345 εχω κι εγω απο οτι ξερω.
Θα το αφησω και στο 325 που σκοπευω να βαλω.
Θελω ομως μπλοκε και σκεφτομαι μηπως κανω το ιδιο, να το κολλησω δηλαδη.
345 εχω κι εγω απο οτι ξερω.
Θα το αφησω και στο 325 που σκοπευω να βαλω.
Θελω ομως μπλοκε και σκεφτομαι μηπως κανω το ιδιο, να το κολλησω δηλαδη.
Με 325 και κολλημενο διαφορικο ελπιζω να μην το εχεις για καθημερινο γιατι δεν θα σε βολεψει καθολου,διοτι περα απο τον θορυβο που θα κανει θα ειναι πολυ επικινδυνο στη βροχη να χασεις το ελεγχο και σιγουρα το μικρο καβουκι κολλημενο θα σου σπασει στα ζορια!!Τωρα αν το εχεις για πιστα κλπ παω πασο!!!
andreas_R (05-03-13)
Οχι για καθημερινη χρηση το εχω το αμαξι.
Δηλαδη αντι αυτου τι προτεινεις?
Θα σου προτεινα ενα μπλοκε απο Μ3 η εξακυλινδρο γενικα (μεγαλο καβουκι) 3.15 βημα οπου για το 325 ειναι οτι πρεπει για καθε μερα και ταξιδια καθως το 3.45(στο λεω γιατι αυτο εχω) σου ανεβαζει την καταναλωση και ειναι κουραστικο στα ταξιδια.Τωρα αν δεν βρεις ''μαμα'' 3.15 μπορεις να παρεις ενα μπλοκε 2 δρομων κανα Quaife που για μενα ειναι πιο καλη επιλογη μιας και δεν παθαινουν και τιποτα αλλα ειναι και ακριβη καθως θα θες γυρω στο χιλιαρικο.Οποτε αρχιζε και ψαχνε,εκτος αν το εχει η μετατροπη που θα παρεις,ενα ''μαμα'' μπλοκε 3.15 και θα εισαι μια χαρα!!!!![]()
andreas_R (05-03-13)
Εαν γινει οτι ειναι να γινει θα ακολουθηθει φθηνη λυση!!!
Και λειτουργικη αλλιως τιποτα.
Μιλαμε για 325 οχι για 318is...Για σενα νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη να ζωντανεψει και λιγο το αμαξι!!!!
Τοσο δυνατο ειναι το 325?
Οχι δεν ειναι τοσο δυνατο αλλα εχει απο το 318 50 αλογα διαφορα,αρκετη ροπη και...700 κυβικα παραπανω.Εγω που το εχω για πιστα το 3.45 ειναι μια χαρα και ισως να χρειαζοταν και πιο κοντο!!παρολαυτα ενοειται πως ενα απλο 325 απλα δεν φτανει για ντριφτ που το θελω εγω,απλα παει ικανοποιιτικα.Αλλα στα ταξιδια ειναι κουραστηκο γιατι και με 140 να πας οι στροφες ειναι ψιλα.Οποτε απο θεμα καταναλωσεις και κουρασεις δεν ειναι και το ιδανικοτερο για αμαξι το οποιο χρησιμοποιειται για ταξιδια κλπ.Εμενα ομως προσωπικα,ισως και λογω ηλικιας, και συν οτι παω πιστα οποτε μπορω μ'αρεσει που ειναι κοντο,μ'αρεσει που ειναι νευρικο και ας καει κατι παραπανω η να με κουραζει σε ενα ταξιδι.Οποτε ειναι εσυ τι θες απο το αμαξι σου για να το ευχαριστηθεις...Βεβαια αμα εχεις κανα 316-318 με το 325 στην αρχη μεχρι να του παρεις τον αερα σιγουρα θα σου φενεται πολυ δυνατο και ειδικοτερα αμα σκεφτεις οτι τωρα δεν εχεις μπλοκε οποτε μετα θα μπορεις να κανεις μια παρατεταμενη παντα η ακομα και υπερστροφη ισχυος μιας και οι δρομοι στην ελλαδα δεν ειναι και οι καλυτεροι
Κοιτα εγω δεν το θελω για πιστα.
Θελω ομως να ειναι νευρικο και να μπορω να "παιζω" χωρις να πρεπει να το ξεσκιζω με
συμπλεκταρισματα και περιεργα στραμπουληγματα.