Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 260

Θέμα: Νέα Σειρά 1 F20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην πόλη eco pro και στις εκτός πόλης διαδρομές στο normal. Θα έλεγα ένα 60-40 eco pro - normal αυτά τα πρώτα 1000 χλμ. Το sport το έχω βάλει 2-3 φορές μόνο και μόνο για να δω πόσο αλλάζει το feeling στο τιμόνι (πολύ είναι η αλήθεια, βαραίνει αρκετά ) και παράλληλα διαπίστωσα ότι ο κινητήρας με το ίδιο γκάζι ακούει σαφώς καλύτερα. Ξέχασα να αναφέρω ότι μετά το φουλάρισμα η αυτονομία που έγραψε το trip είναι μαγική, 1220 χλμ! Πετρέλαιο avin diesel best και τα 2 φουλαρίσματα.
    Σε ποια περιοχη το πρατηριο ?
    (να το δοκιμασω στην κορσαρα)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξερει κανεις , τι εκπτωσεις-προσφορες εχει αυτη τη στιγμη η 116d?
    Αρχική τιμή 25.500 ευρώ και -λογικά- έκπτωση 3.000 ευρώ+τυχόν απόσυρση (περίπου 1.250 ευρώ). Με αρκετό ψάξιμο και αν είσαι τυχερός μπορείς να πετύχεις ακόμα καλύτερο deal . Ρώτα απλά έναν dealer αν τρέχουν και το β' τρίμηνο οι εκπτώσεις που έτρεχαν στο α', οι προσφορές ανανεώνονται σε τριμηνιαία βάση αλλά σε εμένα είχαν πει ότι θα τρέχουν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ποια περιοχη το πρατηριο ?
    (να το δοκιμασω στην κορσαρα)
    Δεν σου πέφτει πολύ μακριά, 240 χλμ νότια της Αθήνας, Καλαμάτα Το corsa diesel? Εγώ στον άσο θα βάζω μόνο σε αυτόν γιατί τον εμπιστεύομαι (εδώ και πολλά χρόνια φουλάρει εκεί όλη η οικογένεια και επιπλέον και το πετρέλαιο θέρμανσης που βάζουμε είναι πεντακάθαρο). Βασικά shell και avin ανήκουν στον ίδιο όμιλο και τα χαρακτηριστικά του diesel best της avin είναι παρόμοια με το v-power. Μόνο που το avin το βάζω με 1.37 και ξέρω ότι το συγκεκριμένο είναι οκ ποιοτικώς. Κάποια στιγμή όμως θα δοκιμάσω και το v-power να δω αν υπάρχει διαφορά σε απόδοση και οικονομία καθαρά από περιέργεια (μας τα έχουν ζαλίσει με το v-power).

3. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

ntinos (08-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP