Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56

Θέμα: Ο τύπος βαρέθηκε το ΜΧ-5 κ το έκανε Ζ3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mikegr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαι εργοστασιακο το mx5 δεν αξιζει και τιποτα

Μike οταν λες δεν αξιζει τιποτα,τι εννοεις?Ειχες ποτε επαφη με ΜΧ5?και αν ναι τι δεν σου αρεσε?
    Την ιδια κουβεντα ειπε και ο Chris Harris,και ειναι απο τις λιγες φορες που απολογειτε και διορθωνει αποψη του
    Απο το NA μεχρι και το NBfl,που ηταν αμιγως Ιαπωνικο,το αμαξακι εγραψε ιστορια παγκοσμιος,σε πωλησεις και σε ερωτες!
    Ειναι ενα πολυ καλο project,που ξεκινησε βασισμενο σε ευρωπα'ι'κες νορμες,Lotus rulezzzzz.
    Εχει σασι,τυπου μπανιερα,διπλα ψαλιδια,ζυγισμα 50/50,τα μοτερ που εχει χρησιμοποιησει ειναι ΑΘΑΝΑΤΑ,σασμαν της Aissin που ΔΕΝ σπαει και διαφορικο Torsen!H δε ακαμψια του,χρονια μπροστα απο τον ανταγωνισμο!
    Ειναι ο ορισμος του roadster και ενα απο τα καλυτερα all around fun-car!!!!
    Μπορει να σε παει απο την Εκκλησια γαμπρο,μεχρι και σε αγωνα drift!
    Εχω περασει πολλα χιλιομετρα με NBfl 1.8 ,δηλωνω ερωτευμενος ακομα,και θελω καποια στιγμη να παρω ενα ΝΑ ,να βρισκεται!!!!!
    Χωρις πολλα λογια,αλλα με αρκετο θρασσος το αμαξακι κανει παπαδες!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ΜΧ5 ( ΜΥ 2001 1.8 με στανταρ μπλοκε) επειδη ειχα την τυχη να το εχω στην κατοχη μου για καποια χρονια, πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα σχολεια εκμαθησης της πισω κινησης.
    Το δεν αξιζει και τιποτα ειναι μεγαλη κουβεντα για ενα αυτοκινητο που ουσιαστικα αναβιωσε την roadster κατηγορια.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimsour9 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλα ευχαριστω το θεο που δεν το πηρα γιατι το αμαξι καλως η κακως δεν στριβει..Μην μου την πεσετε ολοι με τα Ζ...Δεν το λεω με την κακη εννοια.Ειναι πιο πολυ βολταδικο.Ενω το μιατα μπορει πολυ ευκολα να σε παει και για drift αλλα και Μεγαρα ας πουμε για χρονο.

αλλη μια φορα μια απ τις μπαντες μου που προλαβα και εγραψα τοτε,ατιμη τεχνολογια!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=vOQAp3z1a2Y

να τονισω πως τα μονα μη εργοστασιακα πανω του ηταν μια διπλη εξατμιση Sebring και αναρτηση ρυθμιζομενη της AGX !!!!

Respect Miata!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

2. The Following 12 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Bassakos (13-04-13), dimsour9 (12-04-13), fan1s_e21 (12-04-13), katsaraios (11-04-13), Leonidas_E39 (11-04-13), Nick bmwlover (13-04-13), nikos1400 (11-04-13), Panos 316T (11-04-13), pilot (11-04-13), Ptboul (12-04-13), Samaro (12-04-13), Κωνσταντίνος (11-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP