Περιμένοντας τον Γκοντό, Σάμουελ ΜπέκετΜήπως κοιμόμουν, όταν οι άλλοι υπόφεραν; Μήπως κοιμάμαι τώρα; Αύριο, άμα ξυπνήσω, ή θα νομίζω πως ξύπνησα, τι θα πω για τούτη τη μέρα; Έχουμε καιρό να γεράσουμε. Ο αέρας αντιλαλεί τις κραυγές μας. Αλλά η συνήθεια είναι σπουδαίος σιγαστήρας
Αν έχεις φάει σκ@το με τον κουβά από τα γεννοφάσκια σου μπορεί να γεράσει και από τα 20 κυρ Αντώνη. Έχω εμπειρία από ''προστατευόμενο μου'' στον στρατό όπου ο Χανθόπουλος θα φάνταζε μεγαλοεκδότης στον Capital μπροστά του.
Άμα είναι σαν το τελευταίο ταξίδι του Θωμά (με το σκ@το στην κάλτσα δηλ. ) άστο καλύτερα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Μιλάμε, ξεχειλίζεις από αισιοδοξία!
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν θεωρητικά λόγω επαγγέλματος θα θέλω άλλα 5 χρονάκια να βγω στην σύνταξη, τι θέλω:
1. Να έχουμε όλοι υγεία, το βασικότερο απ΄όλα (βλέπω πάρα πολλά δίπλα μου και πλέον αρχίζω να είμαι ευχαριστημένος μόνο με αυτό)
2. Οι μικρές μου αγάπες να έχουν βρει σωστούς συντρόφους και να χαίρονται όταν είναι δίπλα τους.
3. Η μεγάλη μου αγάπη να νιώθει όπως νιώθει τώρα δίπλα μου.
4. Να μπορούμε να πηγαίνουμε ένα ταξιδάκι με το κάμπριο, κατά κύριο λόγω στην αρκαδική ριβιέρα στον μπούλι να φάμε κανένα ψαράκι.
και
5. να έχω ένα πιπινάκι 27-28 και να ξεδίνουμε αν θα μπορούμε!!!!!!
Για τους κακεντρεχείς, θα πω απλά ότι η γυναίκα το διάβασε αυτό (5) και ακόμα με βαράει !!!
ααα και λέει σιγά μη μπορείς να το έχεις τότε!!!
![]()
![]()
![]()
alexm (11-02-13), aristent (11-02-13), Bazil Van Sinner (11-02-13), bimmerm (11-02-13), fanisk (11-02-13), gant (11-02-13), hades7 (11-02-13), Konstantinos E60 (11-02-13), Panos 316T (11-02-13), PANOS-E60 (11-02-13), Ptboul (12-02-13), S8N (12-02-13)