εγω ξερω τι εγινε και αυτο το κανει ακομα πιο ντροπιαστικο για εσας.γιατι οταν προτεινεις στον μεγαλυτερο σταρ που περασε απο την ομαδα τονπετζα ενω παιζει ακομα και μαλιστα παιρνει και το πρωταθλημα στο καλυτερο μπασκετ που υπαρχει στον κοσμο να τον τιμησεις εν ενεργεια τοτε αυτο ειναι ΑΡΠΑΧΤΗ!!! να εκμεταλευεσαι την δοξα του πρωην παικτη σας για να φανειτε ολοι και να βγειτε στην λεζαντα !!τετοιοι ησασταν παντα τετοιοι θα ειστε!!μονο για την λεζαντα και απο ουσια τιποτα!
απο την μια λες τον νικ μεγαλο παικτη και μετα τον θαβεις σαν συμετοχο στην αρπαχτη!

μεγαλη υποκρισια!ωραιο επιπεδο!ποσο πολυ ζηλευεις !
αληθεια η κατσικα του γειτονα τι εκανε για να αξιζει αυτο το γηπεδο ?γιατι η κατσικα δεν ζητησε ποτε ενα γηπεδο!της το εδωσαν!και πως γινετε να εδωσαν ενα ολοκληρο γηπεδο στην κατσικα και οχι στον αυτοκρατορα!μα γιατι κανεις ως τοτε πολιτικος σε ολες τις κυβερνησεις,μπλε η' πρασινες δεν ηταν αρειανος σε αντιθεση με τους τσοχατζοπυλους,βενιζελους, ορφανους κ.λπ. που και γηπεδα χαρισαν και χρεη κανουν πως δεν τα βλεπουν και ομαδες που επρεπε να πεσουν κατηγοριες οταν τις παρατουσαν οι οικονομιδηδες και γουμενοι κ.α επρεπε κ.α. ...και πριν μιλησεις παλι για κατσικες κ.λπ. αληθεια πως συντηρειται ενα γηπεδο τοσα χρονια πριν ερθει ο επενδυτης χωρις εσοδα???ποιος πληρωνει?

καλη λοιπον αυτη η καραμελα με την αθωοτητα της κατσικας του γειτονα αλλα οχι οτι δεν φταιει και αυτη!
οσο για το τελευταιο σχολιο ειναι ελλειψη επιχειρηματων να χρησιμοποιεις φρασεις των αλλων.εγω δεν ειμαι αρειανος για να ζηλεψω!καπου δεν εννοεις να το καταλαβεις!μιλαω παντα για δικαιοσυνη!δεν θα ειχα κανενα λογο να πω κατι για το γηπεδο αν η ομαδα σου το γεμιζε και θα ημουν απο τους πρωτους που θα πηγαινε!η μονη φορα που το ειδα γεματο ηταν στο φαιναλ 4 της ευρωλιγκας που το γεμισε ο παο!!!!!
εσυ ο ιδιος λες οτι δικαιουταν ο αρης ενα γηπεδο και το πηρε η ομαδα σου που δεν εκανε τα μισα απο αυτα του αρη!γιαυτο και τον λες αυτοκρατορα!οποτε μονος σου ακυρωνεις το επιχειρημα σου!