90% θα φυγουν με αλοιφη.
90% θα φυγουν με αλοιφη.
Πριν τις πας για βάψιμο, δοκίμασε να τις καθαρίσεις με καθαριστικό roli
θυμάστε τη διαφήμιση: "η μαμά μου η καλή καθαρίζει με roli" ?
χωρίς πλάκα λοιπόν, ενώ τα καθαριστικά ζαντών όταν πέσουν στα τακάκια μπορεί να κάνουν τα φρένα να σφυρίζουν μέχρι να τα αλλάξουμε, όπως επίσης να διαβρώσουν καποιες φορές και τα καπάκια με το σήμα στο κέντρο της ζάντας.....
το roli δεν προσβάλλει τίποτα.
Δοκιμάστε να καθαρίσετε τις ζάντες σας με οδοντόβουρτσα και roli και ελάχιστο νεράκι και θα με θυμηθείτε.....![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 04-04-13 στις 09:09
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Σνοο, δοκίμασε το ασπρο σφουγγαράκι-γόμα της scotch brite, βρεγμένο καλά χωρίς πολύ πίεση.
Δεν νομίζω οτι ευθήνεται τόσο πολύ το φρένο... τις έχω περισσότερο απο 2 χρόνια τις ζάντες και να μένει η μαυρίλα επάνω αρκετές μέρες τέτιο θέμα μεχρι που το πήγα εκεί δεν είχα. Πες όμως οτι ευθήνεται το φρένο δεν το αποκλείω περισσότερη δύναμη ασκέιται στα μπροστινά παρά στα πίσω η ζημιά ειναι γενική σε όλες σε αλλα σημεία λίγο σε αλλα πολύ. Οι φωτογραφίες ειναι απο 2 ζάντες μόνο δεν ειναι και απο τις 4
Θα το δοκιμάσω και αυτό αύριο το απογεύμα, αλλα απο ότι είδα στην πρώτη δοκιμή μάλλον δεν το γλυτώνω το βάψιμο![]()
Ptboul (04-04-13)
οι μπροστινες μου οντως ειναι σε χειροτερη κατασταση
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
ευτυχως δεν ειδε το θρεντ ο Μ-Παουερ!!!!.......θα σας μαλωνε που τις αφησατε να καταντησουν ετσι!!!![]()