Έχουμε καταστρέψει κάθε τι Ελληνικό, η πατρίδα κινδυνεύει, η θρησκεία χάνεται, λεφτά δεν υπάρχουν, ένα φραπεδάκι μας έμεινε για να πηγαίνουν τα φαρμάκια κάτω.
Κάτω τα χέρια από την αθάνατη Ελληνική λεβεντιά αράγματος με τη φραπεδιά..
Έχουμε καταστρέψει κάθε τι Ελληνικό, η πατρίδα κινδυνεύει, η θρησκεία χάνεται, λεφτά δεν υπάρχουν, ένα φραπεδάκι μας έμεινε για να πηγαίνουν τα φαρμάκια κάτω.
Κάτω τα χέρια από την αθάνατη Ελληνική λεβεντιά αράγματος με τη φραπεδιά..
bill_m3 (03-04-13), Panos 316T (03-04-13), Ptboul (04-04-13), Ε91 (03-04-13)
katrin_bmw (04-04-13)
Ελληνικο στο ξυπνημα και μετα κανα γαλλικο!
απο τοτε που εκοψα το φραπε,ηρεμησαν λιιιιιγο τα νευρα μου!Με χτυπουσε ασχημα!
την ΑΓΝΟ την αγορασε ο Κολιος και εχει μειωσει το κωδικολογιο της.
Οσον αφορα το γαλα ,ειναι μεγααααααλη ιστορια.
Νινο το προλαβα το τριγωνακι και γω,ηταν παστεριωμενο Μ.Δ.
Φοβερη και αξεχαστη γευση το διαφανες με το αλουμινοχαρτο.Παιζει να ηταν και Ροδοπη....
Εχει δικιο ο Κατς για τον Τριανταφυλλο,σιγουρα πουλιοταν το 07 παιζει καιμεχρι το 10,αλλα σε τετραπακ.
katrin_bmw (04-04-13), katsaraios (03-04-13), Ptboul (04-04-13)
nikos1400 (03-04-13)
μια ζωη σ αυτην την χωρα θα ακουμε μπουρδες.καποιος μακακας ανταγωνιστης σκεφτηκε μια παπατζα και καποιοι τρεχουν να πουν ααα ετσι ειναι το διαβασα στο ιντερνετ...δεν θΑ αγορασουμε προιοντα νεστλε και θα κλασουμε τα μυδια της ολλλανδιας,τι αηδιες....και τι θα γινει με τα εργοστασια που εχει εδω στην ελλαδα η νεστλε???θα ταισει τον κοσμο το κκε???μην πινετε πεπσι και κοκα κολα οχι στην νεστλε και σε καθε τι ξενο και οι χιλιαδες κοσμου που θα μεινουν ανεργοι θα ζησουν με τα αχ?$#δια μου...δεν βλεπουμε που οι φιλοι μας τα παιδια μας οι γειτωνες πεινανε?δεν κοιταμε πως θα βοηθησουμε αλλα πως θα κλεισουν κι αλλες δουλειες.
δεν αναφερομαι σε καποιον απο εδω μεσα βεβαια αλλα απλα νευριασα που διαβασα αλλη μια λαμακια .
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Πότε έγινε αυτό;;
Με ενδιαφέρει να την μάθω, γράψε δυο λόγια.
Ήταν της Ennstal (από το ομώνυμο χωριό)
Το σοκολατούχο το λένε ''ροδοπάκι'' αλλά νομίζω ξεκίνησε την καρίερα του σε χάρτινη συσκευασία.
Θα με μουρλάΝεις κ συ κ ο Κατς. Μήπως θέλεις να πεις το Yoko Choko;
ps: Sorry ρε ΕλέΝη για θρεντΦράπα ούμπερ άλλες
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Bazil Van Sinner (04-04-13), katrin_bmw (04-04-13), Leonidas_E39 (04-04-13), Panos 316T (04-04-13), S8N (04-04-13)
S8N (04-04-13)
H εξαγορα εχει 2-3 χρονια που εγινε.Πότε έγινε αυτό;;
Με ενδιαφέρει να την μάθω, γράψε δυο λόγια.
Ο Κολιος στο εν τω μεταξυ ειχε εργοστασιο παραγωγης στο Πολυκαστρο,Κιλκις,που ειναι στα συνορα μας
Το γαλα που πινουμε υπερκαλυπτει την εγχωρια παραγωγη.......
Το τραστ των γαλακτοβιομηχανιων ειναι απο τα μεγαλυτερα στην ελλαδα!!
Ήταν της Ennstal (από το ομώνυμο χωριό)
το ροδοπακι ειναι το φρεσκο σοκολατουχο που εχουν.δεν θυμαμαι πως το λεγαν το αλλο...Το σοκολατούχο το λένε ''ροδοπάκι'' αλλά νομίζω ξεκίνησε την καρίερα του σε χάρτινη συσκευασία.
Οχι τυπε ειμαι σιγουρος γι αυτο που σε λεω,ο Τριανταφυλλος κυκλοφορουσε μεχρι πριν 2-3 χρονια σιγουρα,σε μεταλικη συσκευασια σαν το ρεντ μπουλ και σε χαρτινη 4πακ των 250ml.Δεν ειμαι σιγουρος οτι αποσυρθηκε,θα δω και θα σε πω.Θα με μουρλάΝεις κ συ κ ο Κατς. Μήπως θέλεις να πεις το Yoko Choko;
![]()
katsaraios (04-04-13), nikos1400 (04-04-13), Ptboul (04-04-13)
Ααα για αυτό τα τυριά με το εμπορικό σήμα ''ΑΓΝΟ'' έγραφαν από πίσω κολιός.
Σε αυτό έβαλαν το χεράκι τους και οι πολιτικοί (Σιμήτης, κλπ) που έχουν υπογράψει συμφωνίες ποσόστοσης χρήσης γάλακτος. Για αυτό βλέπεις πχ σε μια συσκευασία 60% Γερμανικό, 40% Γαλλικό, κοκ.
Την μεταλλική συσκευασία την μπερδεύεις με το ''τσοκ'' της νουνού
και την χάρτινη συσκευασία με το γιόκο τζούνιορ (πρώην γιόκο τσόκο της φάγε).
Αν κάνω τόσο λάθος στείλε μου μια κούτα carnation - ακόμα και ληγμένα!![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Εγω παντως εκοψα το αγελαδινο γαλα (στα 30 μου) και βρηκα την υγεια μου...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM