Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πρίν απο λίγο σκεφτόμουν την μ@λ@κί@ που είπα πρίν λίγες εβδομάδες, ότι είμουν αισιόδοξος για το 13...

ειλικρινά το σκέφτομαι και γελάω με το κλούβιο μου μυαλό που όχι μόνο το σκέφτηκα, αλλά που το είπα και σε πόσα άτομα...

βλάκας οφ δε γίαρ του φόρουμ με εκείνο το ποστ, για όλο το 13 πρέπει να έχω ανακηρυχθει...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (06-03-13), Leonidas_E39 (06-03-13), Nikos (06-03-13), Ptboul (07-03-13), steliosm46 (06-03-13), vagmag (06-03-13)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    πρίν απο λίγο σκεφτόμουν την μ@λ@κί@ που είπα πρίν λίγες εβδομάδες, ότι είμουν αισιόδοξος για το 13...

ειλικρινά το σκέφτομαι και γελάω με το κλούβιο μου μυαλό που όχι μόνο το σκέφτηκα, αλλά που το είπα και σε πόσα άτομα...

βλάκας οφ δε γίαρ του φόρουμ με εκείνο το ποστ, για όλο το 13 πρέπει να έχω ανακηρυχθει...
    xaxaxa γιατί ρε θωμα? τι πρεπει να κανεις δηλαδη? γιατι να μην εχεις αισιοδοξια..

χωρις αισιοδοξια τι θα κανουμε στην ζωη μας?

τι να κανουμε να ξαπλωσουμε κατω να πεθανουμε?

καλα κανεις να εισαι αισιοδοξος!! και ολοι πρεπει να ειμαστε

4. The Following 5 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (07-03-13), Leonidas_E39 (06-03-13), pilot (07-03-13), Thomelef (06-03-13), vagmag (06-03-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    xaxaxa γιατί ρε θωμα? τι πρεπει να κανεις δηλαδη? γιατι να μην εχεις αισιοδοξια..

χωρις αισιοδοξια τι θα κανουμε στην ζωη μας?

τι να κανουμε να ξαπλωσουμε κατω να πεθανουμε?

καλα κανεις να εισαι αισιοδοξος!! και ολοι πρεπει να ειμαστε
    άστα στέλιο...είμαι σε περίοδο που τα βλέπω όλα μαύρα. συγκηριακά πάνε όλα στραβά. τουλάχιστον μέχρι τώρα, κάτι πήγαινε στραβα, κάτι άλλο πήγαινε θετικά.

απο τον δεκέμβρη μέχρι τώρα, όλα πάνε γτπ, απο την μια στραβή στην άλλη.

2 προτζεκτ που ήταν τελειωμένα και περιμέναμε να ξεκινήσουμε παραγωγή έχουν παγώσει, ένας άλλος φινλανδός κόβει την παραγωγή στο 1/3 για φέτος γιατί τρέχουν δείγματα με κινέζους, ένας νορβηγός μας έχει βγεί αναποφάσιστος και όλο αλλαγές σε δείγματα έχουμε εδώ και τρείς μήνες και τρενάρει παραγγελεία, η φούρνιντεκ πήγε κατά διαόλου και δεν έχει δουλέψει κανείς, βλάβη 4κ στο cnc, 4 προκαταβολές εκ των οποίων οι 2 είναι για μεγάλες δουλειές εχουν παγώσει και δεν παίρνουμε πράσινο φως, και όλα τα έξοδα τρέχουν γ@μιώντας...

εεεεε όπως καταλαβαίνεις, ένα κεφάλι είναι, δεν μπορεί να σηκώνει τόσες σφαλιάρες μαζεμένες, ειδικά τέτοιες περιόδους...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Leonidas_E39 (06-03-13), sheriff (10-03-13), Stathis (07-03-13), vagmag (06-03-13)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

άστα στέλιο...είμαι σε περίοδο που τα βλέπω όλα μαύρα. συγκηριακά πάνε όλα στραβά. τουλάχιστον μέχρι τώρα, κάτι πήγαινε στραβα, κάτι άλλο πήγαινε θετικά.

2 προτζεκτ που ήταν τελειωμένα και περιμέναμε να ξεκινήσουμε παραγωγή έχουν παγώσει, ένας άλλος φινλανδός κόβει την παραγωγή στο 1/3 για φέτος γιατί τρέχουν δείγματα με κινέζους, ένας νορβηγός μας έχει βγεί αναποφάσιστος και όλο αλλαγές σε δείγματα έχουμε εδώ και τρείς μήνες και τρενάρει παραγγελεία, η φούρνιντεκ πήγε κατά διαόλου και δεν έχει δουλέψει κανείς, βλάβη 4κ στο cnc, 4 προκαταβολές εκ των οποίων οι 2 είναι για μεγάλες δουλειές εχουν παγώσει και δεν παίρνουμε πράσινο φως, και όλα τα έξοδα τρέχουν γ@μιώντας...

εεεεε όπως καταλαβαίνεις, ένα κεφάλι είναι, δεν μπορεί να σηκώνει τόσες σφαλιάρες μαζεμένες, ειδικά τέτοιες περιόδους...

Θωμά καταλαβαίνω φίλε εύχομαι άλλη αναποδιά να μην σε βρεί πραγματικά!

πριν λιγο καιρο που μπαινοβγαινα στα εκκοκιστηρια να παραδινω βαμβακι ειδα εναν φιλο ο οποιος δουλευε εκει καθαριζε τις καροτσες..

Πολυ καλος φιλος οικογενειαρχης ειχε μεγαλο μαγαζι με ανταλλακτικα οπελ..

τελος παντων εφτασε σε σημειο να εχει τοσο στοκ ο ανθρωπος να μην μπορει να πουλησει δεν κινείται τιποτα κλπ..Εκλεισε το μαγαζι γιατι πλεον εμπανε μεσα..και χρωσταει μερικα λεφτα στην τραπεζα..

Αλλα ηταν τοσο χαμογελαστος καναμε πολυ χαβαλε ιπιαμε τον καφε μας..
    πηραζαμε συνεχεια μια κοπελα εκει ενα ωραιο ξανθο που επερνε υγρασιες.χαχαχ

Στελιο γ@μησε τους ρε, αμα δεν ειμαι λεει αισιοδοξος και δεν κανω και το καλαμπουρι μου θα ειμαι ολη μερα να κλαιω..τι να κανω δηλαδη επειδη χρωσταω μερικα λεφτα στην τραπεζα να πεθανω? τελειωσε δεν μπορω φιλε δεν μπορω μου λεει να πηγαινω σπιτι μου και να με βλεπει το παιδι μου σε μαυρα χαλια..
    Αυτα μου ειπε..

8. The Following 8 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

A8hnaios (07-03-13), Bitz (07-03-13), Leonidas_E39 (06-03-13), nikos1400 (06-03-13), PANOS-E60 (06-03-13), pilot (07-03-13), Ptboul (07-03-13), vagmag (06-03-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

σε καταλαβαίνω απόλυτα....
    η δουλειά είναι χωρίς κανένα μέλλον....
    η ψυχολογία πλέον είναι στο πάτωμα....

10. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Stathis (07-03-13), Thomelef (06-03-13)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ελα ρε Θωμά τι σκας. Εγώ θα στηρίξω την υποψηφιότητα σου

12. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Thomelef (06-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP