Αν αλλαξεις γνώμη για κουπέ μου λες.
Αν αλλαξεις γνώμη για κουπέ μου λες.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
STREETRACING (20-03-13)
Συμφωνοι.....στην κατηγορια παλαιων ονοματων εχεις δικιο. Ακομα και καποιοι στριφνοι τυποι ειναι σωστοι επαγγελματιες και γι αυτο ειναι στη πιατσα 30-40 χρονια.
Ολα τα αλλα νεαρα τσουτσεκια που στοκαρουν αυτοκινητα παρακαταθηκη και οτι αλλο εχουν μεσα ειναι απο δανεικα τοκογλυφων, ειναι και αυτοι που εχουν υφακι και λενε τις μεγαλυτερες μπουρδες παγκοσμιως.
Κατα βαθος αν τους πλησιασεις βρωμαει το χνωτο τους απο την πεινα ...ακομα και η κολωνια που φορανε ειναι δανεικη .
pilot (20-03-13)
Ουσιαστικά ήθελε να του αγοράσεις το Μ3 και να του κάνεις δώρο το Μ5 επειδή σου κάνει και χάρη....Ωραίος..
aristent (20-03-13), Bazil Van Sinner (21-03-13), ghost-rider (20-03-13), Nikos (20-03-13), nikos1400 (20-03-13), S8N (20-03-13), zaharias (20-03-13)
Δυσκολο να σου απαντησω Στρατο. Καλα για τα 15 δε το συζηταμε, ο ανθρωπος πρεπει να παιρνει σκληρα κοκτειλ.
Και τα δυο ειναι δυσκολα αυτοκινητα, το καθενα για τους λογους του.
Το δικο μου εχει τουλαχιστον την απαλλαγη απο το χαρατσι των αυτοκινητων μεγαλου κυβισμου και 50% τεκμηριο. Το αλλο εχει 3 χρονια να συμπληρωσει δεκαετια βαση ημερομηνιας εισαγωγης.
Το μ3 εχει πολυ μικροτερο κινητηρα, χαμηλοτερη καταναλωση, ειναι ποιο νεανικο, το κοινο του σαφως μεγαλυτερο, οχι ομως του καμπριο που νομιζω θα συμφωνησεις οτι ειναι αρκετα ποιο περιορισμενο.
Απ οτι βλεπω τα καλα coupe πωλουνται ευκολα, ενω σχεδον ολα τα καμπριο καθονται στις αγγελιες.
gnx (20-03-13)
Nikos (20-03-13)
Kατσε εκει που εισαι ρε Νικο και βγαλε ακρη με ιδιωτη μονο ετσι θα κανεις δουλιτσα !!!
Παντως αν λεω αν σε ενδιαφερει ε93 dct λευκο με hamman τελικα πες μου . . .
και γιατί δε βλέπεις ένα τέτοιο...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3435584/
και απλά κατέβασε την τιμή του δικού σου.
Μπορεί να σου μείνουν και χρήματα ...
Ευχαριστω ρε Χρηστε, αλλα το καμπριο το θελω με μουσαμα......θελω κουκουλα και οχι μεταλλο απο πανω....να μπορει καποιος που εχει ντερτια και ακεφιες να ξεσπασει και να μου το σκισει ρε παιδι μου .....να τραγουδαει μεσα στο σκοταδι,
"Ωχ κι αμάν
έχω ντέρτια και καημούς
που δεν είμαι στους πολλούς
δεν μου κολλούν τα ένσημα
μου δίνουν όμως εύσημα "
και να μου σκιζει την κουκουλα λωριδες....ναχουμε να σκιζουμε .
mitsos_chania (20-03-13), Monsta (20-03-13), Ptboul (20-03-13), S8N (20-03-13)