Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 115

Θέμα: [E39] Αγορά 520

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κοιτα και σε 28αρη τιποτα.
    Το ειχα ειναι πολυ τιμιο και τα σπρωχνει απροβληματιστα τα κιλα της 5αρας

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο ψαχνουμε!!!να βρουμε ενα με οσο γινεται λιγοτερα.απ'οσο ξερεις εκει ειναι φορτωμενα ΑΛΛΑ πλειοψηφικα πιο ξεκουραστα!!!ενα που ειχαμε βρει ειχε 310.000 κ ητανε αυτοματο.
    ετσι ειναι.αν εβρισκα ενα σκετο 3λιτρο χωρις πλεξουδα και εγκεφαλο,μονο μπλοκ-εισαγωγη-φιλτροκουτι μεχρι 140.000χλμ με χαρτια που να αποδεικνυουν τα χλμ κοντα στα 1000 ευρω θα το χτυπουσα

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα χρειαστεί να το δηλώσεις το 3λιτρο Γιαννη, στο Μ52 ο αριθμός κινητήρα ειναι εμφανής. Δε μιλάω για ΚΤΕΟ και έλεγχο ΕΛ.ΑΣ. αλλά για τη περίπτωση ατυχήματος (ο μη γένοιτο).
    Αν είχες Μ54 2,2 και πήγαινες σε 3λιτρο θα σου λεγα καντο, οι πιθανότητες να το "βρουν" είναι ελάχιστες.
    ελαχιστες δεν ειναι αν ξεκινησουν να ψαχνουν!!!!το θεμα ειναι οτι σε ενα τυπικο ελεγχο στο ματι φαινονται ιδια!!!

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετσι ειναι.αν εβρισκα ενα σκετο 3λιτρο χωρις πλεξουδα και εγκεφαλο,μονο μπλοκ-εισαγωγη-φιλτροκουτι μεχρι 140.000χλμ με χαρτια που να αποδεικνυουν τα χλμ κοντα στα 1000 ευρω θα το χτυπουσα
    εγω δε μιλησα για σκετο!μιλησα για κομπλε μετατροπη σε αυτα τα λεφτα αντε λιγο πιο πανω!!!αναλογως τι θα βρεθει!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω δε μιλησα για σκετο!μιλησα για κομπλε μετατροπη σε αυτα τα λεφτα αντε λιγο πιο πανω!!!αναλογως τι θα βρεθει!!!!
    το σκετο αφορουσε την δικη μου περιπτωση!

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλησπερα κ παλι....η μπεμπα βρηκε απο προχθες νεο σπιτι!!!ειναι ενα 520 μαυρο με 150 αλογα.για το αμαξι οτι κ να πω δεν ειναι αρκετο για να περιγραψω το ποσο αψογο ειναι.μου τα λεγατε κ δεν το πιστευα...αν εξαιρεσουμε τα λιγα αλογα που εχει τα οποια στο ξεκινημα κυριως ειναι προβλημα καθ'ολα τα 'λλα ειναι ενα αμαξι αψογο κ ολοκληρωμενο!εχει απιστευτο περπατημα στο δρομο κ σε συνδιασμο με τα bilstein που φοραει μπορω να πω οτι αγγιζει την τελειοτητα,κι ας ακουγεται υπερβολικο!ειναι τελειως αθορυβο,δεν κουδουνιζει τιποτα,περναει απο καθε ειδους ανωμαλιες κ δεν νιωθει τιποτα κι ας φοραει 18αρια!!!ειμαι ΠΟΛΥ χαρουμενος για την επιλογη μου κι ας χρειαστηκε να δωσω την αλητεια-παθος μου το 30αρι!δεν το μετανιωσα τελικα παρο΄λο που ειχα ενδιασμους για το τι θα αντιμετωπισω πηγαινοντας σε σειρα 5.παιδια...ειναι ΚΑΥΛΑ το αμαξι...μονο οσοι το εχετε με καταλαβαινετε,οσοι δεν το εχετε ειστε απλα ατυχοι.χαχα!!!αυριο αν εχει καλο καιρο θα το πλυνω κ θα το ποσταρω αναλογως....

7. The Following 5 Users Say Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (22-02-13), BILL007 (22-02-13), bill_m3 (22-02-13), nikos1400 (22-02-13), Βασιλης (13-03-22)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλησπερα κ παλι....η μπεμπα βρηκε απο προχθες νεο σπιτι!!!ειναι ενα 520 μαυρο με 150 αλογα.για το αμαξι οτι κ να πω δεν ειναι αρκετο για να περιγραψω το ποσο αψογο ειναι.μου τα λεγατε κ δεν το πιστευα...αν εξαιρεσουμε τα λιγα αλογα που εχει τα οποια στο ξεκινημα κυριως ειναι προβλημα καθ'ολα τα 'λλα ειναι ενα αμαξι αψογο κ ολοκληρωμενο!εχει απιστευτο περπατημα στο δρομο κ σε συνδιασμο με τα bilstein που φοραει μπορω να πω οτι αγγιζει την τελειοτητα,κι ας ακουγεται υπερβολικο!ειναι τελειως αθορυβο,δεν κουδουνιζει τιποτα,περναει απο καθε ειδους ανωμαλιες κ δεν νιωθει τιποτα κι ας φοραει 18αρια!!!ειμαι ΠΟΛΥ χαρουμενος για την επιλογη μου κι ας χρειαστηκε να δωσω την αλητεια-παθος μου το 30αρι!δεν το μετανιωσα τελικα παρο΄λο που ειχα ενδιασμους για το τι θα αντιμετωπισω πηγαινοντας σε σειρα 5.παιδια...ειναι ΚΑΥΛΑ το αμαξι...μονο οσοι το εχετε με καταλαβαινετε,οσοι δεν το εχετε ειστε απλα ατυχοι.χαχα!!!αυριο αν εχει καλο καιρο θα το πλυνω κ θα το ποσταρω αναλογως....
    δεν υπερβαλεις καθόλου φιλε, το Ε39 είναι ενα από τα ποιοτικότερα BMW ever. λαλορίζικο και καλοταξιδο.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

μπραβο γιαννη καλοταξιδο.
    μη λες αλλα ομως γιατι χαλιομαστε!!
    χαχα!!

πρεπει να ναι οντως το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο ε;;

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

11. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

PANOS-E60 (22-02-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλορίζικο !! πολλά και ασφαλή χλμ να έχεις!! Να το χαίρεσαι !!!
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP