Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmerm Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω ξερω τι εγινε και αυτο το κανει ακομα πιο ντροπιαστικο για εσας.γιατι οταν προτεινεις στον μεγαλυτερο σταρ που περασε απο την ομαδα τονπετζα ενω παιζει ακομα και μαλιστα παιρνει και το πρωταθλημα στο καλυτερο μπασκετ που υπαρχει στον κοσμο να τον τιμησεις εν ενεργεια τοτε αυτο ειναι ΑΡΠΑΧΤΗ!!! να εκμεταλευεσαι την δοξα του πρωην παικτη σας για να φανειτε ολοι και να βγειτε στην λεζαντα !!τετοιοι ησασταν παντα τετοιοι θα ειστε!!μονο για την λεζαντα και απο ουσια τιποτα!

απο την μια λες τον νικ μεγαλο παικτη και μετα τον θαβεις σαν συμετοχο στην αρπαχτη!μεγαλη υποκρισια!ωραιο επιπεδο!ποσο πολυ ζηλευεις !

αληθεια η κατσικα του γειτονα τι εκανε για να αξιζει αυτο το γηπεδο ?γιατι η κατσικα δεν ζητησε ποτε ενα γηπεδο!της το εδωσαν!και πως γινετε να εδωσαν ενα ολοκληρο γηπεδο στην κατσικα και οχι στον αυτοκρατορα!μα γιατι κανεις ως τοτε πολιτικος σε ολες τις κυβερνησεις,μπλε η' πρασινες δεν ηταν αρειανος σε αντιθεση με τους τσοχατζοπυλους,βενιζελους, ορφανους κ.λπ. που και γηπεδα χαρισαν και χρεη κανουν πως δεν τα βλεπουν και ομαδες που επρεπε να πεσουν κατηγοριες οταν τις παρατουσαν οι οικονομιδηδες και γουμενοι κ.α επρεπε κ.α. ...και πριν μιλησεις παλι για κατσικες κ.λπ. αληθεια πως συντηρειται ενα γηπεδο τοσα χρονια πριν ερθει ο επενδυτης χωρις εσοδα???ποιος πληρωνει?
    καλη λοιπον αυτη η καραμελα με την αθωοτητα της κατσικας του γειτονα αλλα οχι οτι δεν φταιει και αυτη!
    οσο για το τελευταιο σχολιο ειναι ελλειψη επιχειρηματων να χρησιμοποιεις φρασεις των αλλων.εγω δεν ειμαι αρειανος για να ζηλεψω!καπου δεν εννοεις να το καταλαβεις!μιλαω παντα για δικαιοσυνη!δεν θα ειχα κανενα λογο να πω κατι για το γηπεδο αν η ομαδα σου το γεμιζε και θα ημουν απο τους πρωτους που θα πηγαινε!η μονη φορα που το ειδα γεματο ηταν στο φαιναλ 4 της ευρωλιγκας που το γεμισε ο παο!!!!!
    εσυ ο ιδιος λες οτι δικαιουταν ο αρης ενα γηπεδο και το πηρε η ομαδα σου που δεν εκανε τα μισα απο αυτα του αρη!γιαυτο και τον λες αυτοκρατορα!οποτε μονος σου ακυρωνεις το επιχειρημα σου!
    Κύριε Bimmerm επειδή προσβεβληθήκατε από την προηγούμενη μου απάντηση, να σας το ξαναπώ, το γήπεδο του ΠΑΟΚ έγινε σε οικόπεδο του ΠΑΟΚ (δωρεά των αδερφών Δεδέογλου) για την πρώτη Ελληνική ομάδα που έφερε 2 Ευρωπαικούς τίτλους στην χώρα, οπότε πάμε παρακάτω με την ζήλεια...

Αλλά μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις και καταλαβαίνεις διαφορετικά τα γραφόμενα μου, δεν αμφισβήτησα την αυτοκρατορία του άρη, αμφισβήτησα την ικανότητα και την θέληση των παραγόντων του να διεκδικίσουν αυτά που τους άξιζαν... (αν θέλεις μπορώ να στο ζωγραφίσω κιόλας)

Τέλος και δεν ξανασχολούμαι μαζί σου γιατί φάνηκε το κόμπλεξ που σε διακατέχει στον infraction που μου έστειλαν,
    θα το λέω και θα το φωνάζω λοιπόν και για τους διοικούντες και για τον Νικ ότι δεν μπορούν βαφτίζουν τις αρπαχτές τιμιτικές εκδηλώσεις
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

2. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

gant (12-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP