οκ, περιμένουμε νεότερα ...
Νίκο τι είχες κάνει στην εισαγωγή τελικά??
οκ, περιμένουμε νεότερα ...
Νίκο τι είχες κάνει στην εισαγωγή τελικά??
Στο πατημα ειχα αλλαξει εισαγωγη με χοανη ανοιχτη γυρω γυρω κ μπροστα δινοντας του περισσοτερο αερα με αποτελεσμα χαμηλα να ειναι πολυ νευρικο αλλα μεσαια κ ψηλα να το πνιγει καθοτι δεν προλαβαινε να ψεξασει την απαραιτητη ποσοτητα,ο maf διαβαζε παραπανω αερα απο τα επιτρεπτα το οποιο φανηκε κ στο διαγνωστικο αφου αναψε check engine σαν προσωρινο σφαλμα δυο φορες.Αυτη η εισαγωγη μονο με προγραμμα θα δουλεψει πολυ καλα!!!Τωρα ξαναεβαλα την χοανη μεσα στο φιλτροκουτι,προς το παρον...
Ι donut understeer...
Κατάλαβα...Μπάξε ένα βαρελάκι να βρεις τι χαρά σου και από ήχο![]()
Nick bmwlover (07-03-13)
Andri (08-03-13)
Τελικα επιασε τοπο η αλλαγη που εκανε παλι ο Νικος στην εισαγωγη κ η διαφορα μειωθηκε στο μισο απο το τελευταιο μας πατημα.
Nick bmwlover (18-03-13), Panos 316T (18-03-13)
Λοιπον,μιας κ δεν μπορουσα να κατσω ησυχος στα αυγα μου χθες μπηκα παλι στο "τρυπακι" να βγαλω το φιλτρο απο το κουτι το οποιο στη δυναμομετρηση το ειχα μεσα,κ σκεφτηκα να το τροποποιησω ανοιγοντας του μια τρυπα μπροστα κ βαζοντας επιμελως σιττα ωστε να μην ρουφαει οτι να ναι,μεγαλυτερη απο αυτην που ειχε το φιλτρο που ειχα στο προηγουμενο πατημα,το οποιο ηταν κ πιο στενο(το ειχα βγαλει απο βαρελακι)
Ετσι λοιπον ξανα εγινε το πατημα σημερα με τη διαφορα να ειναι πολυ μικροτερη,απο εκει που δεν υπηρχε επαφη πιο πριν,τωρα πατημα 2ας να πηγαινουμε σχεδον κοπιο μεχρι 4000 με μικρη ταση να ανοιγει οπου απο εκει κ μετα μου ξεκολλουσε κ αλλαγη σε 3η οπου η διαφορα γινοταν 1 αμαξι κ κατι κ εμενε σταθερη!!!
Εγω δεν το εχω ξαναδει να πηγαινει ετσι το αμαξι μου κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθοτι διορθωσα κ την προηγουμενη βλακεια που ειχα κανει!!!
Αντρεα ακουγεται κ πιο ωραια τωρα...
Θελω να ευχαριστησω τον φιλο μου τον Λευτερη που με βοηθησε με τον τροπο του να βγαλω ακρη στο θεμα βελτιωση εισαγωγης.
Ι donut understeer...
Andri (19-03-13), Lefteris116 (18-03-13), Panos 316T (18-03-13)