κ χωρις κανεις τ δουλεια
κ χωρις κανεις τ δουλεια
Και απο Μ52 μπαινει κι απο Μ50 μπαινει,αλλα δεν θ'αλλαξει κατι.Τα 8-10 αλογα θα τα'παιρνες ετσι κι αλλιως με προγραμμα-φιλτρο,το λουφτ σου εχει τη δυνατοτητα να διαβασει μεχρι 0.45 bar υπερπιεση,δλδ 45% περισσοτερο αερα!!Ειναι δυνατον να το ξεπερασεις ποτε αυτο,ατμοσφαιρικα???
Τωρα αμα θες να βαλεις μεγαλυτερη πεταλουδα απο 328 πχ,παρεα με το λουφτ του+εισαγωγη μεγαλυτερη+εκκεντροφορους κτλ και να παιξεις ατμοσφαιρικα,τοτε καλο θα κανει..
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
BILL007 (11-02-13), fotisbmw318is (11-02-13), Kostas Maras (11-02-13), VanVIC (17-02-13)
αρα μαζι με κατι αλλα ψηλα που εχω πχ εκκεντροφορους προγραμμα καλο θα ηταν μια πεταλουδα απο 328 μαζι με το λουφτ ε? μπαινει κουτι η θελει πατεντα καπου?
Ούτε με πατέντα δε μπαίνει θέλει άλλη πολλαπλή εισαγωγή για να μπει, λόγο ότι στ ισ η πεταλούδα είναι διπλή σε σχήμα αυγού ενώ στ 328 είναι απλή στρογγυλή. στ εξωτερικό εχω δεί υπάρχουν έτοιμες για μ42 ή άμα θεσ στέλνεις τ δίκη σου κ σ την ανοίγουν.
Παιδες εφοσον καποιος το πειραξει...
Πως το ξαναφερνει στην default θεση?
τοποθετώντας το μαμα πίσω
Εννοω οποιος πειραξει το ντριμερακι που εχει πανω το λουφτ...
αρχικά ο ένας μιλάει για λουφτ και οι περισσότεροι του απαντάτε για μαφ. Αν ανοίξεις το λουφτ χάραξε στο γραναζωτό δίσκο τη μαμά θέση. όσο χαλαρώνεις το ελατήριο τόσο περισσότερο καύσιμο δίνεις για δεδομένη ποσότητα αέρα. Σε αντίστοχια πειράματα σε αλφα 33 κάτι κατάλαβα όμως.. το τιγκάρεις στις ακαφτες επομένως ο καταλύτης σου δε θα μακροημερέυσει, επίσης να θεωρήσεις δεδομένο οτι δε θα έχεις νορμαλ ρελαντί και ρίπους. εγώ το είχα συνδιάσει με ρυθμιστή πίεσης βενζίνης και λίγο παρπάνω αβανσ στο τρισιμπιτέρ. Κοινώς μπακαλίστικα πράγματα αντί για πρόγραμμα. Μάλλον θα του χαλάσεις τη στεγανοποίηση και δε θα κάνεις δουλειά και μετά θα πας για λουφτ που αν ακούσεις πόσο κάνει θα τρομάξεις...