Το κυκλοφορω και πολη πλεον.
Πες μας που κυκλοφορεις για να φουλαρουμε με τις αναθυμιασεις σου!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
aristent (03-04-13), BILL007 (03-04-13), Bitz (03-04-13), katsaraios (02-04-13), Stathis (03-04-13)
αφού είπαμε...οι ξένοι έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν και τα εκτελεστικά όργανα είναι οι πολιτικοί.
η τρόικα αυτά βλέπει και τρίβει τα χέρια της. τα τρίβει γιατί καλοκαιράκι έρχεται, η ελλάδα φημίζεται για τους προορισμούς της, οπότε, δεν θα'ταν κακό να συνδιάσουν διακοπούλες μαζί με δουλειά...
η γερμανία επίσεις τρίβει τα χέρια της βλέπωντας την κατάσταση, αφού ξέρει ότι θα πρέπει να στείλει και άλλα λεφτά τα οποία θα αναγκαστεί να τα κόψει απο τους δικούς της φορολογούμενους.
πάντως ωραία πλάκα έχει η όλη κατάσταση και όλη η μπουρδολογία που ακούμε κάθε μέρα...εδώ ο άλλος είπε ότι ανέβηκε στα μάτια του ο βενιζέλος, επειδή λέει μαζί με τον κουβέλη αντιστέκονται για το χαράτσι...χαχαχαχαχα!!!μα πόσο μλκς μπορείς να είσαι τέλος πάντων ρεσυ έλληνα...μα πόσο πές μου.
ανέβηκε στα μάτια του ο άνθρωπος που όχι μόνο το θέσπισε, αλλά το επέβαλε ακόμα και στους άνεργους απειλώντας να τους βυθίσει στο σκοτάδι, μαζί με τουσ συνταξιούχους των 300ων ευρώ.
sympether with chiefτης
Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
BILL007 (03-04-13)
Ptboul (03-04-13)
ΚΡΙΜΑ, την έχω συνδιάσει με τα παιδικά μου χρόνια όταν ανέβαινα επάνω και θεωρώ ότι έχει από τα πιο νόστιμα γάλατα.
Πάντα απορούσα γιατί δεν υπήρχαν οι κωδικοί της σε μεγάλα σ. μάρκετς παρά σε συνοικιακούς φούρνους (Αθήνα πχ). Πως να επιβιώσεις έτσι;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
BILL007 (03-04-13)
Αυτό με το χαράτσι ρε Θωμά είναι σκέτη απελπησία. Από τη στιγμή που δε σου κόβουν το ρεύμα και η οφειλή πάει στη ΔΟΥ, τί διαφορά έχει από το να σου στείλει κατέυθείαν η ΔΟΥ ή η ΓΓΠΣ το μπιλιέτο;
Αυτοί φταίνε ρε Θωμά όμως ή ο κόσμος που νομίζει ότι έτσι ανθίσταται;
Αντί να βγούν να απολύσουν 25-30 χιλιάδες δημοσίους που δε χρειάζονται για να γείρει η παλάντζα στη διαπραγμάτευση από δώ μεριά, μπάς και μας αφήσουν να ρίξουμε ΦΠΑ σε εστίαση και καύσιμα, ασχολούμαστε με τη ΔΗΜΑΡ που χάνεται δημοσκοπικά και τον Μπένι που θέλει να γίνει αντιπρόεδρος.
Helen, do you read ??
Good News for Manhattan
The number of apartments for sale dropped 34.4% compared to the first quarter of 2012. This represents the largest
year-over-year decline in 12 years, with only 4,960 listings available today. The median price of a Manhattan apartment is $820,555, up 5.9% over the first quarter of 2012.