Λοιπόν μπορεί να ακουστεί πολύ γελοίο αλλά δοκίμασα κάτι.
Μιας και δεν έχω αμάξι να χαλάσω και να πειραματιστώ στα αλήθεια άνοιξα το xbox μου
Έχω το παιχνίδι Forza Motorsport 4 (το Limited Edition με κάτι έξτρα BMW) και είπα να δοκιμάσω τις συμβουλές σας και τις γνώμες σας.
Το συγκεκριμένο είναι τρομερός εξομοιωτής καλύτερος απο το Gran Turismo 5 και μπορείς να επέμβεις σχεδόν στα πάντα.Μπορώ να φτιάξω δικά μου Camber,Caster,να ρυθμίσω τις αναρτήσεις...τα πάντα.
Για αρχή πήρα ένα Μ3 Ε92.Αφού το έγδυσα,του φόρεσα ένα cage,ελαφριές ζάντες Advan RGII,φρένα και το πήγα πίστα.
Μια χαρά η μπέμπα άλλαξε αμέσως τσούλαγε πολύ καλά.
Μετά το ελάφρωμα του φόρεσα ένα Turbo kit και γενικά το αμάξι το έφτασα αρκετά άλογα (800 άλογα).Πάλι πίστα.
Με το που πήγα στην πίστα έδειχνε να έχει αλλάξει πολύ (έλα ρε μλκ σοβαρά..?) το αμάξι δεν πάταγε πουθενά και ήταν άτσαλο.
Το τρίτο στάδιο ήταν ο τομέας του στησίματος.
-Κόντηνα το διαφορικό (4.50)
-Το Camber -1.8 και +0.3 μπρος-πίσω
-Το ΤΟΕ δεν το πείραξα
-Σκληρώτερες αντιστρεπτικές μπροστά και πιο χαλαρές πίσω
-Σκλήρινα ελάχιστα τις ήδη σκληρές αγωνηστικές αναρτήσεις
Το αποτέλεσμα στην πίστα είναι θεαματικό.Δεν περίμενα τέτοια αλλαγή.Το αμάξι το τοποθετώ με χειρόφρενο πριν την στροφή και ρολλάρει μέχρι το τέλος..αν το είχα κάνει αυτό με το μαμήσιο σετ απ θα μου είχε έρθει το τετακε πριν καν πω Μ3.
Σίγουρα υπάρχουν ΜΕΓΑΛΑ περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω αν πειράξω και τα ΤΟΕ-caster θα δω ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα.Δεν τα πείραξα διότι δεν ξέρω καλά τι είναι και δεν ήθελα να κάνω βλακεία..άλλωστε μια δοκιμή έκανα
Συγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό![]()

) και είπα να δοκιμάσω τις συμβουλές σας και τις γνώμες σας.
Απάντηση με παράθεση