Azurius (24-03-13)
Ενδεχομένως το 5-50 χρησιμοποιούσαν. Εκεί ναι! Ανταποκρίνεται. Αλλά και πάλι σε μοτέρ με υδραυλικά ωστήρια (τα οποία αν είναι το μοτέρ αρκετά φουσκωμένο από πιέσεις) την ακούνε εύκολα, δε θα τα έβαζα.... Το αποτέλεσμα θα είναι ο ίδιος σαματάς με αυτόν που έκανε το μυδράλιο μετά απο σκίσιμο μέχρι την Κατερίνη. Σαν να έχεις δηλαδή κάποιον να χορεύει κλακέτες. Θα με πεις υπερβολικό και θα το δεχτώ. Αλλά έχω καεί απο αυτά τα λάδια, κυρίως λόγω του τρελά επιθετικού στυλ οδήγησής μου. Δεν το αρνούμαι. Το θέμα είναι μην πάθει κανείς ζημιά. Απο εκεί και ύστερα, ο μόνος που κλαίει είναι ο ιδιοκτήτης!
BILL007 (25-03-13)
μεχρι στιγμης αντε να εχω γραψει 120 χλμ...κ οπως επισης αναφερατε κ πιο πανω τα τσεκαρω συνεχως πριν απο καθε μιζια μετα απο αυτα που ακουσα εδω μεσα....δεν βλεπω διαφορα ιδια μου φαινονται αν και απο τα 120 χλμ τα 80 εχουν γινει λιγο βιαια....ειδικα εχθες που ειχε κ γαμω τις μερες....τεσπα θα τα αφησω μεχρι να γραψω μια 500αρου κ μετα θα τα βγαλω κ θα παω σε MOTUL...ο κινητηρας μου ειναι βελτιωμενος κ πηγαινω βολτα στα 430-450 στο 1,2....απλα ακουσα ενα φιλο που μου ειπε οτι το αραλ οπως το βαζεις ετσι το βγαζεις...καταξανθο...ε κ ειπα να κανω μια δοκιμη....αλλα τελικα αποτι φαινεται τον επαιξα....αναμεσα σε ams η motul τι προτεινετε??παντα σε 10-40..διοτι ετσι λεει ο μαστορας![]()
Για 10-40 το καλυτερο βασει χαρακτηριστικων ειναι το redline 10-40 με δευτερο το amsoil 10w-40 amo.σαν τριτη λυση βλεπω τα motul.υπαρχουν βεβαια και πιο περιθωριακες μαρκες εξισου καλες.εγω προσωπικα βαζω τα amsoil amo γιατι ειναι και πιο οικονομικα.φυσικα ολα τα παραπανω ειναι συνθετικα πολυεστερικα μικροτερης διαρκειας εκτος των amo που ειναι πολυαλφαολεφινες για μεγαλυτερη διαρκεια.παντως επειδη φοραs supra μοτερ η gas motorsport στην αυστραλια που φτιαχνει απο τα δυνατοτερα supra στα 1300-2000 αλογα φοραει απο οτι εχω δει motul
Panos 316T (29-03-13)