πως???γιατι αυτο???τι σκατα συνδεσμολογια εχουν???κ σε πρωτη φαση ΔΕΝ σκεφτομαι για dynavin.
πως???γιατι αυτο???τι σκατα συνδεσμολογια εχουν???κ σε πρωτη φαση ΔΕΝ σκεφτομαι για dynavin.
Έχει δίκιο ο Γιάννης.Γιατί (εντελώς μπακάλικα θα το πω) οι φύσες που έχεις μπροστά δεν είναι αυτές που θέλει το dynavin.Τις έχεις ουσιαστικά στο πορτ μπαγκάζ και απο εκεί πρέπει να έρθουν μπροστά για να παίξει = ξήλωμα τα άπαντα...
Για εμένα θα το ξαναπώ, προσπάθησε να βρεις την βλάβη σε συνεργασία με τον μηχανικό σου.
giannis_compact (07-03-13)
Φιλε μου και εγω εχα καποια προληματα με το ολο συστημα και ελπιζω να σε βοηθησω καπως!
α. Αν εχει χαλασει το ραδιο μοντουλ η οθονη αναβει αλλα δεν παιζει ραδιο,cd κτλ.
β. Αν ειναι χαλασμενο το μκ3 θα ειχες ολες τις αλλες λειτουργειες εκτος απο ναβι.
γ. Αν εχεις προβλημα στο τν μοντουλ τοτε η οθονη δεν αναβει καθολου, (αλλα οταν ειχα και εγω το ιδιο προβλημα μπορουσα να ακουσα ραδιο).
Επισης αυτο που βρηκα προβληματικο ειναι καποιες φισες πισω που λογω υγρασιας τα φισακια ειχαν διαβρωθει με αποτελεσμα να μην δουλευουν.
Μην αγχωνεσαι θελει λιγο ψαξιμο.
Εχω ενα μκ3 αν θελεις να στο στειλω ωστε να το δοκιμασεις!
BILL007 (07-03-13)
Προσπάθησε να βρείς την βλάβη ,διότι 'αλλο το εργοστασιακό και άλλο τα aftermaket ,θα πάρεις σπρέυ επαφών απο ηλεκτρονικά ,χωρίς λάδι στον ξαναλέω χωρίς λαδι θα τους το πεις στο μαγαζί που θα το αγοράσεις θαρίξεις σε όλλες της επαφες φύσσες πίσω στο πορτμπαγαζ ,σέ κάποιο σημειο η στην η στο GPS έχει κουμπι reset δωκίμασε το και αυτό εάν δέν το έχεις δοκιμάση.Πάνω απο όλα βγάλε απο το μυαλό σου να το ξυλώσεις και να βάλεις κάποιο aftermarket !!αφου έχει την μεγάλη οθόνη!!![]()
σημερα πηγα κ αφησα σε ενα ηλεκτρονικο τον ενισχυτη, το ναβι κ την σιντιερα.η σιντιερα θελει ενα καθαρισμα γιατι ψιλοκολλαει.τον ενισχυτη τον αφησα για να δει αν φτιαχνεται διοτι αυτος φταιει που δεν εχω ηχο.κ το ναβι το αφησα για ενα ελεγχο για να δουμε αν δουλευει καλα.ο ανθρωπος ειναι ηλεκτρονικος κ μου ειπε οτι μπορει κ εχει επισκευασει απειρα+οτι κανει κ σερβις - συντηρησεις.θα το δοκιμασω κ οτι βγει.ουτως η αλλως δεν με χρεωνει κατι αν δεν δουλεψει.σε 4-5 μερες θα εχω νεα να σας πω.ο ανθρωπος φανηκε γνωστης......
Bazil Van Sinner (09-03-13), BILL007 (08-03-13), Leonidas_E39 (08-03-13)