Σελίδα 99 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 4989979899100101109149199 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 981 έως 990 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βεβαια μη ξεχναμε οτι μεχρι στιγμης οσοι την τρωνε ειναι ήδη καμμενα χαρτια. Σε εν ενεργεια πολιτικούς δεν βλεπω να γινεται τπτ....
    Ετσι ακριβώς όπως τα λες !!!
    Τίποτα δεν άλλαξε και ολα ειναι κατευθυνόμενα !!!
    Απλά στη πυρά όσοι πια είναι έξω απο τα πράγματα και αποτελούν παρελθόν(εύκολη λεία) .
    Έτσι λοιπόν οι κυβερνώντες αδειάζουν ανθρώπους που ήταν χρόνια στελέχη τους (ενω για τους ενεργούς κάνουν γαργάρα σα να μη καταλαβαίνουν) προκειμένου να δείξουν πως θέλουν τάχα διαφάνεια και πως η δικαιοσύνη ειναι ανεπηρέαστη !!!
    Για μένα αυτό λέγεται προδοσία !!!
    Αν θέλουν να καθαρίσουν ένα σύστημα δε θα πρεπει να εξαιρείται ΚΑΝΕΙΣ είτε ειναι στην ενεργή η ανενεργή δράση .
    Όμως φαίνεται πως ο κόσμος το όλο αυτό παραμύθι περί διαφάνειας και έργου το εχει χάψει.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following 10 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (06-03-13), aristent (05-03-13), Bazil Van Sinner (05-03-13), BILL007 (05-03-13), bill_m3 (04-03-13), bimmerm (05-03-13), Bitz (05-03-13), Kostas_1 (05-03-13), Nino (05-03-13), Panos 316T (05-03-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν 31 χρόνια όταν έχασα την μάνα μου και πάλι κάθε βδομάδα, το μπουκάλι με το λαδάκι για το καντήλι το έβρισκα άδειο. Τότε δεν είχαμε Αλβανούς, Πακιστανούς.
    Τότε ήταν σκέτοι γύφτοι.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

z3 2.2 (05-03-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τότε ήταν σκέτοι γύφτοι.
    Όχι ρε Πάνο, εκτός κι αν το λες μεταφορικά. Μιλώ για οργανωμένους χώρους με ωράριο και φύλακες.
    Ηταν κατορθώματα υπαλλήλων φροντιστών που τους έδινες κάτι για να ανάβουν το καντηλάκι, να φροντίζουν την καθαριότητα του χώρου κλπ.
    Μη σου πω και για πιό μακάβρια θέματα εκταφής για αφαίρεση χρυσών δοντιών, τυχόν τιμαλφών κλπ.
    Τα χω ζήσει σε 2 διαφορετικούς χώρους με τους γονείς μου.
    Να βλέπεις παπάδες να ρχονται στα χέρια αν κάποιος καταπατούσε τον χώρο του άλλου για τα τρισάγια που οικονομάνε τα λεφτά, μουρμουρίζοντας 2-3 ψαλμούς μέσα απ το στόμα τους για 1 λεπτό. Πρόγραμμα κανονικό με πρωινες - απογευματινές βάρδιες με μπόνους για Σαββατοκύριακα και αργίες.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

6. The Following 8 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

katsaraios (05-03-13), Leonidas_E39 (05-03-13), Nino (05-03-13), Panos 316T (05-03-13), Ptboul (05-03-13), S8N (05-03-13), Stathis (05-03-13), Κωνσταντίνος (05-03-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Όχι ρε Πάνο, εκτός κι αν το λες μεταφορικά. Μιλώ για οργανωμένους χώρους με ωράριο και φύλακες.
    Ηταν κατορθώματα υπαλλήλων φροντιστών που τους έδινες κάτι για να ανάβουν το καντηλάκι, να φροντίζουν την καθαριότητα του χώρου κλπ.
    Μη σου πω και για πιό μακάβρια θέματα εκταφής για αφαίρεση χρυσών δοντιών, τυχόν τιμαλφών κλπ.
    Τα χω ζήσει σε 2 διαφορετικούς χώρους με τους γονείς μου.
    Να βλέπεις παπάδες να ρχονται στα χέρια αν κάποιος καταπατούσε τον χώρο του άλλου για τα τρισάγια που οικονομάνε τα λεφτά, μουρμουρίζοντας 2-3 ψαλμούς μέσα απ το στόμα τους για 1 λεπτό. Πρόγραμμα κανονικό με πρωινες - απογευματινές βάρδιες με μπόνους για Σαββατοκύριακα και αργίες.

Όχι κανονικά το εννοώ έχοντας εμπειρία από το χωριό όπου παίζει πληθώρα γύφτων (κανονικών) και αρπάζουν ότι βρουν από νεκροταφεία, σπίτια και αποθήκες. Φροντιστές δεν υπάρχουν στο χωριό ούτε μπορούσα να φανταστώ τα παραπάνω που περιγράφεις!

8. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

gant (05-03-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

10. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

S8N (05-03-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εεεε..ρε μπ@υρδέλο που καταντήσαμε.

