Σελίδα 89 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 3979878889909199 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 881 έως 890 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αντώνη τα είδαμε αυτά για το ντέρμπι δεν μας λες τίποτα
    αντε γεια...

2. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Samaro (12-04-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

χθες επιασα τον εαυτο μου να χαιρεται που κερδισε ο λαγος.
    ευχομαι να ηταν κατι περαστικο...
    χαχαχαχαχαχχα

4. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

bakalos (12-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πάντως θα χαρώ να ξαναδώ κατεβασμένα τα μούτρα και τα αυτιά του κ@λόπαιδου του Τεόντοσιτς και δεν με νοιάζει ποιος θα του τα κατεβάσει...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

6. The Following 2 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

bakalos (12-04-13), Konstantinos E60 (12-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντώνη τα είδαμε αυτά για το ντέρμπι δεν μας λες τίποτα
    Τι να πώ Αρη μου. Είναι προφανές οτι θα φάμε πολλά γκολάκια !

Μόνο ντέρμπι δεν το βλέπω !!

8. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

hades7 (12-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

απο τον πλατανια χασαμε
    ο γαυρος εριξε 4 στον πλατανια
    αρα ο γαυρος θα χασει
    τούρμπο και πράσινα άλογα

10. The Following 2 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Ptboul (12-04-13), Samaro (12-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και θα σου το ξαναπώ, το ότι συμφωνούν και οι δύο δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρπαχτή, ίσα ίσα που το κάνει χειρότερο ο Νικ γιατί συμμετέχει και αυτός στην αρπαχτή.
    Στον Πέτζα αφού είσαι τόσο μέσα στα πράγματα θα έπρεπε να ξέρεις ότι το έχουν προτείνει αλλά αρνήθηκε διότι ήταν ακόμα εν ενεργεία παίχτης. Όσο για τον Μπάνε με όλα αυτά που έχουν γίνει στην πορεία των χρόνων και τον έχουν κάνει από προπονητή μέχρι πρόεδρο έχει ξεφτύσει το όλο θέμα. Αλλά ακόμα και αν δεν είχε γίνει έτσι, δεν μπορεί να συγκρίνει κάποιος αυτά που προσέφερε ο Γκάλης στο Ευρωπαικό και Ελληνικό μπάσκετ με αυτά που προσέφερε ο Μπάνε, θα ήταν αδικία για τον Νικ.
    Οπότε συνέχισε να είσαι μέσα στα πράγματα αλλά να μαθαίνεις μόνο την μισή αλήθεια

Τώρα για το γήπεδο, όταν στην Ελλάδα είσαι ο αυτοκράτορας και κάθε Πέμπτη βράδυ παραλύουν τα πάντα για να δουν όλοι Γκάλη-Γιαννάκη και δεν το εκμεταλεύεσαι για να ζητήσεις από την πολιτεία να σου φτιάξει ένα γήπεδο και το μόνο που σε νοιάζει είναι να γλεντάς στην Μαρινέλα τα πρωταθλήματα και τους τίτλους σου, είσαι άξιος της μοίρας σου, και όσο συνεχίζεις να μιλάς για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και να το αποκαλείς κρατικο και άλλες τέτοιες μπούρδες είσαι ο κλασικός ο μακάκας ο Έλληνας που έλεγε και ο Γεωργίου που δεν θέλεις δικιά σου κατσίκα αλλά θέλεις να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, με τις υγείες σου λοιπον φίλαθλε και όχι οπαδέ και θα μου επιτρέψεις τώρα να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου και να σου απαντήσω με το "νατανε η ζηλια ψωρα!!!"...
    εγω ξερω τι εγινε και αυτο το κανει ακομα πιο ντροπιαστικο για εσας.γιατι οταν προτεινεις στον μεγαλυτερο σταρ που περασε απο την ομαδα τονπετζα ενω παιζει ακομα και μαλιστα παιρνει και το πρωταθλημα στο καλυτερο μπασκετ που υπαρχει στον κοσμο να τον τιμησεις εν ενεργεια τοτε αυτο ειναι ΑΡΠΑΧΤΗ!!! να εκμεταλευεσαι την δοξα του πρωην παικτη σας για να φανειτε ολοι και να βγειτε στην λεζαντα !!τετοιοι ησασταν παντα τετοιοι θα ειστε!!μονο για την λεζαντα και απο ουσια τιποτα!

απο την μια λες τον νικ μεγαλο παικτη και μετα τον θαβεις σαν συμετοχο στην αρπαχτη!μεγαλη υποκρισια!ωραιο επιπεδο!ποσο πολυ ζηλευεις !

αληθεια η κατσικα του γειτονα τι εκανε για να αξιζει αυτο το γηπεδο ?γιατι η κατσικα δεν ζητησε ποτε ενα γηπεδο!της το εδωσαν!και πως γινετε να εδωσαν ενα ολοκληρο γηπεδο στην κατσικα και οχι στον αυτοκρατορα!μα γιατι κανεις ως τοτε πολιτικος σε ολες τις κυβερνησεις,μπλε η' πρασινες δεν ηταν αρειανος σε αντιθεση με τους τσοχατζοπυλους,βενιζελους, ορφανους κ.λπ. που και γηπεδα χαρισαν και χρεη κανουν πως δεν τα βλεπουν και ομαδες που επρεπε να πεσουν κατηγοριες οταν τις παρατουσαν οι οικονομιδηδες και γουμενοι κ.α επρεπε κ.α. ...και πριν μιλησεις παλι για κατσικες κ.λπ. αληθεια πως συντηρειται ενα γηπεδο τοσα χρονια πριν ερθει ο επενδυτης χωρις εσοδα???ποιος πληρωνει?
    καλη λοιπον αυτη η καραμελα με την αθωοτητα της κατσικας του γειτονα αλλα οχι οτι δεν φταιει και αυτη!
    οσο για το τελευταιο σχολιο ειναι ελλειψη επιχειρηματων να χρησιμοποιεις φρασεις των αλλων.εγω δεν ειμαι αρειανος για να ζηλεψω!καπου δεν εννοεις να το καταλαβεις!μιλαω παντα για δικαιοσυνη!δεν θα ειχα κανενα λογο να πω κατι για το γηπεδο αν η ομαδα σου το γεμιζε και θα ημουν απο τους πρωτους που θα πηγαινε!η μονη φορα που το ειδα γεματο ηταν στο φαιναλ 4 της ευρωλιγκας που το γεμισε ο παο!!!!!
    εσυ ο ιδιος λες οτι δικαιουταν ο αρης ενα γηπεδο και το πηρε η ομαδα σου που δεν εκανε τα μισα απο αυτα του αρη!γιαυτο και τον λες αυτοκρατορα!οποτε μονος σου ακυρωνεις το επιχειρημα σου!

Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmerm Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω ξερω τι εγινε και αυτο το κανει ακομα πιο ντροπιαστικο για εσας.γιατι οταν προτεινεις στον μεγαλυτερο σταρ που περασε απο την ομαδα τονπετζα ενω παιζει ακομα και μαλιστα παιρνει και το πρωταθλημα στο καλυτερο μπασκετ που υπαρχει στον κοσμο να τον τιμησεις εν ενεργεια τοτε αυτο ειναι ΑΡΠΑΧΤΗ!!! να εκμεταλευεσαι την δοξα του πρωην παικτη σας για να φανειτε ολοι και να βγειτε στην λεζαντα !!τετοιοι ησασταν παντα τετοιοι θα ειστε!!μονο για την λεζαντα και απο ουσια τιποτα!

απο την μια λες τον νικ μεγαλο παικτη και μετα τον θαβεις σαν συμετοχο στην αρπαχτη!μεγαλη υποκρισια!ωραιο επιπεδο!ποσο πολυ ζηλευεις !

αληθεια η κατσικα του γειτονα τι εκανε για να αξιζει αυτο το γηπεδο ?γιατι η κατσικα δεν ζητησε ποτε ενα γηπεδο!της το εδωσαν!και πως γινετε να εδωσαν ενα ολοκληρο γηπεδο στην κατσικα και οχι στον αυτοκρατορα!μα γιατι κανεις ως τοτε πολιτικος σε ολες τις κυβερνησεις,μπλε η' πρασινες δεν ηταν αρειανος σε αντιθεση με τους τσοχατζοπυλους,βενιζελους, ορφανους κ.λπ. που και γηπεδα χαρισαν και χρεη κανουν πως δεν τα βλεπουν και ομαδες που επρεπε να πεσουν κατηγοριες οταν τις παρατουσαν οι οικονομιδηδες και γουμενοι κ.α επρεπε κ.α. ...και πριν μιλησεις παλι για κατσικες κ.λπ. αληθεια πως συντηρειται ενα γηπεδο τοσα χρονια πριν ερθει ο επενδυτης χωρις εσοδα???ποιος πληρωνει?
    καλη λοιπον αυτη η καραμελα με την αθωοτητα της κατσικας του γειτονα αλλα οχι οτι δεν φταιει και αυτη!
    οσο για το τελευταιο σχολιο ειναι ελλειψη επιχειρηματων να χρησιμοποιεις φρασεις των αλλων.εγω δεν ειμαι αρειανος για να ζηλεψω!καπου δεν εννοεις να το καταλαβεις!μιλαω παντα για δικαιοσυνη!δεν θα ειχα κανενα λογο να πω κατι για το γηπεδο αν η ομαδα σου το γεμιζε και θα ημουν απο τους πρωτους που θα πηγαινε!η μονη φορα που το ειδα γεματο ηταν στο φαιναλ 4 της ευρωλιγκας που το γεμισε ο παο!!!!!
    εσυ ο ιδιος λες οτι δικαιουταν ο αρης ενα γηπεδο και το πηρε η ομαδα σου που δεν εκανε τα μισα απο αυτα του αρη!γιαυτο και τον λες αυτοκρατορα!οποτε μονος σου ακυρωνεις το επιχειρημα σου!
    Κύριε Bimmerm επειδή προσβεβληθήκατε από την προηγούμενη μου απάντηση, να σας το ξαναπώ, το γήπεδο του ΠΑΟΚ έγινε σε οικόπεδο του ΠΑΟΚ (δωρεά των αδερφών Δεδέογλου) για την πρώτη Ελληνική ομάδα που έφερε 2 Ευρωπαικούς τίτλους στην χώρα, οπότε πάμε παρακάτω με την ζήλεια...

Αλλά μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις και καταλαβαίνεις διαφορετικά τα γραφόμενα μου, δεν αμφισβήτησα την αυτοκρατορία του άρη, αμφισβήτησα την ικανότητα και την θέληση των παραγόντων του να διεκδικίσουν αυτά που τους άξιζαν... (αν θέλεις μπορώ να στο ζωγραφίσω κιόλας)

Τέλος και δεν ξανασχολούμαι μαζί σου γιατί φάνηκε το κόμπλεξ που σε διακατέχει στον infraction που μου έστειλαν,
    θα το λέω και θα το φωνάζω λοιπόν και για τους διοικούντες και για τον Νικ ότι δεν μπορούν βαφτίζουν τις αρπαχτές τιμιτικές εκδηλώσεις
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

13. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

gant (12-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Και επειδή δεν πρόλαβα το edit

Το γήπεδο του ΠΑΟΚ πληρώνεται από τις επιχορηγήσεις - χορηγίες προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και από τους φιλάθλους-οπαδούς του.

Το Αλεξάνδρειο σε ποιον ανήκει και έχουν μπει παντου σύμβολα και εμβλήματα του άρη;
    Στο ΟΑΚΑ δεν είδα πουθενά ούτε εμβλήματα του παο ούτε της ΑΕΚ όυτε του οσφπ όταν έπαιζαν εκεί
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

15. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

gant (12-04-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θοδωρή περίμενε, η πόλη του χρόνου θα χει πάλι ντέρμυ. Αρης - Ηρακλής και το αντίστροφο.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

μαρεσει οταν καποιος επιμενει στις αποψεις του ενω ξερει οτι εχει λαθος και μετα εκτιθεται
    θα καταλαβεις παρακατω.

ας ξεκινησουμε αναποδα.το αλεξανδρειο απο το 2004 σε συμφωνια που εγινε παραχωρηθηκε στον αρη και τα τμηματα του.αυτο εγινε χαρης στον ιωαννιδη.ναι χαρη ,ως ανταλλαγμα για το παλατακι που δοθηκε στον παοκ και της αρνησης της κυβερνησης να φτιαξει κατι παρομοιο εκεινη την εποχη για τον αρη στην θερμη το 2004,που ο αρης ειχε ακομα καλη ομαδα και παρουσια .φταιει και ο ιωαννιδης σαυτο που δεν ηθελε να αντιπαρατεθει με τον ορφανο(παοκ) και να χαλασει τις δημοσιες σχεσεις του στην φιλοδοξη καριερα του στην πολιτικη.ο αρης αυτο το προβλημα ειχε και εχει.δεν ειναι ποτε ενωμενος και τρωει τα παιδια του.παρενθεση,,,, τωρα θα βγει καποιος να με πει παοκτση????

το αλεξανδρειο λοιπον για να επανελθω το χρησιμοποιουν σαν εδρα για αγωνες και ερασιτεχνικες ομαδες και οταν περισευουν ωρες απο τον αρη και τις ακαδημιες του,το χρησιμοποιουν και για προπονηση.γιατι ανηκει στην πολιτεια,ετσι?
    σαν αποκλειστικη επαγγελματικη ομαδα λοιπον στην οποια παραχωρηθηκε το γηπεδο ,με τα εισιτηρια που κοβει (γιατι ο αρης κοβει εισιτηρια οχι σαν αλλους ),εχει λοιπον το δικαιωμα να κρεμασει τα λαβαρα,πραγμα το οποιο δεν γινοταν οταν ηταν κοινη εδρα με τον παοκ.

η αεκ και ο οσφπ στο οακα φιλοξενουνταν ,δεν ηταν οι εδρες τους με τις αθλητικες τους ακαδημιες εκει,εχει διαφορα.δεν ηταν αποκλειστικα δικο τους.ο παο ομως εχει τα λαβαρα εκει γιατι εχει κλεισει παρομοια συμφωνια με τον αρη και οσον αφορα τα λαβαρα, μαλλον δεν βλεπεις καλα...
    κανε και ζουμ αν δεν βλεπεις παλι καλα...

ταπα-αποδειξη νουμερο 1
    https://www.basketnet.gr/main/1/a1/t.../oaka-pao.html

το γηπεδο σας επιχορηγειται απο την πολιτεια .τα υπολοιπα ειναι ενα γνωστο παραμυθι που λεγεται για να χρυσωθει το χαπι γιατι τα περισοτερα τα χρωστατε στο κρατος και σε εμας που τα πληρωνουμε !αλλα φυσικα καποτε μεσα σε μια αποφαση καποιων πολιτικων θα χαριστουν!χαρες(οπου θες τονισε το) πολιτικων ειναι το γηπεδο.το οικοπεδο χαριστηκε οντως,οπως θα γινοταν και με τον αρη στην θερμη,αλλα τα εξοδα ανοικοδομησης και συντηρησης που ειναι και τα περισοτερα εδω και χρονια πληρωθηκαν-ωνονται απο την πολιτεια.

και επειδη παντα μιλαω με στοιχεια σε αντιθεση με εσενα που λες οτι σου εμαθαν και δεν στα ειπαν καλα ,κοιτα να μαθαινεις...

ταπα-αποδειξη νουμερο 2
    https://www.stadia.gr/paok/paok-gr.html

και επειδη εγω δεν λεω λογια του αερα και δεν παραπληροφορω η' βριζω για να βρω το δικιο μου ας κοιταξουν ολοι ποσο βαζουν χρηματα οι παραγοντες και ποσες χορηγιες υπαρχουν και πληρωνουν το γηπεδο!!
    λογια των οπαδων σας...διαβαστε και τις 5 σελιδες (απο το 2010-2012)απο σωστους παοκτσηδες που εχουν γνωση και τροπους.

ταπα-αποδειξη νουμερο 3
    https://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=9&t=4240

για την ικανοτητα των ανθρωπων του αρη.προφανως και δεν ειναι σαν του παοκ γιατι πολυ απλα οσο και εαν ζητας κατι εκει στην πολιτεια αν δεν σου το δινουν δικαιωματικα σαν η πρωτη δυναμη στην ελλαδα στο μπασκετ με την πρωτη ομαδα που εδωσε 3 παρουσιες σε τελικους ευρωλιγκας η' πρωταθλητριων οπως λεγοταν τοτε,οταν εισαι η πρωτη ομαδα που εχει σε μια δεκαετια 3-4 νταμπλ και κατι λιγα πρωταθληματα,δεν ξερω ποσα ειναι,σε μια δεκαετια,οταν εχεις 2-3 καλυτερους ελληνες παικτες ολων των εποχων στο ευρωπαικο και παγκοσμιο μπασκετ και δεν σου το δινουν απλοχερα η πολιτεια τοτε καταλαβαινεις οτι κατι αλλο παιζεται πιο ψηλα.δεν θα επρεπε καν να ζητησει ο αρης με τετοια ιστορια εκεινη την στιγμη και με τα περισοτερα εισιτηρια στο μπασκετ .με το πιο φανατικο κοινο.
    και επειδη ανεφερες την κατσικα και τους αλλους,λοιπον στο εξωτερικο ουτε καν θα προλαβαινε να το απαιτησει η ομαδα.οταν βλεπουν και επιχειρηματικα οτι μια ομαδα πουλαει με τοσο κοσμο και κοβει εισιτηρια τοτε φτιαχνουν επενδυση νεο γηπεδο.μια που εδω μιλαμε για ευρωπαικη νοοτροπια κ.λ.π.
    δεν βαζουν καποιους να ριχνουν εμποδια .
    μαλλον καποιοι στην θεσσαλονικη και οχι μονο, δεν θελανε νεο γηπεδο μην τυχον και ο αρης απο αυτοκρατορας μεγαλωσει κιαλλο.
    το γνωστο δεν μπορω να φτασω καποιον να του βγαλω το ματι,πολυ ελληνικο!

για τον προσωπικο σου χαρακτηρισμο!
    βαζω ενα ποστ για μια γιορτη,τιποτα αλλο δεν εθιξε κανεναν υγιη παοκτση (εχω φιλους και αρειανους και παοκτσηδες που παμε γηπεδο) στην οποια θα παρεβρεθουν και παλαιμαχοι του παοκ για να γιορτασουν και εσυ κοροιδεψες και εβγαλες χολη και λες εμενα κομπλεξ?μην νομιζεις οτι εκφραζεις ολους τους παοκτσηδες,μαλλον προσωπικο κομπλεξ βγαζεις εσυ και καποιοι αλλοι οι σωστοι οπαδοι οπως σου απεδειξα πιο πανω διαφωνουν μαζι σου.
    και τελος εγω δεν χρησιμοποιησα υβριστικους χαρακτηρισμους!

γκαντ αν αναφερεται το σχολιο σου σε εμενα ,να στο ζωγραφισω για να το καταλαβεις , δεν ειμαι παοκ ,αρειανος ουτε ηρακλης!
    μιλησα και κατα του αρη σε προηγουμενα ποστ και δεν βγηκε κανεις να μιλησει.μιλαω κατα του παοκ και βγαινετε εσεις και παρεξηγιοσαστε !γιατι???
    γιατι λεω αληθειες με στοιχεια που ειναι δυσκολο να δειτε μεσα απο την φανατιλα σας!το ιδιο εκανα και θα κανω και για τον αρη και τα αισχη που εχουν γινει και στο μπασκετ και ιδιως στο ποδοσφαιρο.αλλα αυτην την στιγμη δεν μιλαμε για τα αισχη του αρη αλλα για την γιορτη του και προσπαθειτε να αμαυρωσετε το γεγονος και εγω σας κατακρινω γιαυτο!τιποτα παραπανω και με βαφτιζετε αρειανο επειδη συατην την χωρα μας αρεσει οτι δεν μας κανει ,να του βαζουμε ταμπελες.απλα απο εσενα που εισαι μεγαλυτερος και εχεις τον σεβασμο ολων περιμενα περισοτερη ωριμοτητα,αντικειμενικοτη α και οχι φανατισμο

αν μετα και τα στοιχεια που σας εθεσα εμενετε στις φανατικες αποψεις σας ,τοτε λυπαμαι αλλα το μονο που θα κανετε ειναι να προσβαλετε την νοημοσυνη σας!

Σελίδα 89 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 3979878889909199 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP