_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
A8hnaios (21-04-13), BILL007 (21-04-13), bill_m3 (21-04-13), katrin_bmw (21-04-13), Ptboul (22-04-13)
εχει χρονια που το κανει το αθλημα,τωρα ψαχνει τροπο να προσγειωνεται μονος του.
katrin_bmw (21-04-13)
Συμφωνουμε σιγουρα κι εγω των Xtreme sports ειμαι,αλλα γι'αυτο πρεπει να ζησεις,να τα χαιρεσαι.Να κανεις snowboard στις πιο απομακρυσμενες παρθενες πλαγιες,kite στις πιο αγριες θαλασσες,αγωνες αυτοκινητου κτλ κτλ.....Αλλα οταν το κανεις με ρισκο 99% να σκοτωθεις τοτε δεν εχει καμια διαφορα με αυτους που παιρνουν ναρκωτικα για να χαρουν τη ζωη τους....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
bill_m3 (21-04-13), gant (21-04-13), nikos1400 (21-04-13), Panos 316T (21-04-13)
Stunt Mike ,εχει διαφορα ρε φιλε!
Δεν παιζει extreme χωρις ρισκο,πως θα κατεβασει ο παλιοαδενας αδρεναλινη????
Σιγουρα ειναι εθισμος,το καταλαβαινω οταν προσπαθω να κανω μπαντες με το
Hiace(πολυ extreme)αλλα ειναι αλλιως!Αν εχει κανει καποιος
ελευθερη πτωση ,μπορει να μας πει πως αισθανθηκε την πρωτη φορα που
πατησε στη Γη????![]()
Mπορώ να σου πω πως αισθάνθηκα την πρώτη φορά που κατέβηκα απο ελικοφόρο στην Μυτιλήνη.... Κόντεψα να κλάψω απο την συγκίνηση που πάτησα έδαφος. Και ταξιδεύω αρκετά συχνά με αεροπλάνο. Αυτό που έκανε αυτός ήταν σαν να ήθελε να αφήσει γκράφιτι την μάπα του πάνω στο βράχο!
Bazil Van Sinner (21-04-13), Panos 316T (21-04-13)
Ατσαλινα μπαλακια.
Επαθα πλακα.
Bazil Van Sinner (21-04-13), katrin_bmw (21-04-13)
Δεν με καταλαβες φιλος....Αλλο πραγμα στο μυαλο μου η εννοια ''ρισκαρω για να νιωσω αδρεναλινη'' κι αλλο πραγμα το ''αφηνω την ζωη μου ξεκαθαρα στην ευνοια της τυχης''
Τι θελω να πω??Ηδη με το συγκεκριμενο αθλημα,τσιτωνεσαι,κινδυνευ εις αλλα τουλαχιστον εχεις ενα μερος του ελεγχου στα χερια σου αν γινει η στραβη...Δεν ειναι λιγοι αυτοι που κατεληξαν αναπηροι ή νεκροι επειδη αλλαξε ο ανεμος αποτομα ή προσγειωθηκαν σε λαθος μερος.....Οταν ομως προσπαθεις να περασεις με 250χλμ ιπταμενος,μεσα απο μια οπη βραχου και το'χεις δει αυτοσκοπο,τοτε εχεις ξεπερασει τα ορια....Κι αυτος βεβαια ολοι οι υπολογισμοι που εκανε,θα σου πει οτι ηταν σωστοι(αερας,ταχυτητα,αποσ αση,μαζα κτλ) αλλα ο αερας ειναι εντελως απροβλεπτος και ειναι θεμα ξεκαθαρα τυχης που παρεμεινε ζωντανος....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
A8hnaios (21-04-13), Nick bmwlover (08-09-13), nikos1400 (21-04-13)
εδω ταιριαζει το οσα δε φτανει η αλεπου