22-04-13), Panos 316T (22-04-13), S8N (22-04-13), Stathis (22-04-13)