Ptboul (28-09-12)
Δίκιο δεν έχει, νέος οικογενιάρχης είσαι, όχι μεσήλικας που πήγες κ πήρες παπόρι και μου γινες κ urban messinian drifter.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
S8N (28-09-12)
Ptboul (28-09-12)
Kαι απ'οτι βλεπω το ασπρο χρωμα το αφησανε . . .
Το μπλεδακι ειναι πολυ ομορφο !!!
Είχα golf v gti και ήμουν υπερευχαριστημένος. Το έδωσα για να πάρω m3 e46. Ευχαρίστως αν μου δωθεί η ευκαιρία θα πάρω το νέο gti με dsg (αυτή τη φορά) με τα καρώ καθίσματα και με αυτές τις ζαντάρες.
Απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ... και όχι μόνο.
Μια απορια για οσους ειχανε GTI V και VI.
Το antispin και οποιοδηποτε συστημα ευσταθειας εχουνε απενεργοποιουνται εντελως ή οχι???Το εχω απορια αυτο μιας και δεν εβγαλα ακρη διαβαζοντας στο nternet.
Υπαρχουνε προγραμματα που ξεγελανε και το απενεργοποιουνε εντελως σε περιπτωση που δεν μπορει να γινει απο το εργοστασιο????
insane in the ///Midbrain
Δεν απενεργοποιείται πλήρως. Βγάζοντας off το ESP δεν έχεις antispin στην εκκίνηση, προσπάθησε όμως να το διώξεις άγαρμπα -κυρίως το πίσω μέρος με τιμόνι ή χειρόφρενο- κι αν τσιμπήσεις τα φρένα παρεμβαίνει μόνο του. Κόλπα του στυλ 'παρατεταμένο πάτημα του ESP' κλπ δεν πιάνουν. Αυτά από MkV GTI του 2006. Δε βρίσκω όμως τον λόγο να το βγάλεις εντελώς off, δεν ήταν τόσο παρεμβατικό.
Για προγράμματα δε γνωρίζω, αλλά κατά πάσα πιθανότητα αν το καταφέρεις με κάποιον τρόπο το πιθανότερο είναι να μην έχεις ούτε ABS.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 27-02-13 στις 17:55
S8N (27-02-13)
οι ζαντες δεν μου αρεσουν...μου αρεσαν παρα πολυ αυτες του 5 gti....αλλα τα καθισματα ειναι φοβερα.....γουστα ειναι αυτα....πριν την ζετα ειχα ενα 1400 γκολφ 5 και ειδικα με το gti σε ποντικι (καπως ετσι) χρωμα με μαυρα σηματα VW προς πισω ειμαι ακομα ερωτευμενος...