Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 60

Θέμα: Inspection

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pomolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    πόσο δλδ θα υπολόγιζες ότι κάνουν 5lt λάδι (65 ευρώ max?), 4 μπουζί (40 ευρώ), 2 φίλτρα (λαδιού- αέρος) (20¤), και τα υγρά φρένων (10¤)?!? άντε να τους δώσω και pourboir 35 ευρώ= 170 ευρώ: μέχρι τα 330 είναι 160¤. Για πόση δουλειά δλδ? Θέλει πάνω από 20-30 λεπτά της ώρας να σηκώσεις το αυτοκίνητο στη ράμπα και να αλλάξεις τα παραπάνω? άντε 1 ώρα: πόσο κάνει αυτή η εργατο-ώρα?

να μην αναφέρω ότι ποτέ δεν κοιτάξαν τα υγρά φρένων, ούτε τα αλλάξαν... το ελληνικό manual δεν το αναφέρει μάλλον...
    ενα ενα...
    η τιμη λιτρου στο λαδι διαφοροποιειται αναλογα το μερος που το αγορασεις, ετσι αν πας σε μεγαλη αντιπροσωπεια bmw θα πληρωσεις 18 + ευρω το λιτρο.
    Συμπερασματικα 5 λιτρα χ 18 ευρω = 90 ευρω χωρις την εργασια...
    Αλλου ειναι ποιο φθηνα.
    Το ιδιο συμβαινει και για τα φιλτρα και για τα μπουζι
    Η αλλαγη υγρων φρενων ειναι μια διαδικασι που παιρνει λιγη ωριτσα (εξαρταται με ποιο τροπο γινεται) και κοστιζει στα εξειδικευμενα 40 ευρω εργασια και υγρα.
    Στα εξουσιοδοτημενα υπολογισε περισσοτερο.
    Ενδειξη αλλαγης υγρων φρενων στο καντραν 4 χρονια τωρα δεν σου εβγαλε?
    ενα ρολογακι?
    Η εργατωρα της bmw αναφερει ο s&n καπου οτι κανει περιπου 95 ευρω!!

υγ. αν εχει κατεβει η σταθμη στα υγρα φρενων ελεγχουμε πρωτα τα τακακια...οχι στα τυφλα να συμπληρωσουμε!!!

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Kostas_1 (15-03-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρεις τι μου τη δίνει με τον Σφακιανάκη? Ο πιο κοντινός σε μένα είναι στη Λαυρίου. Ο ίδιος μηχανικός που φτιάχνει το bmw, φτιάχνει και το Astra δίπλα. Και στην είσοδο ένα χαρτάκι γράφει "Τιμή εργατώρας OPEL 45 ευρώ, τιμή εργατώρας BMW 75 ευρώ".
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενα ενα...
    η τιμη λιτρου στο λαδι διαφοροποιειται αναλογα το μερος που το αγορασεις, ετσι αν πας σε μεγαλη αντιπροσωπεια bmw θα πληρωσεις 18 + ευρω το λιτρο.
    Συμπερασματικα 5 λιτρα χ 18 ευρω = 90 ευρω χωρις την εργασια...
    Αλλου ειναι ποιο φθηνα.
    Το ιδιο συμβαινει και για τα φιλτρα και για τα μπουζι
    Η αλλαγη υγρων φρενων ειναι μια διαδικασι που παιρνει λιγη ωριτσα (εξαρταται με ποιο τροπο γινεται) και κοστιζει στα εξειδικευμενα 40 ευρω εργασια και υγρα.
    Στα εξουσιοδοτημενα υπολογισε περισσοτερο.
    Ενδειξη αλλαγης υγρων φρενων στο καντραν 4 χρονια τωρα δεν σου εβγαλε?
    ενα ρολογακι?
    Η εργατωρα της bmw αναφερει ο s&n καπου οτι κανει περιπου 95 ευρω!!

υγ. αν εχει κατεβει η σταθμη στα υγρα φρενων ελεγχουμε πρωτα τα τακακια...οχι στα τυφλα να συμπληρωσουμε!!!

Συγνωμη εκανα λαθος οχι 95 αλλα 75 ειναι τα ευρω

τεσπα για τα υπολοιπα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το θεμα?
    οι τιμες service στα επισημα ειναι αλλες στα εξειδικευμενα ειναι αλλες,στην επαρχια διαφορετικες και φυσικα στους μαστρο μητσους ειναι αλλες.
    Ο καθενας αξιολογει και επιλεγει που θα παει!! κανεις δεν εχει να απολογηθει σε κανεναν και για τιποτα!!!

υγ. 18+ ευρω αγορασα εγω προσωπικα ενα λιτρο 5/30 ll4 απο τον Σπανο σε πρωτη ευκαιρια θα βαλω και το τιμολογιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 15-03-13 στις 13:09

Περιοχή
    ATHENS-LAMIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

για να μην ανοίγω νέο θέμα να ρωτήσω το εξης:
    άλλαξα τακάκια μπρος - πίσω στο Χ3 μου πριν περίπου 5 χιλ.χλμ. Λόγω κόστους και αφού μου τα πρότεινε γνωστός εξειδικευμένος στο Γέρακα, τοποθετησα τα ΤΕΧΤΑR ( εξίσου καλά κατα τον επισκευαστή με τα γνησια της ΒΜW).
    Τις τελευταίες μερες εχουν αρχίσει να σφυρίζουν σχεδόν σε καθε φρεναρισμα. ειναι λογικό ? έχουν φθαρεί ή φταίει κάτι αλλο ? το μονο σίγουρο ειναι οτι η χρηση των φρενων ειναι πολυ λογικη , αφου και τα "μαμα" που άλλαξα στα 52 χιλ.χλμ ποτε δεν μου σφυριξαν. υπόψη οτι και τα υγρα φρενων εχουν αλλαχθει κανονικα.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σπύρο, ένα ψιλο-τσιριγματάκι το έχω και εγώ από τα Textar, τώρα το καλοκαίρι και μάλιστα σε αβίαστα φρεναρίσματα. Ισως υπήρχε και το χειμώνα, αλλά δεν το άκουγα γιατί τα παράθυρα είναι κλειστά. Δεν ξέρω που οφείλεται, καλά κάνεις και ρωτάς. Η απόδοσή τους είναι άριστη πάντως.

6. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

spyrosK (30-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP