Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    30-12-09
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Μηνύματα
    6.766
    Thanked
    8291
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στείλε της λάδι overlay Τύπε σημειολογικά να καταλάβει οτι είσαι άντρας ανατολιτης και ποια είναι η θέση της πλάι σου
    τυπε με οβερλαι γυαλιζω τις κασες....
    εκτος αν εννοεις κατι που δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκπεμπεις σε αλλη συχνοτητα...
    αυτες Ελληνες ψαχνουν οποτε λεω να τις στειλω καμια απλυτη καλτσα να τις δειξω ποια η θεση της πλαι μου....
    πρεπει να το σκεφτω γιατι πιστευω οτι εκανα την τυχη μου...και δεν πρεπει να την χασω...

  2. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

    gnx (17-02-13)

  3. #2
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Να ναι καλά οι παρανοικοί, μού φτιάχνουν τη μέρα.


    Ντοκουμέντο !! Ζήσαμε ζωντανά την κατασκευή μιας ιστορίας συγκάλυψης. Μας θεωρούν όλους γκοίμ. VIDEO με όλη την αλήθεια

    Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2013 14:21


    Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

    Χθές ζήσαμε, όσοι μπορούμε και βλέπουμε γύρω μας, το πως στήνεται μια ιστορία συγκάλυψης ενός πραγματικού γεγονότος.
    Οι κάμερες "ανήσυχων" Ρώσων πολιτών που έβλεπαν προς τον ουρανό, αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από πολλά κτίρια, συνέλαβαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης με πολύ μεγάλη ταχύτητα αφήνοντας πίσω του την κλασική ουρά φωτιάς.

    Λίγο αργότερα, το αντικείμενο αυτό εξεράγη και τμήματά του εκτινάχθηκαν στην γύρω κατοικημένη περιοχή από ένα ύψος περιπου πενήντα χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ρώσων, αλλά και με το βίντεο που όλοι είδαμε.
    Αμέσως μετά, ακολούθησε δεύτερη έκρηξη, πολύ ισχυρότερη και το φως του Ήλιου φάνηκε αδύναμο μπροστά της, αφού τυφλώθηκαν όλες οι κάμερες και το φως της συγκεκριμένης έκρηξης κατήργησε την σκιά που δίνει το φως του Ήλιου και έδωσε δική του σκιά.

    Μετά την δεύτερη έκρηξη, το αντικείμενο που εξεράγη, αξαχνώθηκε πλήρως, αφήνοντας για πολλές ώρες ένα δύο τεράστια παράλληλα σύννεφα ψηλά στον ουρανό, σαν τεράστια ερωτηματικά, που θύμιζαν την μοναδική εμπειρία που είχαν όλοι όσοι είδαν το συμβάν.

    Κατόπιν ακολούθησαν δύο ακόμη γεγονότα.

    1. Λόγω της βιαιότητάς της, η δεύτερη έκρηξη, που ήταν εντελώς ασυνήθιστη σε ισχύ για ένα μετεωρίτη, έδωσε ωστικό κύμα, που έφθασε στο έδαφος και δημιούργησε εκτεταμένες αλλά μικρής κλοιμακος ζημιές, σπάζοντας κυρίως τα τζάμια των παταθύρων και στρεβλώνοντας τον σκελετό των παντός τύπου κουφωμάτων.
    Αυτό ήταν εκέινο που προκάλεσε και τους περίπου 1.200 τραυματισμούς, που οι περισσότεροι ήταν ευτυχώς ελαφράς μορφής.

    2. Τα θραύσματα που εκτινάχτηκαν από την πρώτη ωστόσο έκρηξη, την πιο αδύναμη σε σχέση με την δεύτερη, όταν έφθασαν στο έφαφος δημιούργησαν υλικές ζημιές φιαφορετικής φύσεως.
    Από όσα μπορέσαμε τουλάχιστον να δούμε, πριν κινητοποιηθεί ο μηχανισμός συγκάλυψης, ένα από τα τμήματα του "αντικειμένου" που έφθασαν στο έδαφος, κατέστρεψε ένα εργοστάσιο, ενώ ένα άλλο, προφανώς πολύ μικρότερο, έσπασε τον πάγο μιάς παγωμένης επιφάνειας νερού.

    Αυτή η κατάρρευση, δεν γίνεται από ηχητικό κύμα, τη στιγμή που το απέναντι κτίριο, σε μερικά μέτρα απόσταση, είχε μόνο μερικά σπασμένα τζάμια.
    Εδώ έπεσε θραύσμα, που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ

    Ο μηχανισμός συγκάλύψης αποτελείται από πολλά κλιμάκια. Ας δούμε μερικά από αυτά

    1. Οι "έγκυροι" και "έγκριτοι" επιστήμονες
    Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ ποιός δίνει κύρος σε ένα επιστήμονα και ποιός τον εγκρίνει για να μιλά εξ΄ονόματος της επιστήμης; Μα φυσικά το "κράτος", μα φυσικά το σύστημα διοίκησης που το κατεστημένο έχει εγκαταστήσει παντού.
    Μια εύκολη απάντηση θα ήταν ότι ο επιστήμονας έχει κύρος λόγω των γνώσεών του, αλλά επειδή εγώ που απευθύνομαι σε εσάς είμαι της δουλείάς, δηλαδή σαν φυσικός επιστήμονας που έζησε πολλά, σας διαβεβαιώ ότι οι γνώση, είναι μία ικανή αλλά όχι απαραίτητα αναγκάια ιδιότητα ενός "έγκριτου" επιστήμονα.
    Βγήκαν λοιπόν οι "επιστήμονες" από όλο τον κόσμο και μας είπαν ότι πρόκειται για κάτι συνηθισμένο.

    Λάθος κύριοι, δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο, γιατί αν ήτανε συνηθισμένο, δεν θα γινότανε χαμός παγκόσμια.

    Εκείνο που πράγματι ισχύει είναι ότι φλεγόμενοι μετεωρίτες, πολλές φορές εκρήγνυνται πάνω από το έδαφος, αλλά ποτέ δεν είχαμε έκρηξη που σκίασε το φως του Ήλιου.

    Υπόψη ότι κανένας "έγκριτος" επιστήμονας δεν ενέφερε ότι είχαμε θραύσματα που προκάλεσαν ζημιές.

    Μίλησαν μόνο για το ωστικό κύμα. Άρα απέκρυψαν απλά πράγματα, αφού όλοι θα ήθελαν να δουν άμεσα ένα κομάτι του μετεωρίτη, που όμως δεν υπήρχε.
    Μετά βέβαια μπορεί και να μας δείξουν καμιά πέτρα από την Άνω Καταραχιά Ρωσίας και να μας λένε, "να ο μετεωρίτης".

    Και κάτι ακόμη
    Για να μας πείσουν ότι τίποτε δεν έπεσε κάτω, ειπώθηκε ότι αν έφευγαν κάποια θραύσματα τότε λόγω της διατήρησης της ορμής, θα άλλαζε η πορεία του "μετεωρίτη", πράγμα που δεν συνέβη.
    Αυτόι δεν στέκε,ι διότι εφόσον τα τμήματα που αποσάσθηκαν είχαν πολύ μικρή μάζα σε σχέση με τον κυρίως κορμό, στα κλάσματα του δευτερολέπτου που μεσολάβησαν μεταξύ πρώτης και δεύτερης έκρηξης, δεν προλάβαινε να αλλάξει καμία πορεία.

    2. Οι τοπικές αρχές

    Το ρωσικό κράτος σε χρόνο μηδέν, έβγαλε 20.000 χιλιάδες άνδρες που χτένιζαν την περιοχή ψάχνοντας και συλλέγοντας τι;
    Αποκλείοντας την πρόσβαση του κόσμου σε τι;
    Μήπως τα θραύσματα του οχήματος κατεστραμένο στην ατμόσφαιρα της Γης και ανεφλέγη;

    3. Τα ΜΜΕ

    Εκεί γίνεται και έγινε το έλα να δεις. Μέχρι να πάρουν γραμμή, έλεγαν άλλα αντί άλλων. Μετά, κλασικά έλεγαν όλοι το ίδιο ποίημα. Με τις ίδιες λέξεις, νομίζεις και ένας νους έγραψε το κείμενο που παγκόσμια μετέδιδαν τα παπαγαλάκια της νέας (, υπερνέας (, παλιάς ( τάξης.

    TA ΔΕΔΟΜΕΝΑ

    Ας δούμε όμως ποιά είναι τα δεδομένα στο χθεσινό συμβάν
    1. Έγινε έκρηξη εκτός ατμόσφαιρας που κατέστρεψε το αντικείμενο και κατεγράφη από ερασιτέχνες αστρονόμους.
    Αυτός ήταν και ο λόγος που αρχικά οι Ρώσοι είπαν ότι χτύπησαν με πύραυλο τον μετεωρίτη. Ωστόσο οι Ρώσοι δεν υπήρχε περίπτωαη καμία απολύτως να στοχεύσουν τον μετεωρίτη. Δεν χτύπησαν τίποτε και γιατί δεν μπορούσαν και κυρίως διότι δεν υπήρχε μετεωρίτης, αλλά άγνωστο για αυτούς σκάφος.

    2. Μέσα στα πυκνότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, το "αντικείμενο" εξεράγη μπροστα στις κάμερες και τμήματά του έπεσαν στο ΄'εδαφος και αυτά ήταν που έψαχναν οι 20.000 άνδρες. Δεν σας φαίνεται πολύ μα πάρα πολύ περίεργο, ένας στρατός ολόκληρος να ψάχνει τα κομμάτια του "μετεωρίτη";

    3. Σχεδόν ακαριαία μετά, μιά τεραστίου μεγέθους έκρηξη, εξάχνωσε τα υπολοίματα του "αγνώστου αντικειμένου" και τίποτε άλλο δεν έπεσε στο έδαφος.
    Στον ουρανό έμεινα δύο παραλληλες γραμμές συμπυκνωμένων αερίων, που έκαναν πολλούς να μιλούν για UFO με δύο κινητήρες.

    4. Οι Ρώσοι σε δεύτερη επίσημη ανακοίνωσή τους, είπαν ότι τίποτε δεν χτύπησαν αφού είναι αδύνατον για την ανθρώπινη τεχνολογία να εντοιπίσει ένα ταχέως εισερχόμενο στην ατμόσφαιρα αντικείμενο.
    Κάποιοι βέβααι, επίσης "εγκυροι και έγκριτοι", είπαν ότι δεν το είδαν τα ραντάρ...... επειδή ερχότανε από την πλευρά του Ήλιου, νομίζεις και ζούμε στο σενάριο ταινίας με αεροπλάνα του Β΄παγκοσμίου πολέμου, όπου οι πιλότοι τυφλωνότανε από το φως του Ήλιου.
    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ

  4. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

    nikos1400 (17-02-13)

  5. #3
    Εγγραφή
    31-05-10
    Περιοχή
    Χανιά
    Μηνύματα
    6.372
    Thanked
    7555
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ναι καλά οι παρανοικοί, μού φτιάχνουν τη μέρα.
    βαλε και το υπολοιπο "Απο εδω και κατω" να διαβασουμε και εμεις οι "Γραφικοι"...

    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

    RTFM


Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP