Ψήφισε ρε αδερφέ μου κάτι άλλο. Ψήφισε Μάνο, ψήφισε Λεβέντη, ψήφισε Καμμένο κ αν δεις ότι δεν...ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ. Γιατί αυτούς στο πρώτο λάθος τους θα έρθεις και θα μου πεις είδες τί σου έλεγα, ενώ στον εαυτό σου τόσα χρόνια δεν το λες ποτέ;;;Διάβασες το πρόγραμμά τους; Άκουσες τις απόψεις τους; "μα είναι δυνατόν να ψηφίσεις αυτούς;; αυτοί δεν έχουν κυβερνήσει ποτέ".
Εντάξει ρε αδερφέ μου, ψήφισε τα ίδια σκ@τά, αφού το ΞΕΡΕΙΣ ότι λένε ψέμματα. Το πολύ πολύ να σου πουν και οι άλλοι τα ίδια. Ξανάλλαξέ τους. Αλλά μα το Θεό.
ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ;;; ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ.
Αν δεν φύγει αυτή η γεννιά από τη μέση δεν αλλάζει τίποτα...
Ξέρεις τι; ΟΚ, τις δεκαετίες του 80,90 αλλά και πιο μετά, όλα ήταν καλά για τους πολλούς και ψήφιζες τους ίδιους...ΟΚ.
Μα ακόμα και τώρα; Έστω και μη έχοντας τότε πλήρη γνώση του τί κάναν οι πράσινοι και οι μπλε, τώρα ξέρουν όλοι...και θα έπρεπε πρώτα να λυπούνται τα παιδιά τους. Αλλά ακόμα και τώρα, ο Σαμαράς παίζει για πρώτο κόμμα......
Κάποια στιγμή, με μαθηματικές πιθανότητες, θα γίνει το μπαμ...αλλά θα είναι αργά. Ήδη είναι αργά, αλλά ο τρόπος ζωής, η τηλεόραση, το μυαλό μας, δεν μας αφήνουν να το δούμε.