Σήμερα έμαθα ότι για να διαγράψω τον μικρό που είναι φαντάρος απ την ασφάλιση του ΤΑΥΤΕΚΩ πρέπει να κατεβώ στην Αθήνα!!!

Τοιχοκόλληση στα κεντικά του ΕΟΠΥΥ Θεσ/νίκης :
    Οι ασφαλισμένοι του ΤΑΠ ΟΤΕ το οποίο έκλεισε οριστικά από 1-2-2013 για έκδοση βιβλιαρίων, θεωρήσεις, ανανεώσεις, διαγραφής μελών (εδώ είμαι εγώ), εκδόσης πράσινης κάρτας εξωτερικού πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνον στο ΤΑΤΕΥΚΩ Αθηνών, Σταδίου 54.
    Εδώ να διευκρινίσω ότι στον κλάδο υγείας ανήκω στο ΤΑΥΤΕΚΩ, αλλά μισθοδοτικά στο ΙΚΑ.
    Αντε και κατέβηκα Αθήνα να δώ και κανένα φίλο, μετά όμως, πρέπει το ΤΑΤΕΥΚΩ να στείλει έγγραφο στο ΙΚΑ για την αφαίρεση του χρηματικού ποσού των 40ε που πληρώνω για το μερίδιο του γιού απ τον Νοέμβριο αφού ήδη από τότε στην ουσία είναι ανασφάλιστος.
    Σε ερώτηση μου στο ΤΑΤΕΥΚΩ πως και πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησαν, άγνωστο γιατί δεν γνωρίζουμε την διαδικασία, πιθανόν μετά την διαγραφή του, ίσως θα πρέπει να πάτε μόνος στα κεντρικά του ΙΚΑ και να ζητήσετε να σταματήση η παρακράτηση καθώς και να σας επιστραφούν αυτά που συνεχίζετε να καταβάλλεται απ τον Νοέμβριο.
    Τόσο καλά, τόσο απλά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 05-03-13 στις 10:56
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

12. The Following 8 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

A8hnaios (06-03-13), BILL007 (05-03-13), katsaraios (05-03-13), Konstantinos E60 (05-03-13), Panos 316T (05-03-13), PANOS-E60 (05-03-13), Ptboul (05-03-13), Stathis (05-03-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σήμερα έμαθα ότι για να διαγράψω τον μικρό που είναι φαντάρος απ την ασφάλιση του ΤΑΥΤΕΚΩ πρέπει να κατεβώ στην Αθήνα!!!

Οι ασφαλισμένοι του ΤΑΠ ΟΤΕ το οποίο έκλεισε οριστικά από 1-2-2013 για έκδοση βιβλιαρίων, θεωρήσεις, ανανεώσεις, διαγραφής μελών (εδώ είμαι εγώ), εκδόσης πράσινης κάρτας εξωτερικού πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνον στο ΤΑΤΕΥΚΩ Αθηνών, Σταδίου 54.
    Εδώ να διευκρινίσω ότι στον κλάδο υγείας ανήκω στο ΤΑΥΤΕΚΩ, αλλά μισθοδοτικά στο ΙΚΑ.
    Αντε και κατέβηκα Αθήνα να δώ και κανένα φίλο, μετά όμως, πρέπει το ΤΑΤΕΥΚΩ να στείλει έγγραφο στο ΙΚΑ για την αφαίρεση του χρηματικού ποσού των 40ε που πληρώνω για το μερίδιο του γιού απ τον Νοέμβριο αφού ήδη από τότε στην ουσία είναι ανασφάλιστος.
    Σε ερώτηση μου στο ΤΑΤΕΥΚΩ πως και πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησαν, άγνωστο γιατί δεν γνωρίζουμε την διαδικασία, πιθανόν μετά την διαγραφή του, ίσως θα πρέπει να πάτε μόνος στα κεντρικά του ΙΚΑ και να ζητήσετε να σταματήση η παρακράτηση καθώς και να σας επιστραφούν αυτά που συνεχίζετε να καταβάλλεται απ τον Νοέμβριο.
    Τόσο καλά, τόσο απλά.

απλα και ομορφα...

Rides
    2

Προεπιλογή

Τόσο καλά, τόσο απλά.
    ειναι δακτυλος του bmwfans για να ερθεις στην αθηνα να σε δουμε...

15. The Following 7 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

A8hnaios (06-03-13), BILL007 (05-03-13), deepBLUE (05-03-13), gant (05-03-13), katsaraios (05-03-13), PANOS-E60 (05-03-13), STREETRACING (05-03-13)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οποιοσδήποτε κατέχει γη (οικόπεδο-βουνό-νησί κτλπ) σε αυτή δεν υπάγεται το υπέδαφος.Το υπέδαφος ανήκει 100% στο ελληνικό κράτος
    μεχρι τι βαθος βασιλη. ξερουμε;;
    αχαχαχα

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σήμερα άλλαξε το σχέδιο Αθηνα και εχει αλλαγή του τμήματος μηχανολογιας και ηλεκτρολογιας στη Λάρισα και όχι την πληροφορική....
    Χααχαχα

Σελίδα 99 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 4989979899100101109149199 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP