Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: F20 116i steptronic - 10.000Km Review

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταρχήν μπράβο σου για το αναλυτικότατο Review σου, προσωπικά μου έδωσε να καταλάβω σχεδόν ότι θα ήθελα να μάθω για το νέο 116i, ειδικά αν με ενδιέφερε να το αποκτήσω.
    Αν βγάλουν και ένα facelift με λίγο πιο ωραία μούρη (γιατί δυστυχώς αντικειμενικά δεν είναι και η πιο "εύπεπτη" για το μάτι) θα είναι μία εξαιρετική επιλογή για κάποιον που ψάχνει οδηγικοκεντρικό αυτοκίνητο στα 1600cc της συγκεκριμένης κατηγορίας.
    Και πάλι όμως, σε μπλε με M-Pack και xenon φανάρια, όπως αυτό της τελευταίας φωτογραφίας εμένα μου αρέσει και τώρα.
    Καλές βόλτες και ταξίδια να έχεις με την μπέμπα σου και απροβλημάτιστα επόμενα χιλιόμετρα!

Να κάνω και μία ερώτηση: Μέση κατάναλωση ανέφερες συνολικά 7.3lt/100km. Σε ταξίδια με 130-140km/h πόσο βλέπεις? Εκεί γύρω στα 6.5?
    Ευχαριστώ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εξαιρετικό write-up.
    Αν και θα μπορούσε να είναι λίγο πιο αντικειμενικό σε κάποια σημεία.
    Βεβαία, με μία BMW ποτέ δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός
    Αναμένουμε νέο review στα 20.000 km και περισσότερες φωτό, γιατί φαίνεται ότι το κατέχεις το άθλημα.
    Keep up the good job!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BabisStinson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να κάνω και μία ερώτηση: Μέση κατάναλωση ανέφερες συνολικά 7.3lt/100km. Σε ταξίδια με 130-140km/h πόσο βλέπεις? Εκεί γύρω στα 6.5?
    Ευχαριστώ.
    Με τις 16αρες ζαντες σε αυτες τις ταχυτητες ημουν περιπου στα 6,5 -6,7 σταθερα ειδικα αν δεν ανεβαζα συχνα πανω απο 140+Κμ. Οταν δε, ημουν σε mode υπνου εκει γυρω στα 120Κμ, ανετα εβλεπα 5,9 - 6,1 l/100

Τωρα με τις 17αρες δυσκολα πεφτω κατω απο 6,5. Πρεπει να κινουμε πολυ κοντα στα 120Κμ για να ειμαι κατω απο 6,5 l/100 και πλεον δε το πολυ κανω, με νοισταζουν αυτες οι ταχυτητες και δεν εχω και cruise control που βοηθαει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ε91 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και θα μπορούσε να είναι λίγο πιο αντικειμενικό σε κάποια σημεία.
    και φαντασου εβαλα τα δυνατα μου για να ειμαι εγκρατείς.....
    παντως περα απο τη πλακα, εχω εκπλαγει απο τις δυνατοτητες του αυτοκινητου στη γρηγορη οδηγηση.
    Μια αλλη αναρτηση αν ειχε, και λιιιγο περισσοτερη δυναμη θα ηταν τελειο για all around compact αμαξακι!

4. The Following User Says Thank You to frezas For This Useful Post:

S8N (17-04-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εντάξει, αυτά τα δυο διορθώνονται. Εις βάρος της άνεσης και της κατανάλωσης όμως.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP