Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 56

Θέμα: Ο τύπος βαρέθηκε το ΜΧ-5 κ το έκανε Ζ3

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

παρατραγουδο που ταιριαζει και η πινακιδα του ..... "ΑΝΙΤΑ" ........

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Dermatis (11-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ΜΧ5 ( ΜΥ 2001 1.8 με στανταρ μπλοκε) επειδη ειχα την τυχη να το εχω στην κατοχη μου για καποια χρονια, πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα σχολεια εκμαθησης της πισω κινησης.
    Το δεν αξιζει και τιποτα ειναι μεγαλη κουβεντα για ενα αυτοκινητο που ουσιαστικα αναβιωσε την roadster κατηγορια.
    Προφανως αν το συγκρινεις με αυτοκινητα που ειναι ακριβοτερα απο αυτο φυσικα και θα ειναι χειροτερο. Για μενα ομως η συγκριση 2 αυτοκινητων πρεπει να εχει ως γνωμονα το κοστος πρωταρχικα, για να εχει και καποιο νοημα, αλλιως ολοι μας θα κυκλοφορουσαμε με Μ5, 997ΤΤ, 458 και Panamera turbo
    Αψογη η απαντηση σου!!!Ηταν περιπου πανω κατω αυτα που σκοπευα να γραψω..Φυσικα δεν μπορει να συγκριθει με καμια ferrari ,carrera , M και αλλα ..
    Επειδη παρακολουθω πααρα πολυ καιρο το φορουμ, το κλιμα σας ειναι αψογο και η παρεα σας.. Ημουν στην αναζητηση roadster, μου αρεσε πολυ το Ζ3.
    Αλλα ευχαριστω το θεο που δεν το πηρα γιατι το αμαξι καλως η κακως δεν στριβει..Μην μου την πεσετε ολοι με τα Ζ...Δεν το λεω με την κακη εννοια.Ειναι πιο πολυ βολταδικο.Ενω το μιατα μπορει πολυ ευκολα να σε παει και για drift αλλα και Μεγαρα ας πουμε για χρονο.
    Νομιζω και ενα μελος απο εδω o Βazil Van Sinner ειχε και περασε σε 320αν δεν απατωμαι μπορει να επιβεβαιωσει..Το ζυγισμα του ειναι ακριβως 50/50 και με το μπλοκε ειναι πολυ διασκεδαστικο.Νιωθω πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου και δεν θα το αλλαζα με τιποτα για Ζ3!Εκτος αν ηταν Μ φυσικα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimsour9 : 11-04-13 στις 16:07

4. The Following 9 Users Say Thank You to dimsour9 For This Useful Post:

Bassakos (13-04-13), Bazil Van Sinner (11-04-13), chief (11-04-13), gnx (12-04-13), Panos 316T (11-04-13), Ptboul (12-04-13), Samaro (12-04-13), turbodog (11-04-13), vs316ti (12-04-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mikegr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαι εργοστασιακο το mx5 δεν αξιζει και τιποτα

Μike οταν λες δεν αξιζει τιποτα,τι εννοεις?Ειχες ποτε επαφη με ΜΧ5?και αν ναι τι δεν σου αρεσε?
    Την ιδια κουβεντα ειπε και ο Chris Harris,και ειναι απο τις λιγες φορες που απολογειτε και διορθωνει αποψη του
    Απο το NA μεχρι και το NBfl,που ηταν αμιγως Ιαπωνικο,το αμαξακι εγραψε ιστορια παγκοσμιος,σε πωλησεις και σε ερωτες!
    Ειναι ενα πολυ καλο project,που ξεκινησε βασισμενο σε ευρωπα'ι'κες νορμες,Lotus rulezzzzz.
    Εχει σασι,τυπου μπανιερα,διπλα ψαλιδια,ζυγισμα 50/50,τα μοτερ που εχει χρησιμοποιησει ειναι ΑΘΑΝΑΤΑ,σασμαν της Aissin που ΔΕΝ σπαει και διαφορικο Torsen!H δε ακαμψια του,χρονια μπροστα απο τον ανταγωνισμο!
    Ειναι ο ορισμος του roadster και ενα απο τα καλυτερα all around fun-car!!!!
    Μπορει να σε παει απο την Εκκλησια γαμπρο,μεχρι και σε αγωνα drift!
    Εχω περασει πολλα χιλιομετρα με NBfl 1.8 ,δηλωνω ερωτευμενος ακομα,και θελω καποια στιγμη να παρω ενα ΝΑ ,να βρισκεται!!!!!
    Χωρις πολλα λογια,αλλα με αρκετο θρασσος το αμαξακι κανει παπαδες!!!

Το ΜΧ5 ( ΜΥ 2001 1.8 με στανταρ μπλοκε) επειδη ειχα την τυχη να το εχω στην κατοχη μου για καποια χρονια, πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα σχολεια εκμαθησης της πισω κινησης.
    Το δεν αξιζει και τιποτα ειναι μεγαλη κουβεντα για ενα αυτοκινητο που ουσιαστικα αναβιωσε την roadster κατηγορια.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimsour9 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλα ευχαριστω το θεο που δεν το πηρα γιατι το αμαξι καλως η κακως δεν στριβει..Μην μου την πεσετε ολοι με τα Ζ...Δεν το λεω με την κακη εννοια.Ειναι πιο πολυ βολταδικο.Ενω το μιατα μπορει πολυ ευκολα να σε παει και για drift αλλα και Μεγαρα ας πουμε για χρονο.

αλλη μια φορα μια απ τις μπαντες μου που προλαβα και εγραψα τοτε,ατιμη τεχνολογια!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=vOQAp3z1a2Y

να τονισω πως τα μονα μη εργοστασιακα πανω του ηταν μια διπλη εξατμιση Sebring και αναρτηση ρυθμιζομενη της AGX !!!!

Respect Miata!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

6. The Following 12 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Bassakos (13-04-13), dimsour9 (12-04-13), fan1s_e21 (12-04-13), katsaraios (11-04-13), Leonidas_E39 (11-04-13), Nick bmwlover (13-04-13), nikos1400 (11-04-13), Panos 316T (11-04-13), pilot (11-04-13), Ptboul (12-04-13), Samaro (12-04-13), Κωνσταντίνος (11-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ποιος ειπε οτι το ΜΧ5 δεν αξιζει τιποτα?? Οριστε? Μαλλον ο φιλος που το ειπε καλυτερα να ασχοληθει με ποδηλατα.

Ενα αμαξι με τρελους διθυραμβους απο την 1η μερα κυκλοφοριας του, εχει αφησει ηδη ιστορια που πολλα ακριβοτερα συνολα το βλεπουν με το κυαλι.

8. The Following 4 Users Say Thank You to trabakoulas For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (11-04-13), dimsour9 (12-04-13), Samaro (12-04-13), turbodog (12-04-13)

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προφανως αν το συγκρινεις με αυτοκινητα που ειναι ακριβοτερα απο αυτο φυσικα και θα ειναι χειροτερο. Για μενα ομως η συγκριση 2 αυτοκινητων πρεπει να εχει ως γνωμονα το κοστος πρωταρχικα, για να εχει και καποιο νοημα, αλλιως ολοι μας θα κυκλοφορουσαμε με Μ5, 997ΤΤ, 458 και Panamera turbo
    Νομιζω οτι το μονο που αξιζε λιγο ηταν το πρωτο, 1990, ελαφρυ και επισης με μπλοκε. Εγω ειχα του 2002 1.6 και ηταν μια πατσαβουρα. Μαζι με το SLK 1.8 ειναι οτι πιο αθλιο εχω οδηγησει

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαι εργοστασιακο το mx5 δεν αξιζει και τιποτα
    εδω φαινεσαι σιγουρος για την αποψη σου .

Νομιζω οτι το μονο που αξιζε λιγο ηταν το πρωτο, 1990, ελαφρυ και επισης με μπλοκε. Εγω ειχα του 2002 1.6 και ηταν μια πατσαβουρα. Μαζι με το SLK 1.8 ειναι οτι πιο αθλιο εχω οδηγησει
    εδω το σκεφτεσαι!

ποσα κιλα διαφορα νομιζεις εχει το ΝΑ με το ΝΒ????

Ε οχι και πατσαβουρα !!!!!Νταξ το 1.6 δεν ειχε τοοοση δυναμη, αλλα παταει αξιοπρεπεστατα,και μ'ενα μπλοκε χαριζει ατελειωτα χαμογελα!!!

Καλα για το slk δεν σχολιαζω,επιλογες ειναι αυτες,ασε που παιζει να μπαζε πολυ περισσοτερο νερο αποτο ΜΧ5.

Εχω απορια πραγματικα,να τεκμηριωσεις την τοσο αρνητικη αποψη σου,για ενα αμαξι που το αγαπησε ολος ο ντουνιας!

* fb page flickr

11. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

dimsour9 (12-04-13)

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

κοιτα υπαρχουν αυτοι που το θεωρουν το τελειο αυτοκινητο και αυτοι που το θεωρουν γυναικειο. Και οι δυο αποψεις ειναι σωστες κατα καποιο τροπο, εξαρταται πως θα το δεις το θεμα. Εγω θα προτιμουσα ενα S2000 ασ πουμε

13. The Following User Says Thank You to mikegr For This Useful Post:

Tsik.D. (12-04-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν το θεωρησα τελειο!

Δεν νομιζω να υπαρχει τελειο!

Σιγουρα ομως ΔΕΝ ειναι πατσαβουρα.και το "κοιταζω" καθαρα αυτοκινηστηκα.Ουτε εχω τωρα,ουτε πουλαω καποιο.

Τα περι σεξουαλικοτητας τα αφηνω για τους αστρολογους και τις χαρτοριχτρες!

S2k λατρεμενο και αυτο!!!!Τι μου θυμιζει ομως,τι μου θυμιζει.......α!Το βρηκα ΜΧ5!

Ιδια αρχιτεκτονικη ,με δυνατοτερο μοτερ!Διπλα ψαλιδια,παρομοιο πλαισιο,παρομοιο και απο την ιδια εταιρια σασμαν και διαφορικο.....Αλλωστε του ριχνει και 10χρονια στο κεφαλι το ΝΑ ΜΧ5 τυχαιες οι ομοιοτητες?

* fb page flickr

15. The Following 2 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

dimsour9 (12-04-13), Samaro (12-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

κοιτα υπαρχουν αυτοι που το θεωρουν το τελειο αυτοκινητο και αυτοι που το θεωρουν γυναικειο. Και οι δυο αποψεις ειναι σωστες κατα καποιο τροπο, εξαρταται πως θα το δεις το θεμα. Εγω θα προτιμουσα ενα S2000 ασ πουμε
    Συγκρινεις ενα αμαξι με εργοστασιακη αξια 50κ αφρων με ενα ΝΒ 25κ...
    Την διπλασια δηλαδη...Δεν τεκμηριωνεις την αποψη σου.Αν με τα χρηματα αυτα που γλυτωνες απτο S2000 εκανες ενα light turbo στο μιατα ωστε να παει 200 αλογα...θα σου ελεγα αν ειχες την ιδια αποψη!Αν ακομα εισαι απιστος Θωμας μπορω να σε παω μια βολτα οποτε θελεις με το μιατα μου..Να φερεις οποια Hondara θες να ανοιξω!Θα αναθεωρησεις πολλα..Και μονο με το 1/3 σε badjet..εχω να σου πω που θα εδινα για να βρω ενα σωστο και με vsa s2000...

17. The Following User Says Thank You to dimsour9 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (12-04-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

To MX5 μου turbo πριν πολλα χρονια. Εχε υποψιν οτι στο ΜΧ5, το μοτερ που φοραει το αυτοκινητο απο την μανα του ειναι βασισμενο στα 323 GTX turbo οποτε η βαση για βελτιωση ειναι πολυ αξιοπιστη

Και αν νομιζεις οτι τα βελτιωμενα απο αποψης ιπποδυναμης δεν στριβουν, δες εδω στο Ring ενα ΜΧ5 turbo γυρναει με 8:05. Ξερεις ποσο κανουν τα 'αντρικα' Μ3 Ε46 εκει ετσι?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 12-04-13 στις 09:18

19. The Following 4 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (12-04-13), ghost-rider (12-04-13), Panos 316T (12-04-13), Samaro (12-04-13)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP