Βασικά καθότι Σαλλλλλονικιός aka Φραπεδουπολλλλλλίτης, ένα έχω να πω.... Θα πιω μια χαλλλλλλλαρή φράπα! Απο τον φραπέ δεν πέθανε κανείς...
aristent (03-04-13), bill_m3 (03-04-13), katsaraios (03-04-13), Panos 316T (03-04-13), Ptboul (03-04-13)
Eleni (03-04-13)
Παντως ο Βαρσος (το γνωστο) στην Κηφισια φερνει μονο ΑΓΝΟ και θελω να δω τωρα διαφορα στα γλυκα του αν αλλαξει προμηθευτη..
Μολις παρηγγειλα φραπεδια με μια μπαλλα παγωτο βανιλλια στο μεταξυ ετσι για να ξεκινησει αφρατα η μερα![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Δυστηχώς προϊόντα Αγνό έχω να δω πάνω από μήνα στην αγορά![]()
Αγόρασα μόνο μια τελευταία συσκευασία, που ξέμεινε στον φούρνο, χυμό πορτοκάΛι για ενθύμιο.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ο στιγμιαίος καφές πάντως ΔΕΝ φτιάχνεται από το κατακάθι.
Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε στο διαδίκτυο.
Ουσιαστικά πρόκειται για καφέ από τον οποίο έχει αφαιρεθεί όλο το νερό (αφυδάτωση) ώστε προσθέτοντας νερό να έχουμε πάλι ένα ρόφημα.
Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα πως φτιάχνεται με ψυχρή αφαίρεση του νερού, που μετατρέπει το νερό από στερεό κατευθείαν σε αέριο στο ακόλουθο link:
εχουμε τα κολληματα μας οι Ελληνες.
ακομα και στα χωρια (που βρισκοταν φρεσκο απο κατσικες και προβατα) ταϊζανε τα παιδια
γαλα συμπυκνωμενο απο κονσερβα...![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (04-04-13)
τη λολα απο τη φωτια την εβγαλες?
σε τετοιο μπουκαλι υπηρχε και κακαο τωρα τα λενε σοκολατουχα χαχαχα
μαλλον της εβγα πρεπει να ηταν!!
εχω πιει και απο αυτα χαχαχα αλλα τωρα τεστ για δυνατους λυτες ποιοι θυμουνται τα γαλατα σε χαρτινη πυραμιδα συσκευασια?
τι ειπες τωρα ρε nino αρχαιολογιες...
![]()
aristent (03-04-13), fast-enough (03-04-13), katsaraios (03-04-13), Panos 316T (03-04-13), Ptboul (04-04-13)
Eleni (03-04-13)
Το φραπέ ειδικά με γάλα είναι ότι πρέπει για να σου "τρυπίσει" το στομάχι ειδικά σε συνδυασμό με τσιγάρο και όχι "γεμάτο" στομάχι...
tassos (04-04-13)