Δεν ξέρω για το έξω(που μου ψιλοαρέσει για είναι Labo), αλλά το εσωτερικό είναι απλά θεικό(την πρώτη μέρα θα κοιμόμουν εκεί!!!)..
Δεν ξέρω για το έξω(που μου ψιλοαρέσει για είναι Labo), αλλά το εσωτερικό είναι απλά θεικό(την πρώτη μέρα θα κοιμόμουν εκεί!!!)..
M3 E46 PoWeR
Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
gant (09-03-13)
Δεν είναι άποψη ώστε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε....γούστο είναι και ο καθένας έχει τα κριτήριά του. Ίσως εγώ να είμαι λίγο πιο παραδοσιακός στο θέμα ιταλικό supercar....μου αρέσει η εντυπωσιακή - κραυγαλέα εμφάνιση αλλά με πιο απλές και λιτές γραμμές από το συνοθύλευμα ακμών που λέγεται Veneno....
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
gant (09-03-13)
RallyArt (10-03-13)
Eμενα μ αρεσει οπως ειναι.
Ετσι κι αλλιως ειναι κατι σαν prototype θα βγει σε 3 μονο κομματια και μ αυτο η εταιρια δειχνει σε τι γραμμες θα κινηθει στο μελλον.
Λιγο ή πολυ τα exotic cars εχουν την υπερβολη.Εδω ειναι πολυ οκ, αλλα εμενα μ αρεσει.
Απλα σκεφτειται και αυτη η υπερβολη που ολοι βλεπουμε τι downforce θα προκαλει σε υψηλες ταχυτητες!!!!!!!!!!!
Bazil Van Sinner (09-03-13)
Bazil Van Sinner (09-03-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (09-03-13)
Προχθες το ειδα,,σχεδον το αγγιξα.
Δεν εχω λογια.............. ειναι οντως το πιο ΑΣΧΗΜΟ σπορ αυτοκινητο της δεκαετιας!!!!!!
Εκτος απο δεκαπενταχρονους οι υπολοιποι μεσα στο λεπτο ειχαμε φυγει να δουμε αλλα αυτοκινητα.
EVERGET (10-03-13)