Σελίδα 22 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 122021222324 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 260

Θέμα: Νέα Σειρά 1 F20

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα πρωτα λαδια-φιλτρα τα αλλαξε στις 10.000

Τωρα για το στρωσιμο τι να σου πω.... Της γυναικας μου ειναι, οπως (το) εστρωσε, ετσι θα κοιμηθει, το μονο που της ειχα πει, ειναι να μην ανεβαζει πανω απο 3-3κατι στροφες, αλλα και να μην το "κρεμαει".

Θαρρω πως το εχει καταλαβει

2. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

mrclouzo (08-04-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

ξερει κανεις , τι εκπτωσεις-προσφορες εχει αυτη τη στιγμη η 116d?

Rides
    0

Προεπιλογή

Καπου εδω (στο φορουμ) διαβασα πως απο 26500 ειναι στα 25500 και στανταρ η οθονη (ηταν καπου στα 500-600 δεν θυμαμαι ακριβως το πόσο)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην πόλη eco pro και στις εκτός πόλης διαδρομές στο normal. Θα έλεγα ένα 60-40 eco pro - normal αυτά τα πρώτα 1000 χλμ. Το sport το έχω βάλει 2-3 φορές μόνο και μόνο για να δω πόσο αλλάζει το feeling στο τιμόνι (πολύ είναι η αλήθεια, βαραίνει αρκετά ) και παράλληλα διαπίστωσα ότι ο κινητήρας με το ίδιο γκάζι ακούει σαφώς καλύτερα. Ξέχασα να αναφέρω ότι μετά το φουλάρισμα η αυτονομία που έγραψε το trip είναι μαγική, 1220 χλμ! Πετρέλαιο avin diesel best και τα 2 φουλαρίσματα.
    Σε ποια περιοχη το πρατηριο ?
    (να το δοκιμασω στην κορσαρα)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξερει κανεις , τι εκπτωσεις-προσφορες εχει αυτη τη στιγμη η 116d?
    Αρχική τιμή 25.500 ευρώ και -λογικά- έκπτωση 3.000 ευρώ+τυχόν απόσυρση (περίπου 1.250 ευρώ). Με αρκετό ψάξιμο και αν είσαι τυχερός μπορείς να πετύχεις ακόμα καλύτερο deal . Ρώτα απλά έναν dealer αν τρέχουν και το β' τρίμηνο οι εκπτώσεις που έτρεχαν στο α', οι προσφορές ανανεώνονται σε τριμηνιαία βάση αλλά σε εμένα είχαν πει ότι θα τρέχουν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ποια περιοχη το πρατηριο ?
    (να το δοκιμασω στην κορσαρα)
    Δεν σου πέφτει πολύ μακριά, 240 χλμ νότια της Αθήνας, Καλαμάτα Το corsa diesel? Εγώ στον άσο θα βάζω μόνο σε αυτόν γιατί τον εμπιστεύομαι (εδώ και πολλά χρόνια φουλάρει εκεί όλη η οικογένεια και επιπλέον και το πετρέλαιο θέρμανσης που βάζουμε είναι πεντακάθαρο). Βασικά shell και avin ανήκουν στον ίδιο όμιλο και τα χαρακτηριστικά του diesel best της avin είναι παρόμοια με το v-power. Μόνο που το avin το βάζω με 1.37 και ξέρω ότι το συγκεκριμένο είναι οκ ποιοτικώς. Κάποια στιγμή όμως θα δοκιμάσω και το v-power να δω αν υπάρχει διαφορά σε απόδοση και οικονομία καθαρά από περιέργεια (μας τα έχουν ζαλίσει με το v-power).

7. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

ntinos (08-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε καλα και ασφαλη χιλιομετρα και να το χαιρεσαι!!! το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο!

9. The Following User Says Thank You to bimmerm For This Useful Post:

mrclouzo (08-04-13)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να'σαι καλά , το αυτοκίνητο το έχω ερωτευτεί και ακόμα είμαι στο στρώσιμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι αρχικές μου προσδοκίες έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ σε όλα τα επίπεδα. Οικονομία, διακριτική πολυτέλεια, ποιότητα, στιβαρότητα, ανάρτηση άνετη χωρίς να κάνει το αυτοκίνητο βάρκα, οδηγική αίσθηση, απ' όλα έχει ο μπαξές

11. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

bimmerm (09-04-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Από επιδόσεις πως σας φαίνεται ; Με τι θα το συγκρίνατε ;;;

Πως είναι σε χαμηλές στροφές το μοτέρ ; Ρωτάω επειδή στα περισσότερα diesel, χαμηλά υπάρχει ένα κενό.... Χρειάζεται να καταφεύγετε συχνά στην πρώτη σχέση στο κιβώτιο... ;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από επιδόσεις πως σας φαίνεται ; Με τι θα το συγκρίνατε ;;;

Πως είναι σε χαμηλές στροφές το μοτέρ ; Ρωτάω επειδή στα περισσότερα diesel, χαμηλά υπάρχει ένα κενό.... Χρειάζεται να καταφεύγετε συχνά στην πρώτη σχέση στο κιβώτιο... ;
    Ισχυει εν πολλοις.

Πχ πηγαινοντας σπιτι μου ο δρομος κανει μια αποτομη αριστερη με ανηφορα.
    Χρειαζεται λιγο περισσοτερη "φόρα" προκειμενου να μην κατεβασεις πρωτη.

Αυτο παντως που διεπιστωσα ηταν οτι στην αρχη ηταν παντα απαραιτητο το κατεβασμα, μετα τις 10-12.οοο χλμ που εμφανέστατα "ανοιξε" το μοτερ, δεν χρειαζεται να κατευασεις πρωτη.

Απο επιδοσεις, σε συγκριση με το 116i (E87) που ειχαμε πριν (βενζινα & 116 αλογα επισης) ειναι εμφανέστατα ποιο δυνατο σε όλες τις περιπτωσεις με την προυποθεση οτι ειναι στο προγραμμα sport. Πχ, Καλαματα - Πυλος με 4 ατομα (εχω κανει την διαδρομη και με τα δυο), το diesel δεν "γονατισε" πουθενα
    Στο ecopro, ειναι απελπιστικά τεμπελικο

14. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

vagmag (09-04-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σκέφτομαι πολυ σοβαρα την αγορά του, για αυτό σας πρήζω λίγο....

Είμαι ανάμεσα σε καινούργιο 116d και μεταχειρισμένο εκ Γερμανίας Ε91 320d πετρέλαιο ...

Το 116 είναι νέο μοντέλο, πολύ οικονομικό σύμφωνα με τα γραφόμενα εδώ πέρα , και φυσικά καινούργιο (εγγύηση κλπ).
    ΤΟ 320d είναι σαφώς μεγαλύτερο όχημα, με αρκετή δύναμη, θα καίει σαφώς παραπάνω, είναι μεταχειρισμένο (με ότι αυτό συνεπάγεται σε έξτρα κόστη), και υπάρχει και η επιλογή αυτόματου.

Το αυτοκίνητο αυτό λοιπόν που θα καταλήξω θα αντικαταστήσει το Prius... και ίσως .... χρησιμοποιηθεί και σαν καθημερινό αντί της Μ3.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 09-04-13 στις 11:43

Σελίδα 22 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 122021222324 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP