Καιρός ήταν,να μην πω πως άργησαν κιόλας.
Τώρα γιά την απαξίωση του παλιού χ...
Καιρός ήταν,να μην πω πως άργησαν κιόλας.
Τώρα γιά την απαξίωση του παλιού χ...
halkida116mpack (25-12-12)
Συνήθως το facelift έρχεται 3 χρόνια μετά την έναρξη παραγωγής οπότε για αρχές/μέσα 2014 υπολογίζω να βγει στην αγορά!
Χρόνια πολλά σε όλους!!
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.
λογικα θα μακρυνουν λιγο τη μουρη και θα την τουμπανιασουν κι αλλο.....και θα πειραξουν και πισω....εμενα προσωπικα σαν ομορφι απιο πολυ μου αρεσει το e87 μου.....η και νουρια μου θυμιζει seat ibiza μακροστενο....λογικα θα του κωλησουν τη μουρη της σκαινουριας 3αρας,που ειναι πανεμορφη.....εγω πρωσοπικα ευχομαι να βγει η x1 σε 1600...
bimmerm (08-04-13)
Μου άναψε λαμπάκι ρεζέρβας στον άσο στα 993 χλμ και το trip έδειχνε αυτονομία άλλα 135 χλμ! Φούλαρα και πήρε ακριβώς 46 λίτρα diesel (πρώτο σκάσιμο αντλίας) = 4,6 λίτρα/100πραγματική κατανάλωση (το trip έδειχνε 4.5 lt/100). Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά οικονομικό και ακόμα δεν έχω πάει εθνική όπου λογικά θα καίει ακόμα λιγότερο με νορμάλ ρυθμούς. Να διευκρινίσω ότι ναι μεν οδηγάω προσεκτικά αλλά σε καμία περίπτωση δε σέρνομαι, απλά ακολουθώ τους βασικούς κανόνες οικονομικής οδήγησης πιστά. Πιστεύω ότι αν προσπαθούσα και άλλο θα την έριχνα ακόμα 0.2 με 0.3 λίτρου αλλά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα γιατί η προσπάθεια θα ήταν δυσανάλογη του κέρδους σε καύσιμο. Η ουσία είναι ότι καίει σαν scooter 300 κυβικών, είναι σχεδόν αθόρυβη (δεν κροταλίζει παρά ελάχιστα και μόνο στο ρελαντί) και έχει ροπή από πολύ χαμηλά ώστε μπορείς να ακολουθείς την κίνηση με αλλαγές στις 2000 στροφές χωρίς κόπο. Μπράβο στην bmw που κατάφερε να φτιάξει ένα τόσο οικονομικό (πισωκίνητο
) αυτοκίνητο χωρίς να στερεί από τον οδηγό τη χαρά της οδήγησης και χωρίς να απαρνηθεί εντελώς τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας στο βωμό της οικονομίας
![]()
bimmerm (08-04-13), Dimitrios (08-04-13), Konstantinos E60 (08-04-13), nikos1400 (08-04-13), ntinos (08-04-13)
Ωραιος.
Σε ποιο προγραμμα οδηγησης το ειχες ?
mrclouzo (08-04-13)
Στην πόλη eco pro και στις εκτός πόλης διαδρομές στο normal. Θα έλεγα ένα 60-40 eco pro - normal αυτά τα πρώτα 1000 χλμ. Το sport το έχω βάλει 2-3 φορές μόνο και μόνο για να δω πόσο αλλάζει το feeling στο τιμόνι (πολύ είναι η αλήθεια, βαραίνει αρκετά) και παράλληλα διαπίστωσα ότι ο κινητήρας με το ίδιο γκάζι ακούει σαφώς καλύτερα. Ξέχασα να αναφέρω ότι μετά το φουλάρισμα η αυτονομία που έγραψε το trip είναι μαγική, 1220 χλμ! Πετρέλαιο avin diesel best και τα 2 φουλαρίσματα.
Στο sport ειναι αλλο αυτοκινητο, οχι μονο στο τιμονι
(Normal εννοεις το confort φανταζομαι)
mrclouzo (08-04-13)
Ναι, το comfort εννοώ (normal έχει το αντίστοιχο DNA της alfa romeo). Βασικά δεν έχω την προσαρμοζόμενη ανάρτηση οπότε αλλάζει χαρτογράφηση κινητήρα και τιμόνι. Το σημαντικό είναι ότι αυτά τα προγράμματα (eco pro, comfort, sport) δεν είναι μαρκετινίστικα κόλπα αλλά έχουν ουσία, κάνουν αυτό που υπόσχονται και οι διαφορές μεταξύ τους είναι εμφανείς. Πόσα χιλιόμετρα έστρωνες το δικό σου? Λάδια? Πρώτη αλλαγή στα 5.000 χλμ ή να πηγαίνω ανά 10.000 χλμ σταθερά? Σίγουρα δεν θα περιμένω να μου πει το αυτοκίνητο πότε θα πάω...