Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 82

Θέμα: απωθητικό τρωκτικών

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θα κανει ζημια ενα γατακι πανω στο αυτοκινητο σου...
    Πίστεψέ με, ένα γατάκι μπορεί κάνει πάρα πολλά στο αυτοκίνητο. Σου λέω το πιο απλό, ας πούμε ότι έχει αράξει πάνω στο καπό ή στον ουρανό και για κάποιο λόγο τρομάξει. Ξέρεις τι θα πάθει το βερνίκι από τα ωραιότατα νυχάκια της? Το έχω πάθει και τα ενθύμια είναι ακόμα πάνω στο αυτοκίνητο (ευτυχώς ήταν σχετικά παλιό και γλίτωσα το εγκεφαλικό)... Μιλάμε για αδέσποτες γάτες που τρώνε ότι βρούνε στους κάδους σκουπιδιών και μπορεί να κουβαλάνε και αρρώστιες, σε λίγο καιρό θα έχω και μωρό παιδί, να φοβάμαι να ακουμπήσω το αυτοκίνητο? Δεν έχω καμιά φοβία με τις γάτες αλλά αυτό το φαινόμενο με το αδέσποτα δεν το έχω συναντήσει σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου. Η πλάκα είναι ότι αν παρκάρεις το αυτοκίνητο στο δρόμο πάνε και χώνονται από κάτω (οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός και αν χωθούν πουθενά και δεν φύγουν όταν ξεκινήσεις). Στο γκαράζ όμως γουστάρουν λαμαρίνα

Rides
    2

Προεπιλογή

μια φιλη της γυναικας μου που εχει ενα παλιο πολο ειχε ερθει για καφε την προηγουμενη εβδομαδα.

οταν εφυγε μας πηρε τηλεφωνο οτι στη διαδρομη της μυριζε κατι καμμενο.
    οταν εφρασε σπιτι ενιωθε οτι κατι ειχε το αμαξι.

την αλλη μερα το πρωϊ ο αδερφος της ανακαλυψε τι ειχε.

μια γατα ειχε τρυπωσει μεσα στο μοτερ καπου πιαστηκε και στη διαδρομη εγινε ψητη.

εγινε και μια ζημια στον κινητηρα, δεν ρωτησα λεπτομερειες, αλλα το αμοιρο το ζωντανο ειχε ασχημο τελος...

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτό το φαινόμενο με το αδέσποτα δεν το έχω συναντήσει σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου.
    Εκεί τις τρώνε μαζί με το σκυλολόϊ και τα άλογα για αυτό δεν τις απαντάς πουθενά

Μόνο κουκούλα παχιά σε ψιλο- σώζει, έχω και εγώ το ίδιο θέμα στο μηχανάκι (έξασκούν τα νύχια τους στην σέλα).
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκεί τις τρώνε μαζί με το σκυλολόϊ και τα άλογα για αυτό δεν τις απαντάς πουθενά

Μόνο κουκούλα παχιά σε ψιλο- σώζει, έχω και εγώ το ίδιο θέμα στο μηχανάκι (έξασκούν τα νύχια τους στην σέλα).
    αυτό το έχω λύσει, δύο παλιές πετσέτες, η μία πάνω στην άλλη και τις σφηνώνω γύρω από τη σέλα.

5. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Ptboul (01-04-13)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στο scooter σώθηκα με ένα μεγάλο κομμάτι νάυλον που καλύπτει όλη την σέλα και την μπαγκαζιέρα, για κάποιον λόγο δεν είδα ξανά γάτα πάνω του. Το πρόβλημα με τις κουκούλες είναι ότι το αυτοκίνητο πρέπει να είναι καθαρό αλλιώς θα γεμίσει γρατζουνιές. Χώρια ότι αν είναι βρεγμένο δεν μπορεί να μπει κουκούλα.

7. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Ptboul (02-04-13)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το γράφω εδώ γιατί δεν μπορώ να βρω το άλλο θέμα με τους σκύλους και τι να κάνουμε για να γλυτώσουμε τα αμάξια μας που τα λερώνουν, όποιος το θυμάται ας το πει και οι συντονιστές ας το βάλουν εκεί. Εγώ νομίζω ότι βρήκα την λύση να μην το πλησιάζουν οι σκύλοι και οι γάτες και το λερώνουν, αν και ακόμη το δοκιμάζω. Λοιπόν για να μην σας παιδεύω το αμάξι το έχω μόνιμα σκεπασμένο με την κουκούλα και είχα πρόβλημα γιατί συνεχώς το λέρωναν οι σκύλοι και δεν μπορούσα να την πιάσω και να το ξεσκεπάσω. Μετά από πολλά σπρέι για απωθητικά ζώων, που έκαναν δουλειά για 2-3 ημέρες, μου ήρθε η ιδέα να το ψεκάσω με ένα παρασκευαζόμενο υγρό που κάνουν απολυμάνσεις στα σπίτια (τη μάρκα την έκλεψα από επαγγελματία που κάνει απολυμάνσεις) για κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια κλπ, δηλαδή όλα τα ψυχρόαιμα που τα λένε. Με αυτό ψέκασα την κουκούλα γύρο γύρο (όπου πήγαιναν οι σκύλοι) εκτός από το πίσω μέρος. Πουθενά δεν πλησίασε σκύλος εκτός από πίσω που το κατούρησαν. Σήμερα το έπλυνα πίσω και το ψέκασα και αυτό και θα δούμε, πάντως το υπόλοιπο κρατάει καμιά εβδομάδα τώρα καθαρό. Το προϊόν αυτό είναι το K-Othrine είναι σκόνη σε σακουλάκια διαλύετε σε νερό (οδηγίες έχει επάνω) και το πουλάνε στα φυτώρια και στα καταστήματα που έχουν φυτά και χώματα.

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

9. The Following 3 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

A8hnaios (20-10-14), mark e92 (20-10-14), Vasilis (20-10-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP