Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 37

Θέμα: Εξαγωγή αυτοκινήτου

Περιοχή
    ΕΛΕΥΣΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή Εξαγωγή αυτοκινήτου

GIANNHS M ρώτησα εκτελωνιστή και μου είπε με 450ευρώ για διλιτρο μέσα σε 5 εργασιμες το πολύ όλα είναι έτοιμα!!Έχω καταθέσει πνακίδες το ΔΕΚ12 και σε 5 μέρες όταν αποφασίσω θα έχω για ένα μήνα τα καθέκαστα. Μύθος??

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aris Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    GIANNHS M ρώτησα εκτελωνιστές και μου είπαν ότι η διαδικασίες παραλαβής πινακίδων τσολ με άδεια και πράσσινη κάρτα μαζί με διαγραφή δεν κρατάει πάνω από 4 έως 5 εργάσιμες...Μήπως αν κάποιος το κάνει μόνος του ....παίρνει 20 μέρες τουλάχιστον....?
    ωπα ωπα!!!!!!εμενα πηρε 20 μερες να πανε οι πινακιδες απο την εφορια του αιγαλεω στο υπουργειο στο περιστερι,ταχυδριμικως.για το χαρτι της διαγραφης περασαν μονο 2 μερες απο την μερα που εκανα την αιτηση διαγραφης στο υπουργειο.κ για να βγαλω πινακιδες ,ασφαλεια,πρασινη καρτα χρειαστηκα 4 ωρες στο τελωνειο του πειραια.πυλη Ε1.

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aris Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    GIANNHS M ρώτησα εκτελωνιστή και μου είπε με 450ευρώ για διλιτρο μέσα σε 5 εργασιμες το πολύ όλα είναι έτοιμα!!Έχω καταθέσει πνακίδες το ΔΕΚ12 και σε 5 μέρες όταν αποφασίσω θα έχω για ένα μήνα τα καθέκαστα. Μύθος??
    βασικα οι τιμες βγαινουν απ'οτι καταλαβα αναλογα την χρονολογια του αυτοκινητου κ τον κυβισμο.εμενα εκτελωνιστης μου ζητησε 450 ευρω κ επειδη στραβωσα πηγα μονος μου,εχασα ενα μεροκαμματο αλλα μου στοιχησε 255 ευρω.ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!ειναι ωπου σε πιασουν αρη!!!κ το αμαξι μου ητανε 89 μοντελο 2000 κυβικα δηλωμενο.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε γίνεται να ταξιδέψει το αυτοκίνητο εκεί με ελληνικές πινακίδες και μετά να γίνει η διαδικασία ;;;

Περιοχή
    Pireas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσοχή !

Μεγάλη προσοχή !

Η σωστή και 100% σίγουρη διαδικασία είναι
    μεταβίβαση στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη και μετά να το κάνει αυτός ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!!

Παραλίγο να την πατήσω..

Μέχρι την μεταβίβαση στο νέο ιδιοκτήτη η κυριότητα του οχήματος είναι δική σου...

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε γίνεται να ταξιδέψει το αυτοκίνητο εκεί με ελληνικές πινακίδες και μετά να γίνει η διαδικασία ;;;
    γινεται να παει ως εκει κανονικα σαν να πας εκδρομη.το θεμα ειναι να παρεις τις πινακιδες φευγοντας κ την αδεια για να το διαγραψεις μετα εδω.αν θες!διοτι στο ελληνικο κρατος μπορεις να πας στην εφορια να καταθεσεις πινακιδες δηθεν για προσωρινη ακινητοποιηση κ να εισαι παλι οκ.κ αυτο γιατι στην ελλαδα εχουμε χαλαρο συστημα.

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο engelo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσοχή !

Μεγάλη προσοχή !

Η σωστή και 100% σίγουρη διαδικασία είναι
    μεταβίβαση στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη και μετά να το κάνει αυτός ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!!

Παραλίγο να την πατήσω..

Μέχρι την μεταβίβαση στο νέο ιδιοκτήτη η κυριότητα του οχήματος είναι δική σου...
    σωστα δε λεω ομως σκεψου κατι....πουλας ενα αμαξι μεγαλου κυβισμου,ερχομαι να το παρω κ μου λες,παμε για μεταβιβαση κ μετα καντο οτι θες.τον αγοραστη δεν τον συμφερει να πληρωσει 300?!+ δεν ξερω ποσα ειναι μεταβιβαση κ εκει μπορει να χαλασει το γλυκο.

Rides
    2

Προεπιλογή

Γινεται μεταβιβαση με κατατεθημενες πινακιδες;
    Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γινεται μεταβιβαση με κατατεθημενες πινακιδες;
    Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.
    ποιος το ειπε?κ βεβαια ΟΧΙ !!!!!!

Περιοχή
    Pireas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωστα δε λεω ομως σκεψου κατι....πουλας ενα αμαξι μεγαλου κυβισμου,ερχομαι να το παρω κ μου λες,παμε για μεταβιβαση κ μετα καντο οτι θες.τον αγοραστη δεν τον συμφερει να πληρωσει 300?!+ δεν ξερω ποσα ειναι μεταβιβαση κ εκει μπορει να χαλασει το γλυκο.
    Κι εγώ προσωπικά χάλασα την αγοραπωλησία για τον παραπάνω λόγο...

Θέλω όμως να κοιμάμαι ήσυχος..

Γιατί δεν είχα εμπιστοσύνη στους αγοραστές. Εργάζομαι σε ασφαλιστική και βλέπω μ@λ@κίες κάθε μέρα...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP