ετσι οπως τα λεει ο πιτμπουλας φιλαρα μου νικο ναουμ.
Μ5 πηρε και η κουτση μαρια, πιο πολλα κυκλοφορησανε απο τα 520.
ενω rs6 εγω εχω δει μονο δυο, αυτο το γκρι και ενα μαυρο στη θεσσαλονικη του παπιστα.
αντερστεν ναουμ φιλαρα μου?
ετσι οπως τα λεει ο πιτμπουλας φιλαρα μου νικο ναουμ.
Μ5 πηρε και η κουτση μαρια, πιο πολλα κυκλοφορησανε απο τα 520.
ενω rs6 εγω εχω δει μονο δυο, αυτο το γκρι και ενα μαυρο στη θεσσαλονικη του παπιστα.
αντερστεν ναουμ φιλαρα μου?
Κολληταρι μου ναουμ, στα νοτια κυκλοφορουν εδω και λιγα χρονια δυο ανθρακι που τα εχουν καποιοι (ανηψιος και θειος) που εχουν και καμια 100η πλοια και ενα λευκο παλι απο καποιον που εχει καμια 30αρια σκουνες.
Η αληθεια ειναι οτι οι ιδιοκτητες των δυο οχηματων δεν εχουν απολυτως καμια σχεση μεταξυ τους αν κανει κανεις τη συγκριση με την παρεα των αλουμιναδων με τα Μ5 ας πουμε. (καμια μομφη με το χωρο και το επαγγελμα απλα καπου κατι δεν κολλαει).
Μιλαμε για το προφιλ αγοραστων καινουργιων Audi RS6 και BMW M5 Ε60 .
Και φερνω ως παραδειγμα ανθρωπους που εβαζαν τεραστια χρεη στο κεφαλι τους για ενα αυτοκινητο 150 χιλιαδων ευρω που τελικα ξεφορτωθηκαν στα 40 και ακομα κουβαλανε το βαρος αυτης της εντελως δυσαναλογης και ασχετης με τα μεγεθη τους επενδυσης και αλλους που τα 170 χιλιαρικα του RS6 ειναι τα 50 λεπτα που δινω εγω καθε πρωι για κουλουρι στη γωνια Δραγατσανιου και Σταδιου στον παππου (κυριολεκτικα ομως).
mitsos_chania (12-03-13)