Εγω εμπαξα σελα και ποδια στο GLX..![]()
![]()
Εγω εμπαξα σελα και ποδια στο GLX..![]()
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
nikos1400 (27-03-13), Ptboul (28-03-13), Vassilis ///M (27-03-13), ziaba (27-03-13)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (28-03-13)
Ορίτζιναλ;![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Στρατο καλοριζικο κα παντα και μονο ορθιος!
Αν εχεις ΟΤΕ ΤV εχει εκπομπη μεσα στο πακετο καναλιων νομιζω του DISCOVERY εκπομπη με απειρες πληροφοριες για CAFE RACER.
Ετσι ονομαζεται και η εκπομπη.
insane in the ///Midbrain
Ptboul (28-03-13)
https://www.youtube.com/watch?v=5-NsYKM0n3I
Και πολλα βιντεακια εδω ...
https://www.youtube.com/user/WatchCa...?feature=watch
Powered by
Καλα θα ηταν.. αλλά.. ακουσα τιμη και σφυριξαν τα αυτια μου.. Το παπι το ειχα αγορασει καινουργιο το 98.. μεχρι προχθες φορουσε τη γνησια ποδια (χιλιοσπασμενη.. 1 φορα το εχω ριξει κατω εγω.. και 100 ο καθε παπαρας..) και τη γνησια (μπλε) σελα, η οποια πια, απο τη χρηση ειχε κατσει το αφρολεξ της.. και ειχε κανει και ενα ραγισμα απο μεσα.. Βεβαια η ποδια αν και ιμιτασιον, εχει φοβερη εφαρμογη.. αυτος ηταν και ο λογος που με ξενερωνε και προτιμουσα να εχω τη χιλιοσπασμενη γνησια.. αλλα τελικα ειναι πολυ καλη..
Θελω καποια στιγμη να το ξανακανω ΠΑΠΙ.. οπως πρεπει.. θα δουμε..![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
Ptboul (28-03-13)
Μπλε σέλα άρα είναι λευκό το μηχανάκι; ♥
Εγώ την πήρα από Ελλάδα τελικά 220 ή 250 δεν θυμάμαι, τιμή πραγματικά εξωφρενική.
Ποδιά έχω μία ορίτζιναλ στην αποθήκη στο πατρικό και ευχαρίστως να στην δώσω αν τυχών έρθεις Αθήνα και βρεθούμε.
Για αξεσουάρ και ανταλλακτικά γνήσια glx είμαι σε επίπεδο μεταπτυχιακού, οπότε με μεγάλη χαρά μπορώ να σε κατατοπίσω.
Αυτή τη στιγμή ψάχνω τα πίσω αμορτισέρ (γιατί τα δικά μου έχουν ψιλοκάτσει) και η φθηνότερη τιμή που έχβ βρει είναι 115 γιούρω..
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
soc12r (28-03-13)
Κοκκινο ειναι..
Εχω τις πισω γγνησιες κοκκινες μπουκαλες σε καλη κατασταση..
Ευχαριστω ρε φιλε.. να εισαι καλα..
Προσφατα πουλησα γνησια εξατμιση, κυλινδροπιστονα, κεφαλες, στροφαλομπιελα, φλας, καθρεπτες κτλ.. ολα σε αριστη κατασταση..
Πισω φοραω αναρτηση Astrea Dream.. με τη ρυθμιση.. για 1 και 2 ατομα.. εξατμιση Sebring.. και μοτερ Astrea Grand προσφατα ανακατασκευασμενο με 52mm πιστονι..
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
Bazil Van Sinner (28-03-13), Ptboul (28-03-13)