Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 coupe Έτσι είσαι ρε?????????????????????? Ξεκινάς εμφύλιο?????? όχι και εμφύλιο Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 coupe Νίκοοοοοοο θέλω υποστήριξη!!!!!!!!! Για πες ποιός έχει σειρά μετά από σένα????? Ο Νίκος για να γλυτώσει θα βάλει στη σειρά και τα παιδιά μας...
Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220 Αγοράζονται : BMW Performance parts
Αρχικό μήνυμα απο Andri Ο Νίκος για να γλυτώσει θα βάλει στη σειρά και τα παιδιά μας... Χα χα χα χα χα!!!!!! Δεν απαντάει, κάνει την πάπια!!!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ, ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Αρχικό μήνυμα απο Andri όχι και εμφύλιο Ο Νίκος για να γλυτώσει θα βάλει στη σειρά και τα παιδιά μας... Εεεε, χμμμμ, γκουχ γκουχ. Ρε δεν πατε καλα. Ειπαμε, ο Δημητρης με τη Μαρια ειναι ενα βημα πριν το γκρεμο, εεεεεεεεεεε, το γαμο ηθελα να γραψω. Μετα απο αυτους, το χαος
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Αρχικό μήνυμα απο nfot Εεεε, χμμμμ, γκουχ γκουχ. Ρε δεν πατε καλα. Ειπαμε, ο Δημητρης με τη Μαρια ειναι ενα βημα πριν το γκρεμο, εεεεεεεεεεε, το γαμο ηθελα να γραψω. Μετα απο αυτους, το χαος Στην θεση σου δεν θα μιλουσα!!
Κανονισμός του Φόρουμ