Results 1 to 10 of 1188

Thread: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rides
    0

ναι! πηγαινω γηπεδο! πλεον λιγο.... καποτε πηγαινα σε ολα τα εντος και σε καποια εκτος με την ΑΕΚ....

απο το δημοτικο ημουν σε ακαδημιες ποδοσφαιρου και μετα μεχρι τα 18 μου επαιζα σε ομαδα δ εθνικης (στο εφηβικο οχι στο αντρικο βεβαια!) στα 18 μου ηταν παρασκευη μια μερα και μου ειπαν ελα αυριο σαββατο να κανονισουμε να σε δωσουμε σε ομαδα να παιζεις για αρχη στην αντρικη ομαδα ταδε και απο τοτε δεν ξαναπατησα το ποδι μου σε γηπεδο τετοιο για να παιξω! γιατι εβλεπα πως ηταν τα πραγματα απο μεσα και δεν τα γουσταρα απο καιρο....

σε ενα παιχνιδι θυμαμαι ειμασταν 2οι και θελαμε παση θυσια το ματς για να παμε πρωτοι και να προσπαθησουμε να παρουμε το πρωταθλημα...ε και μονο μπαλα δεν παιζοταν...στο τελος ολοι οι παικτες επαιζαν ξυλο μεταξυ τους....

θελω να πω οτι ναι οταν εισαι μεσα στο παιχνιδι πορωνεσαι και μπορεις να ξεφυγεις! υπαρχουν παικτες που ξεφευγουν αλλα και αλλοι που ειναι κυριοι!

για μενα ο αρχηγος πρεπει να ειναι ενας απο αυτους.....

να ξεκαθαρισω οτι δεν γραφω για να τσακωθω με καποιον και ουτε θα ηθελα ποτε να συμβει αυτο απλα πολλες φορες οι συζητησεις με ομαδες μπορει να καταληξουν εκει,,,ειμαστε μια ωραια παρεα και απλα γραφω την γνωμη μου εντελως καλοπροαιρετα!

2. The Following 4 Users Say Thank You to kwstakhs_Z4 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (22-03-2013), gant (22-03-2013), Konstantinos E60 (22-03-2013), Panos 316T (22-03-2013)

Rides
    0

Quote Originally Posted by kwstakhs_Z4 View Post
    ναι! πηγαινω γηπεδο! πλεον λιγο.... καποτε πηγαινα σε ολα τα εντος και σε καποια εκτος με την ΑΕΚ....

απο το δημοτικο ημουν σε ακαδημιες ποδοσφαιρου και μετα μεχρι τα 18 μου επαιζα σε ομαδα δ εθνικης (στο εφηβικο οχι στο αντρικο βεβαια!) στα 18 μου ηταν παρασκευη μια μερα και μου ειπαν ελα αυριο σαββατο να κανονισουμε να σε δωσουμε σε ομαδα να παιζεις για αρχη στην αντρικη ομαδα ταδε και απο τοτε δεν ξαναπατησα το ποδι μου σε γηπεδο τετοιο για να παιξω! γιατι εβλεπα πως ηταν τα πραγματα απο μεσα και δεν τα γουσταρα απο καιρο....

σε ενα παιχνιδι θυμαμαι ειμασταν 2οι και θελαμε παση θυσια το ματς για να παμε πρωτοι και να προσπαθησουμε να παρουμε το πρωταθλημα...ε και μονο μπαλα δεν παιζοταν...στο τελος ολοι οι παικτες επαιζαν ξυλο μεταξυ τους....

θελω να πω οτι ναι οταν εισαι μεσα στο παιχνιδι πορωνεσαι και μπορεις να ξεφυγεις! υπαρχουν παικτες που ξεφευγουν αλλα και αλλοι που ειναι κυριοι!

για μενα ο αρχηγος πρεπει να ειναι ενας απο αυτους.....

να ξεκαθαρισω οτι δεν γραφω για να τσακωθω με καποιον και ουτε θα ηθελα ποτε να συμβει αυτο απλα πολλες φορες οι συζητησεις με ομαδες μπορει να καταληξουν εκει,,,ειμαστε μια ωραια παρεα και απλα γραφω την γνωμη μου εντελως καλοπροαιρετα!
    Ούτε εμείς γράφουμε για να τσακωθούμε,συζήτηση κάνουμε και όποιος δεν την αντέχει ας μην συμμετέχει !!! Απλά οι βόρειοι και ποιο συγκεκριμένα τα παόκια νιωθουμε ποιο αδικημένοι απο το όλο "σύστημα" του ελληνικού ποδοσφαίρου και αντιδράμε κάπως...

4. The Following 3 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

katsaraios (23-03-2013), Nino (23-03-2013), Panos 316T (22-03-2013)

Rides
    0

Quote Originally Posted by Konstantinos E60 View Post
    Ούτε εμείς γράφουμε για να τσακωθούμε.
    ναι οκ δεν ειπα κατι τετοιο και εγω αυτο πιστευα για εσας οτι κανουμε μια συζητηση απλα επειδη εχω δει καταστασεις να ξεφευγουν παρα πολλες φορες για αυτο και το επισημανα απο την μερια μου!

Rides
    0

https://www.aek365.com/a-257257/epes...enti-koule.htm

"επεσε προβολεας του γεντι κουλε"

7. The Following User Says Thank You to kwstakhs_Z4 For This Useful Post:

katsaraios (25-03-2013)

Rides
    0

πολυ χαμος ρε παιδια με την αθωωση του Σαλπιγγιδη ενοψει του ντερμπι!

δεν μπορω να καταλαβω αν φοβουνται τον (φορμαρισμενο) Σαλπιγγιδη η αν στεναχωριουνται που ο ΠΑΟΚ δειχνει να σηκωνει κεφαλι και εξωαγωνιστικα.