με γνισιο gt1 το εκανες?
με γνισιο gt1 το εκανες?
σοστος.....
έχω βρει μόνος μου ένα τρικ να το επαναφέρω... βγάζω την πρίζα του μοτέρ του valvetronic, το βάζω εμπρός, καταγράφει βλάβη ο εγκέφαλος και μετά τη σβήνω με το dis.... φτιάχνει για κάποιες ημέρες, αλλά μετά πάλι τα ίδια...
Σκέφτομαι ότι ενδέχεται να υπάρχει ίσως μικρή ως ελάχιστη διαρροή αέρα στην αναρρόφηση και να ρουφάει ελάχιστη ποσότητα αέρα που δεν την μετράει το maf Και προσπαθεί το valvetronic με τους λ να διορθώσει με τις προσαρμογές που κάνει, αλλά σιγά σιγά φεύγει εκτός ορίων και "μουλαρώνει"... βέβαια αν έβγαινε εκτός ορίων θα το έβγαζε βλάβη... τα μίγματα που διαβάζω και οι διορθώσεις είναι μια χαρά.
Δεν μου πάει κάπου το μυαλό μου, έχω απελπιστεί...
Έχω γυρίσει τα μισά συνεργεία της Αθήνας και έχω "ταΐσει" πολλά μαστόρια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasos.kamv : 13-03-13 στις 20:10
Μήπως σου έχουν πει κιόλας ότι το έχεις συνιθίσει ????
Αντε να βγάλεις άκρη απο τα μαστόρια μέχρι και άνοιγμα μοτέρ θα σου πούνε, ε ε και βλέπουμε !!!! Εάν υπάρχει κάποιο συνεργείο που θα πει άστο θα στο φτιάξω και μετά απο ένα μήνα με πληρώνεις, τότε μόνο κάτι θα κάνεις διότι με όλα αυτά που έχεις αλλάξει θα έπρεπε να τα πετάξεις στα κεφάλια τους !!!!Μόνο γιά φίλτρα και λάδια είναι και ούτο και αυτό το κάνουν σωστά ξεχνάνε να βάλουν το φίλτρο αέρα στη θέση τους ή δέν ξέρουνε που πάει αυτο το στρογγυλλό το βαρελάκι με της χαρακιές ..
Είναι να μην σου τύχη ή να μην κάτσει....!!!!!
![]()
Ένας φίλος τράκαρε ενα ίδιο με το δικό σου... Θα μάθει απο βδομάδα αν τον συμφέρει, να το φτιάξει ή να το πουλήσει. Θα με πάρει τηλ να μου πει απο ότι είπαμε στα γρήγορα δεν έχει χτυπήσει καθόλου μηχανή! 4τραπορτο του 2002
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Tάσο λυπάμαι φίλε που ακόμη δεν έχεις βρει λύση στο θέμα. Πραγματικά, όταν μιλάμε για μηχανήματα και ακούω ότι τα συνεργεία δεν μπορούν να βρουν λύση σε ένα τεχνικό πρόβλημα τρελαίνομαι....λες και συμβαίνουν μαγικά...κάθε τεχνικό πρόβλημα έχει την αιτία και τη λύση του.
Βέβαια πιστεύω ότι αφού εσύ σαν Μηχανολόγος και με τόσο ψάξιμο δεν βρίσκεις ακριβώς τι συμβαίνει, πολύ δύσκολα τα μαστόρια θα σου βρουν τη λύση. Ίσως, μόνο εάν αφήσεις το αμάξι στο Μανώλη, και του δώσεις το ελεύθερο από άποψη χρόνου να το ψάξει να έχεις αποτέλεσμα. Ο Μανώλης εάν έχει την άπλα του, θα ξενυχτήσει ένα δύο βράδια και θα σου βρει τι φταίει.![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Τάσο κι εγώ N42B20 έχω και σε κάποιο service δεν είχαν κουμπώσει σωστά το αντηχείο
που έιναι μετά το maf και έβρισκε στον εξωτερικό ιμάντα με αποτέλεσμα να το τρυπήσει.
Το μοτέρ τραβούσε αδιάβαστο αέρα και το σύμπτωμα ήταν να σβήνει όταν είμουν σε πορεία
και έβγαζα νεκρά.Ρελαντί και με κουμπωμένη σχέση όλα κανονικά και γκάζια και κατανάλωση.
Νάσο σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Με το Μανώλη δεν βρήκαμε σημείο επικοινωνίας... από τις κουβέντες που κάναμε φάνηκε να ξέρει αρκετά πράγματα, αλλά η λύση που μου πρότεινε δεν με ικανοποιεί... θα τα πούμε και από κοντά... τουλάχιστον έχω βρει το τρικ και το "ξεμπλοκάρω" όταν "μουλάρώνει"... απλά έχω βαρεθεί να βγάζω κάθε τόσο πρίζες, να κάνω reset στον εγκέφαλο κτλ κτλ...![]()
Φίλε Νίκο αναφέρεσαι στον αριθμό 5,
https://bmwfans.info/parts/catalog/E...ir_mass_meter/
στον ηχοαποσβεστήρα... όντως περνάει στο χιλιοστό από μια τροχαλία και εύκολα μπορεί να τρυπήσει.. το είχα πάθει και εγώ παλαιότερα..
Δεν έχω πλέον από εκεί πρόβλημα...
nikos valvetronic (14-03-13)