Σελίδα 69 από 205 ΠρώτηΠρώτη ... 1959676869707179119169 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 681 έως 690 από 2048

Θέμα: Αγγελιες απο το νετ 4

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον σημερα αποφασησα να τηλεφωνησω σε εμπορο με αγγελια Μ3 Ε46 γαμπριο .
    Εχθες σε ερωτηση φιλου σχετικα με ανταλλαγη με το δικο μου, ο "υπερτατος" δεχτηκε να το συζητησει (γιουπιιιιιι) .
    Ετσι πριν λιγη ωρα ειχαμε μια εξαιρετικα ενδιαφερουσα συζητηση με τον κλασσικο μαγκα ελληνα αυτοκινητεμπορΑ.
    - Καλημερα σας (εγω).....
    - Ελα (αυτος).....(βλεπετε οποιος καλει εμπορο ακομα και τη σημερον ειναι κατηγορια σκουλικιου η μαλλον ειναι προσβλητικο να μιλας στον πληθυντικο σε αυτη την κατηγορια κλασσομπανιέρας).
    - Τηλεφωνω σχετικα με την ανταλλαγη που μιλησατε εχθες με το φιλο μου.
    - Ναι....(ο θεος)
    - Να μιλησουμε σχετικα με αυτο ?? (εγω το σκουλικι) (για τι αλλο να σε εχω παρει ρε μαστορα?? να δω αν πετυχε χθες το σουφλε της μανας σου ?)
    - Ναι πες μου (ο θεος)
    - Πες μου εσυ τι νομιζεις...εχεις δει το δικο μου στο car ? (εγω)
    - Ναι το ειδα. Το παιρνω 6 χιλιαδες.
    - Οκ (εγω). Και τι διαφορα θελεις για το Μ3 ?
    - Τα υπολοιπα (αυτος)
    - Τα υπολοιπα απο ποια τιμη ? Απο αυτη που εχεις στο car στα 21κ ?
    - Ναι .....(ο θεος)
    - Δηλαδη παιρνεις το δικο μου 6 χιλιαδες και θελεις για το δικο σου 21 χιλιαρικα τη στιγμη που τα "αυτοκινητα χαρτια" (σα του 5555) πωλουνται το πολυ 15 στην καλυτερη περιπτωση.
    - Ναι ......(ο θεος) ποσο να παρω το Μ5 την αρχαιολογια δηλαδη?? (σημειωτεον, το Μ3 που πουλαει ειναι 3 χρονια νεωτερο απ το δικο μου οποτε κατηγοριας ultra modern).
    - Δε νομιζω οτι εισαι και πολυ σοβαρος (του λεω) . Αν ειπες οτι σ'ενδιαφερει ανταλλαγη για να μου κανεις αυτη την προταση καλυτερα να ρωταγες πρωτα να μαθεις δυο-τρια πραγματα και μετα να ελεγες καλυτερα δε μ'ενδιαφερει .
    - Καλα (λεει ο θεος) αν με πηρες να λογομαχησουμε αστο καλυτερα ...αντε γεια ....και κλεινει το διαμαντενιο iphone του.
    Κριμα που δεν προλαβα να του πω την επομενη φορα που θα βρεθει στα νοτια να περασει να του δωσω ενα εικοσαρικο να πλυνει το αυτοκινητο και να τον κερασουμε και μια μπριζολα να θυμηθει πως ειναι το κρεας.
    Την προηγουμενη εβδομαδα εκανα το λαθος και τηλεφωνησα σε γνωστο ζωον αυτοκινητεμπορΑ στα βορεια που ξερω οτι το παξιμαδι το κοβουν οικογενειακως στα τεσσερα και φυλανε το περισευμα και για την αλλη μερα , ασε δε που πριν βγουν απ το σπιτι κοιτανε απ την ταρατσα 3-4 στενα τριγυρω μη τους την εχει στημενη κανενας τοκογλυφος και τους καψει ζωντανους σα κατι μοναχους στο Θιβετ.....τι διο υφος το ιδιο στυλ, τις ιδιες εξυπναδες.
    Τελικα τι φυλη ειναι ολα αυτα τα αστεια ανθρωπακια που νομιζουν οτι ολοι οσοι απευθυνονται σε αυτους ειναι αφενος σκουλικια και αφετερου τηλεφωνεις απο αναγκη για ελεημοσυνη ?
    6000ευρο και δεν δεχτηκες για την αρχαιολογια????

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    6000ευρο και δεν δεχτηκες για την αρχαιολογια????
    Ναι ξεχασα να του πω οτι δινω δωρο και μια bugatti veyron super sport αν το παρει .

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ναι ξεχασα να του πω οτι δινω δωρο και μια bugatti veyron super sport αν το παρει .
    τι να το κανει το bugatti πολλα κυβικα..... εχει ενα γατος 1000αρι αν θες για ανταλλαγη....
    αα ξεχασα να ουμ...και ΑΜΑ ΣΑΡΕΣΕΙ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ πάντως πιστεύω ότι απο τα τηλέφωνα δεν γίνονται δουλειές. Αν πραγματικά κάποιος θέλει να κάνει αγορά ή ανταλλαγή πάει από το μαγαζί και του τα κουνάει μετρητά. Ούτε καν τραπεζική επιταγή. Ακόμα στην ελλάδα που το μετρητό είανι είδος προς εξφάνιση, έχει άλλη ψυχολογία. Δεν είμαστε αμερική που σε κοιτάνε σαν εξωγήϊνο αν βγάλεις τόσα μετρητά.

Αν τον κυνηγάνε τίποτα π.χ. εφορίες , τράπεζες* εκεί βλέπεις αν εξακολουθεί να κάνει τον μάγκα ο "θεός" .

*το οποίο είναι πολύ πιθανό στον καιρό που ζούμε.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως πιστεύω ότι απο τα τηλέφωνα δεν γίνονται δουλειές. Αν πραγματικά κάποιος θέλει να κάνει αγορά ή ανταλλαγή πάει από το μαγαζί και του τα κουνάει μετρητά. Ούτε καν τραπεζική επιταγή. Ακόμα στην ελλάδα που το μετρητό είανι είδος προς εξφάνιση, έχει άλλη ψυχολογία. Δεν είμαστε αμερική που σε κοιτάνε σαν εξωγήϊνο αν βγάλεις τόσα μετρητά.

Αν τον κυνηγάνε τίποτα π.χ. εφορίες , τράπεζες* εκεί βλέπεις αν εξακολουθεί να κάνει τον μάγκα ο "θεός" .

εγω παλι πιστευω.... οτι ειμαστε σε μια εποχη που και αυτοκινητα υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες....
    περασαν οι εποχες που οι αναγωγοι μαντραδες και γενικα οι αναγωγοι επιχειρηματιες συμπεριφερονταν οπως ηθελαν και κατεβαζαμε το κεφαλι, γιατι ηταν ολοι ετσι....
    δεν καταλαβαινω γενικα οταν εισαι δυσαρεστημενος με καποιον, γιατι πρεπει να μπεις στην ψυχολογια του και να πας με τα νερα του, ή να του δωσεις δευτερη ευκαιρια...
    σου κανει χαρη ??
    εγω μετα το τηλ εκει θα πηγαινα να του δωσω 6000ευρο να παρω το μ3, και θα του τα πεταγα και κατω, να τα μαζεψει στα 4...χααχαχχααχχαχαχαχα

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων

Σε σοβαρες δουλειες και σοβαρους επιχειρηματικους κυκλους κλεινονται συμφωνιες τηλεφωνικα που αξιζουν εκατομμυρια δολλαρια και οτι πεις σε δεσμευει διοτι MY WORD IS MY BOND η αλλιως ο λογος μου ειναι συμβολαιο.
    Εμεις ετσι δουλευουμε καθημερινα και ειναι ωραιο να ξερεις οτι αντιμετωπιζεσαι και αντιμετωπιζεις τους αλλους σοβαρα. Τα αλλα ειναι ελληνικα κουτοπονηριστικα.

7. The Following 11 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

aristent (20-03-13), Kostas_1 (20-03-13), Lambros46 (20-03-13), Monsta (20-03-13), nikos1400 (20-03-13), PANOS-E60 (20-03-13), pilot (20-03-13), Ptboul (20-03-13), S8N (20-03-13), Stathis (20-03-13), zaharias (20-03-13)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νίκο μονο καπριο σε ενδιαφέρει μουχε πει κ ο Αρης;
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σε σοβαρες δουλειες και σοβαρους επιχειρηματικους κυκλους κλεινονται συμφωνιες τηλεφωνικα που αξιζουν εκατομμυρια δολλαρια και οτι πεις σε δεσμευει διοτι MY WORD IS MY BOND η αλλιως ο λογος μου ειναι συμβολαιο.
    Εμεις ετσι δουλευουμε καθημερινα και ειναι ωραιο να ξερεις οτι αντιμετωπιζεσαι και αντιμετωπιζεις τους αλλους σοβαρα. Τα αλλα ειναι ελληνικα κουτοπονηριστικα.
    Δεν είναι έτσι όλοι οι μαντραδες.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Rides
    0

Προεπιλογή

Σαφώς και δεν παρακαλάς κανένα. Αλλά λέμε στη εξαιρετική περίπτωση που πουλάει ο άλλος καμιά καλή περίπτωση που αξίζει .

Πάντως συμφωνώ ότι το στυλάκι αυτό το έχουν οι περισσότεροι. Λες και είναι έθιμο για τον κλάδο τους. Δυστυχώς κάποιοι δεν βάζον μυαλό ακόμα και στις σημερινές εποχές.

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο μονο καπριο σε ενδιαφέρει μουχε πει κ ο Αρης;
    Προς το παρον ναι....το θελω για 6 μηνες το χρονο . Γι αυτο και ιδανικα θα ηθελα να το κανω ανταλλαγη με το δικο μου αν και μονο με ιδιωτη ενδιαφερομενο θα μπορουσα να τα βρω .

Σελίδα 69 από 205 ΠρώτηΠρώτη ... 1959676869707179119169 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP