Σελίδα 68 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 18586667686970 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 671 έως 680 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου κατανοω την απογνωση και τη μαχη για την επιβιωση, αλλα δυστυχως αυτο ειναι το αποτελεσμα της λογικης και της νοοτροπιας των dimpasαδων και ολων των υπολοιπων που σκεφτονται και ενεργουν ετσι.
    οπως ο σκυλος που κυνηγαει την ουρα του και πεφτει λιποθυμος, αλλα ακομα δεν καταλαβαινει οτι δεν φταιει η ουρα που δεν την πιανει, αλλα ο ιδιος που προσπαθει κατι που δεν εχει νοημα.
    γιατι ποιος ανεδειξε, εδραιωσε και εδωσε δυναμη στους "προδοτες" να κανουν οτι κανουν?
    φυσικα ουτε οι ντιμπασαδες, ουτε οι σιξσυλιντερς, ουτε οι σταθηδες, οχι βεβαια, ολοι αυτοι -εμεις- ειμαστε οι σωστοι, οι αλλοι, αυτοι που τα λεγαμε και δεν μας ακουγανε, αυτοι που παντα ψηφιζαμε τους τιμιους τους καλους και δεν ειχαμε ακουσει τιποτα για το φονο.
    τι λες βρε παιδι μου, γινονται τετοια πραγματα?

βλεπεις φιλε μου, παντα οι αλλοι φταινε, ωστε εγω, εσυ, ο ντιμπας να παιρνει το νομο και το δικιο στα χερια του και να κανει οτι γουσταρει.
    κι επειδη δεν βρεθηκε κανενας να μας κοψει τον τσαμπουκα, ή μαλλον βρεθηκε και του τον κοψαμε εμεις στελνοντας τον εκτος πολιτικης με αστεια ποσοστα, τωρα αγανακτουμε κι ολας οτι μας προδωσαν!!!
    χεχεχεχε οπως στρωσει ο καθενας κοιμαται φιλε μου, να το θυμασαι αυτο, ειναι νομος, οχι των "προδοτων", της φυσεως...
    Στάθη για τον Καρατζαφερη λες;

Rides
    2

Προεπιλογή

Οχι...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Οχι...
    Για τον Λεβεντη τοτεΣ!

4. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

chrisgiapz3 (22-02-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν ειναι ενας μωρε σπυρο, μπηκαν και σωστοι ανθρωποι σε ολα τα κομματα, αλλα δεν σταθηκαν.

6. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

chrisgiapz3 (22-02-13), Konstantinos E60 (22-02-13), Ptboul (22-02-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν ειναι ενας μωρε σπυρο, μπηκαν και σωστοι ανθρωποι σε ολα τα κομματα, αλλα δεν σταθηκαν.
    Στάθη απαντας σοβαρα και κατάλαβα οτι εννοουσες τον Βεργη. Συγνώμη που δεν τον ανέφερα!

8. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

chrisgiapz3 (22-02-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Αντε γεια σου, το καταλαβες επιτελους...χαχαχα

10. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

spar@ (22-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

χεχεχεχε οπως στρωσει ο καθενας κοιμαται φιλε μου, να το θυμασαι αυτο, ειναι νομος, οχι των "προδοτων", της φυσεως...
    Απόλυτα σωστός...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΡΩΣΑ, άλλη γενιά έστρωσε και κοιμάμαι στα σεντόνια της...

Αυτός που έφαγε,έφαγε,έφαγε και ξυνόταν, αυτός να μην τολμήσει να πει αυτά που είπα εγώ παραπάνω.

Αλλά δεν θα πληρώσω εγώ το δικό του ξύσιμο...

Όσο κι αν κάποιοι φταίνε γιατί κορόιδευαν τον εαυτό τους κάνοντας ότι δεν έβλεπαν τι ψήφιζαν λέγοντας "ωχ αδελφέ", περισσότεροι φταίνε αυτοί που εν τέλει τους κορόιδεψαν. Γιατί οι μεν πρώτοι κορόιδεψαν (άλλοι συνειδητά και άλλοι όχι) τον εαυτό τους, αλλά οι δε δεύτεροι δεν κορόιδεψαν τον εαυτό τους αλλά τους πρώτους (απόλυτα συνειδητά).
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ στρώνοντας τόσα χρόνια, ήξερα πως θα κοιμηθώ και πάντοτε άπλωνα τα πόδια μου μέχρις εκεί που μου έπαιρνε.
    Ξαφνικά όμως ήρθαν και μου πήραν το πάπλωμα, αλλά βλέπω πως θα χάσω και το κρεβάτι.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

13. The Following 11 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

bill_m3 (22-02-13), bimmerm (22-02-13), DIMITr|S (22-02-13), katsaraios (22-02-13), Leonidas_E39 (22-02-13), nikos1400 (22-02-13), Nino (22-02-13), Panos 316T (22-02-13), PANOS-E60 (22-02-13), Ptboul (22-02-13), Stathis (22-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απόλυτα σωστός...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΡΩΣΑ, άλλη γενιά έστρωσε και κοιμάμαι στα σεντόνια της...

Αυτός που έφαγε,έφαγε,έφαγε και ξυνόταν, αυτός να μην τολμήσει να πει αυτά που είπα εγώ παραπάνω.

Αλλά δεν θα πληρώσω εγώ το δικό του ξύσιμο...

Όσο κι αν κάποιοι φταίνε γιατί κορόιδευαν τον εαυτό τους κάνοντας ότι δεν έβλεπαν τι ψήφιζαν λέγοντας "ωχ αδελφέ", περισσότεροι φταίνε αυτοί που εν τέλει τους κορόιδεψαν. Γιατί οι μεν πρώτοι κορόιδεψαν (άλλοι συνειδητά και άλλοι όχι) τον εαυτό τους, αλλά οι δε δεύτεροι δεν κορόιδεψαν τον εαυτό τους αλλά τους πρώτους (απόλυτα συνειδητά).
    αν και γενικα συμφωνω μαζι σου εδω εισαι λαθος.δεν ειχαμε ξερεις καποιες αλλες επιλογες στο σκατοδημοκρατικο μας πολιτευμα.οπως δεν εχουμε και τωρα.
    η' ψηφιζεις καποιους και το λυνεις ετσι,η' δεν ψηφιζεις και παιρνεις τα οπλα.ξερεις εσυ καμμια αλλη τακτικη -δρομο?και δεν ειρωνευομαι,ειλικρινα αν εχεις πες το μας για να δουμε φως,γιατι κανεις δεν γουσταρει αυτην την κατασταση.αν εχεις καποια εναλλακτικη πες την.εγω δεν ειμαι απο αυτους που υποτιμουν τους μικροτερους.παντα πιστευα στα φρεσκα μυαλα των νεοτερων,αν και το φρεσκο δεν ειναι παντα συνωνυμο του νεου σε ηλικια.
    αλλα αν ειναι να κανεις το ιδιο που καναμε και εμεις και ελπιζαμε τοτε μην μας κατακρινεις.
    αν ψηφιζεις καποιον που θελει να αλλαξει κατι και μετα ξανακανει τα ιδια και δεν υπαρχει κατι αλλο να βγαλεις στην κυβερνηση τοτε δεν φταιμε εμεις.φταιμε για πολλα αλλα.ισως φταιμε που δεν καναμε μια επανασταση,αλλα και παλι ποιος θα επικρατησει μετα?
    καταλαβαινεις,ειναι πολυπλοκο και δυσκολο το προβλημα και δεν μπορεις να κατακρινεις ολους τους ανθρωπους-πολιτες της γεννιας αυτης ,οχι τουλαχιστον αυτους που γραφουν εδω και αφιερωνουν χρονο για σκεψεις και ενδιαφερονται με τον τροπο τους να μεταδωσουν κατι που θεωρουν σωστο ωστε στις επομενες εκλογες να ειμαστε πιο συνηδητοποιημενοι.

Rides
    0

Προεπιλογή

αφου θελουμε να γινεται η συγκριση με το εξωτερικο ξαναρωταω...ετσι εγιναν οι δρομοι εκει;οι πολιτες πληρωναν απο πριν διοδια και τελη κυκλοφοριας μαζι;εκει που λεγαμε για τα παραλογα τωρα μας βαζουν να τσακωνομαστε και να αλληλολεγομαστε τζαμπατζηδες.οπως περσυ που οι ελευθεροι επαγγελματιες τα εβαζαν με τους "κρατικοδιαιτους" και οι δημοσιοι υπαλληλοι με τους "φοροφυγαδες".ετσι σε λιγο θα βρισκουμε λογικα και τα χαρατσια και παει λεγοντας...ενταξει υπαρχουν βεβαια και μερικοι που τις καλες εποχες επωφεληθηκαν και εχουν κανει κατασταση καλη αλλοι με θεμιτα και αλλοι με αθεμιτα μεσα.και εχουν να πληρωνουν τωρα οσα κ να ζητηθουν...και αποκαλουν τους αλλους που και δεν εχουν και δικαιως δεν θελουν να πληρωσουν φορους απο το πουθενα...(ασχετως αν ολοι πρεπει πλεον να πληρωσουμε αναγκαστηκα εκει που εχουνε φτασει)και τους λενε τζαμπατζηδες...και επειδη εχουν να πληρωσουν το παιζουν και εθνοσωτηρες και χαρη μας κανουν...βοηθανε το κρατος μια δυσκολη στιγμη και προσπαθουν να νουθετισουν τον γιαυτους "μη σοφο λαουτζικο"...

16. The Following 2 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

bimmerm (22-02-13), Dimpas (18-02-16)

Σελίδα 68 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 18586667686970 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP