Σελίδα 67 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 17576566676869 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 661 έως 670 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ελπιζω οτι απο το διοδια η μεγαλη κλοπη ( και τους λογους που ανοιχτηκε το νημα) να μην φτασουμε στο ατιμοι τζαμπατζηδες πολιτες που καταστρεψατε τους εργολαβους και τις τραπεζες
    λεω τωρα εγω...
    Δεν το λες εσύ, το λέει ο λεβέντης με το άρθρο του.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ελπιζω οτι απο το διοδια η μεγαλη κλοπη ( και τους λογους που ανοιχτηκε το νημα) να μην φτασουμε στο ατιμοι τζαμπατζηδες πολιτες που καταστρεψατε τους εργολαβους και τις τραπεζες
    λεω τωρα εγω...
    εγραψα ενα σεντονι μια σελιδα κοντα και τωρα που κανω preview post καταλαβαινω οτι δεν εχει νοημα να πατησω submit.
    θα αλλαξει κατι? οχι.
    τζαμπα χρονος.

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσο αφορά την Πατρών - Κορίνθου (γιατί για αυτή την περίπτωση γίνεται περισσότερος λόγος) να θυμίσω ότι τα διόδια υπήρχαν εκεί απο ανέκαθεν. Δεν φτιάχτηκαν τώρα για να εκταμιευτούν χρηματα ώστε να γίνει ο νέος δρόμος.
    Ήταν πάντα η ΝΕΟ Αθηνών - Πατρών. Και υπήρχαν διόδια απο την αρχή της κυκλοφορίας της. Παράλληλα δε υπάρχει και η ΠΕΟ Αθηνών - Πατρών η οποία δεν έχει διόδια.
    Άρα το επιχείρημα που χρησιμοποιούν κάποιοι τζαμπατζήδες ότι δεν πληρώνουν διόδια για δρόμο που ΘΑ γίνει απλά δεν ισχύει.
    Προσωπικά επειδή λόγω της δουλειάς η απόσταση που διανύω είναι έως την Ακράτα το πολύ, χρησιμοποιώ την παλιά. Λόγω των έργων που γίνονται δεν μου προσφέρει οικονομία χρόνου η νέα εθνική.
    Οι πονηρίδιδες που επέλεγαν την νέα εθνική χωρίς να πληρώνουν, οι περισσότεροι βέβαια το έκαναν με το σκεπτικό "έλα μωρέ το κάνουν και άλλοι, ας γλυτώσουμε μερικά ευρώ", ας πληρώσουν τώρα τα πρόστιμα. Χορτάσαμε πια ντεμέκ ΔονΚιχώτες που μας πουλάνε επαναστατικότητα προστατευμένη απο της αυθαιρεσίες του κάθε "παμε".

Θα έβρισκα πολύ λογικό και θα συμμετείχα σε μια συμβολική κίνηση στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Π.χ κλείσιμο μιας λωρίδας κυκλοφορίας (όχι όλη την γέφυρα φυσικά.)
    Γιατί τα 13.20 ¤ για να χρησιμοποιήσεις την γέφυρα δεν είναι απλά πολύ μεγάλο αντίτιμο αλλά απλώς εξωφρενικό.
    Αλλά βλέπεις αλλού είμαστε Che Guevara και αλλού πρόβατα !

4. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

PANOS-E60 (21-02-13), Stathis (21-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

καλα δηλαδη συμφωνειτε να πληρωνετε 300 ευρω στην καλυτερη τελη κυκλοφοριας εχετε ενα ταπεινο 1800ρι πχ ε30....που η αξια του δεν υπερβαινει τα 500....και να πληρωνετε και διοδια;που αλλου γινεται αυτο;τοτε γιατι τα πληρωνουμε;δεν ειναι ή η μια ή η αλλη...και δ λεω...τα διοδια κορινθος τριπολη καλαματα ειναι δρομαρα κ δεν με ενοχλει να τα πληρωνω...γιατι βλεπω οτι ο δρομος αξιζει...στην κορινθου πατρων;τι παει να πει επειδη ειναι απο παλια;τοτε που ειχε ξεσπασει το κινημα θυμαμαι ειχα διαβασει οτι για να ειναι ενας δρομος εθνικη οδος κ να υποκειται σε διοδια πρεπει να τηρει καποιος κανονες πραγμα που δεν συμβαινει με αυτη την καρμανιολα.αμα ειναι να μπουν διοδια κ στην αλλη καρμανιολα πατρα πυργος...αμφιβαλει κανεις οτι ολα αυτα ειναι δωρα στους μεγαλοεργολαβους;δεν εχω περασει ποτε χωρις να πληρωσω αλλα δεν μπορω να μην βλεπω τις αδικιες...αν ειναι ετσι να μην πληρωνουμε τελη...συγνωμη εσεις το βρισκεται λογικο και τελη και διοδια;στις αλλες χωρες που επικαλεισθε ετσι εγιναν οι δρομοι;

6. The Following 2 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

bimmerm (21-02-13), chrisgiapz3 (22-02-13)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα δηλαδη συμφωνειτε να πληρωνετε 300 ευρω στην καλυτερη τελη κυκλοφοριας εχετε ενα ταπεινο 1800ρι πχ ε30....που η αξια του δεν υπερβαινει τα 500....και να πληρωνετε και διοδια;
    Τι σχέση έχει τώρα τι οδηγείς με τα διόδια ;;;

Rides
    0

Προεπιλογή

αυτα π πληρωνουμε καθε χρονο.τα τελη κυκλοφοριας δεν υποτιθεται οτι μερος αυτων πανε για τη συντηρηση των δρομων;αναλογα με τα κυβικα δεν πανε και αν ειναι μετα του 10 ή οχι;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 21-02-13 στις 18:57

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Νομίζω πως δεν ανήκει όλη η συντήρηση των δρόμων στο κράτος καθώς τα δικαιώματα τους και υπεύθυνοι για την συντήρηση τους είναι παραχωρισιούχοι ... Άρα ναι μεν τα σήματα πάνε στο κράτος αλλά ένα ποσοστό των διοδίων πάνε σε αυτούς που τον συντηρούν και άλλο ένα στο κράτος...
    Όρκο δεν παίρνω.
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απο τα μεσα των 50's τα εσοδα πανε στο ΤΕΟ για την συντηρηση και ανακατασκευη των Δ.Ε.Ο...
    Επισης κατι αλλο που δεν εχουν πει οι "εξυπνοι" ειναι και αυτο σημαντικο...
    Οσοι κυκλοφορατε ειδικα στην ΑΘ-ΘΕΣΣ.. θα βλεπετε αραια και που κολωνακια με χλμ αποστασεις τα οποια πολλες φορες ειναι πολυ πιο ακρη του δρομου...
    Εκει λοιπον για οσους φιλους δεν γνωριζουν η εκταση ειναι ΑΠΑΛΟΤΡΕΙΩΜΕΝΗ και ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ για μελλοντικη διαπλατυνση...εξυπνοι ειστε σκεφτειτε ποσες φορες εχουν ξαναχρεωθει ολα αυτα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 21-02-13 στις 23:05

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

11. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (22-02-13), Ptboul (22-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπραβο φιλε μου εισαι ωραιος, αφου μπορεις να μην πληρωνεις οτι ΕΣΥ δεν αναγνωριζεις και δεν αποδεχεσαι.
    Ναι φίλε Στάθη, ωραίος είναι ο Dimpas που ΔΕΝ πληρώνει ό,τι ΔΕΝ θέλει...γιατί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ:

1) Μου κόβουν το μισθό και ΔΕΝ κόβουν το δικό τους γιατί ΔΕΝ θέλουν

2) Με εκβιάζουν να πληρώσω το χαράτσι γιατί αλλιώς θα είμαι στο σκοτάδι ενώ το δικό τους ΔΕΝ το πληρώνουν γιατί ΔΕΝ θέλουν

(δεν εξοργίζεσαι απλά και μόνο με αυτά τα 2;;; )
    .
    .
    .
    .
    .
    και πολλά πολλά άλλα, και όσο ο κάθε Στάθης και ο κάθε 6ylinder συνεχίζουν να αντέχουν στο άρμεγμα, στον εξευτελισμό, στην αδικία και να πληρώνουν ό,τι τους επιβάλλουν ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μέχρι στο τέλος να πιάνουν μόνο πλέον τη φόδρα από την τσέπη τους και δεν συνειδητοποιούν ότι κάθε μέρα ζουν όλο και λιγότερο για τους εαυτούς τους και δουλεύουν για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, τόσο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα τους μπήγουν το μαχαίρι πιο βαθειά.

Είμαστε ο πλέον αποβλακωμένος λαός (πρώτος εγώ), γιατί πλέον όλοι έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τι μας κάνουν, αλλά εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να μην τους κάνουμε τίποτα και να τα σκάμε. Και όταν σίγουρα θα κάνουμε, ίσως είναι αργά.
    Ε36 M44Β19

13. The Following 5 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

bimmerm (22-02-13), Dimpas (18-02-16), gant (22-02-13), Konstantinos E60 (22-02-13), Nino (22-02-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι φίλε Στάθη, ωραίος είναι ο Dimpas που ΔΕΝ πληρώνει ό,τι ΔΕΝ θέλει...γιατί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ:

1) Μου κόβουν το μισθό και ΔΕΝ κόβουν το δικό τους γιατί ΔΕΝ θέλουν

2) Με εκβιάζουν να πληρώσω το χαράτσι γιατί αλλιώς θα είμαι στο σκοτάδι ενώ το δικό τους ΔΕΝ το πληρώνουν γιατί ΔΕΝ θέλουν

(δεν εξοργίζεσαι απλά και μόνο με αυτά τα 2;;; )
    .
    .
    .
    .
    .
    και πολλά πολλά άλλα, και όσο ο κάθε Στάθης και ο κάθε 6ylinder συνεχίζουν να αντέχουν στο άρμεγμα, στον εξευτελισμό, στην αδικία και να πληρώνουν ό,τι τους επιβάλλουν ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μέχρι στο τέλος να πιάνουν μόνο πλέον τη φόδρα από την τσέπη τους και δεν συνειδητοποιούν ότι κάθε μέρα ζουν όλο και λιγότερο για τους εαυτούς τους και δουλεύουν για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, τόσο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα τους μπήγουν το μαχαίρι πιο βαθειά.

Είμαστε ο πλέον αποβλακωμένος λαός (πρώτος εγώ), γιατί πλέον όλοι έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τι μας κάνουν, αλλά εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να μην τους κάνουμε τίποτα και να τα σκάμε. Και όταν σίγουρα θα κάνουμε, ίσως είναι αργά.
    φιλε μου κατανοω την απογνωση και τη μαχη για την επιβιωση, αλλα δυστυχως αυτο ειναι το αποτελεσμα της λογικης και της νοοτροπιας των dimpasαδων και ολων των υπολοιπων που σκεφτονται και ενεργουν ετσι.
    οπως ο σκυλος που κυνηγαει την ουρα του και πεφτει λιποθυμος, αλλα ακομα δεν καταλαβαινει οτι δεν φταιει η ουρα που δεν την πιανει, αλλα ο ιδιος που προσπαθει κατι που δεν εχει νοημα.
    γιατι ποιος ανεδειξε, εδραιωσε και εδωσε δυναμη στους "προδοτες" να κανουν οτι κανουν?
    φυσικα ουτε οι ντιμπασαδες, ουτε οι σιξσυλιντερς, ουτε οι σταθηδες, οχι βεβαια, ολοι αυτοι -εμεις- ειμαστε οι σωστοι, οι αλλοι, αυτοι που τα λεγαμε και δεν μας ακουγανε, αυτοι που παντα ψηφιζαμε τους τιμιους τους καλους και δεν ειχαμε ακουσει τιποτα για το φονο.
    τι λες βρε παιδι μου, γινονται τετοια πραγματα?

βλεπεις φιλε μου, παντα οι αλλοι φταινε, ωστε εγω, εσυ, ο ντιμπας να παιρνει το νομο και το δικιο στα χερια του και να κανει οτι γουσταρει.
    κι επειδη δεν βρεθηκε κανενας να μας κοψει τον τσαμπουκα, ή μαλλον βρεθηκε και του τον κοψαμε εμεις στελνοντας τον εκτος πολιτικης με αστεια ποσοστα, τωρα αγανακτουμε κι ολας οτι μας προδωσαν!!!
    χεχεχεχε οπως στρωσει ο καθενας κοιμαται φιλε μου, να το θυμασαι αυτο, ειναι νομος, οχι των "προδοτων", της φυσεως...

15. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (22-02-13)

Σελίδα 67 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 17576566676869 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP