Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: [E46] Μετατροπή Ε46 2.0 Valvetronic 143hp σε 330ci 231hp+chip tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

οσον αφορα το θεμα Παπαδοπουλος.....κ επειδη εχουμε στους κανονες του φορουμ μας να επιτρεπεται η διαφημιση αλλα οχι η δυσφυμιση (εκτος εαν ειναι επωνυμη)....εχω να παραθεσω οτι συνεχιζω να ειμαι ευγνωμων για το ''διαμαντι'' που μου φορεσε....ωστοσο ΔΕΝ ξεχνω το θεμα της after sales υποστηριξη ...την οποια δεν ελαβα...κ τα καποια προβληματα που αντιμετωπισαν συμφορουμιτες μας απο αγορες που εκαναν απο τον ιδιο....

ο εμπορος αποδικνυεται οτι ειναι εμπορος...κ το πρωτο που θα κοιταξει ειναι την παρτη του....πραγμα που δεν ειχα καταλαβει κ για τον εν λογω κυριο....

ας ειμαστε ολοι καλα κ ας κραταμε τις επιφυλαξεις μας!!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

2. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

VanVIC (26-03-10)

Περιοχή
    Κάπου στα βόρεια της Αθήνας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσον αφορα το θεμα Παπαδοπουλος.....κ επειδη εχουμε στους κανονες του φορουμ μας να επιτρεπεται η διαφημιση αλλα οχι η δυσφυμιση (εκτος εαν ειναι επωνυμη)....εχω να παραθεσω οτι συνεχιζω να ειμαι ευγνωμων για το ''διαμαντι'' που μου φορεσε....ωστοσο ΔΕΝ ξεχνω το θεμα της after sales υποστηριξη ...την οποια δεν ελαβα...κ τα καποια προβληματα που αντιμετωπισαν συμφορουμιτες μας απο αγορες που εκαναν απο τον ιδιο....

ο εμπορος αποδικνυεται οτι ειναι εμπορος...κ το πρωτο που θα κοιταξει ειναι την παρτη του....πραγμα που δεν ειχα καταλαβει κ για τον εν λογω κυριο....

ας ειμαστε ολοι καλα κ ας κραταμε τις επιφυλαξεις μας!!!
    Εννοείς πως τα συνεργεία που καικαλά συνεργάζονται με αυτον στην Αθήνα, δεν σε εξυπηρέτησαν σωστά; Και οσον αφορά τα "προβλήματα" που ανεφερες πως αντιμετώπισαν κάποιοι μπορεις να αναφέρεις μερικά Βασίλη; η εστω σε πμ ευχαριστω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pitbull : 26-03-10 στις 12:40

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP