Σελίδα 6 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 259

Θέμα: [E46] ΑΓΟΡΑ 320 ΚΟΥΠΕ ΤΟΥ 2001

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τέλος η athens car που βλέπω ότι το πουλάει, είναι επίσημη αντιπροσωπεία με πολλά χρόνια στο χώρο και δεν νομίζω ότι θα ξέπεφταν για να πουλήσουν ένα αμάξι,που ήδη η τιμή του είναι κάπως προς τα πάνω (εγώ προσωπικά αυτό θεωρώ μιας και με 6-7κ παίρνεις 330) σε σχέση με άλλα παρόμοια που πουλιούνται αυτή τη στιγμή.
    .
    Εαν δεν έχεις προσωπική εμπειρία δεν το ξέρεις..
    Επίσης να υπενθυμίσω ότι πλέον είναι μόνο επίσημο συνεργείο, την επίσημη εμπορία BMW την έχει χάσει πάνω από χρόνο..
    Detailing Madness

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ROY Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου καλησπερα το ελενξα καθαρο του βιβλιαρακι οκ ειναι απο ασφαλιστη δεν εχει τρακαρισματα και μου το υπογραφει για τα χλμ τι αλλο να κανω????προταση απο εσενα δεκτη περιμενω ευχαριστω πολυ
    Ο ασφαλιστής μπορεί να σου πει μόνο για την πινακίδα που βλέπουμε
    Τίποτα παραπάνω
    Και μην ξεχνάμε ότι η πινακίδα είναι ολοκαίνουρια...
    Τυχαίο....???
    Detailing Madness

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aκουμε Stef παιδια δεν πεφτει εξω !!!

Το πρωτο facelift ειναι καλη ιδεα !!!

4. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

joseph (08-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

λογικα ρε παιδια θα το ειχε καποιος μονο για μια βολτα τον μηνα και παντα με ηλιο κλπ κλπ και εχει 72000χλμ σε 12 χρονια δλδ 72000/12=6000χλμ το χρονο τι πιο λογικο??? εγω πχ που το κυκλοφορω μια στο 3μηνο κανω περισσοτερα τον χρονο αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο
    υγ για τις πινακιδες υπαρχει περιπτωση να τις ειχε παραδωσει οποτε μπορει να διαγραφηκαν γι αυτο και οι νεες!! αλλα τα χλμ και τα σερβις απο ανθρωπο που δουλευει στην bmw κιολας ειναι στανταρακι αληθηνα

6. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

ROY (08-02-13), skaros (08-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

ευχαριστω ελπιζω και θελω να πιστεψω οτι ετσι ειναι τι αλλο να κανω...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν δεν έχεις προσωπική εμπειρία δεν το ξέρεις..
    Επίσης να υπενθυμίσω ότι πλέον είναι μόνο επίσημο συνεργείο, την επίσημη εμπορία BMW την έχει χάσει πάνω από χρόνο..
    Επειδη το αυτοκινητο αγοραστηκε απο τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια και σχεδον ολα τα service εχουν γινει εκει περα απο κανα 2φορες που εγιναν στο Σφακιανακη στη Κηφισια πριν μεταφερθει και γνωριζωντας πλεον οτι δεν ασχολουνται με την εμπορια των αυτοκινητων αλλα μονο με το συνεργειο θελω να πιστευω οτι δεν εχει αλλαξει κατι στη ποιοτητα εξυπηρετησης.Βρισκομαι σε διλημμα να εξακολουθω να το πηγαινω εκει ή να το παω σε καποιο αλλο επισημο συνεργειο; Συγνωμη για το off topic και εαν οντως ενοχλει μπορει να σβηστει απο τους διαχειριστες..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis e46 : 08-02-13 στις 20:41

Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε roy πιστευω να καταλαβες οτι το παραπανω ποστ ηταν χιουμοριστικο-ειρωνικο(οσον αφορα το αυτοκινητο και οχι προς εσενα )και με υπονουμενα ωστε να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα και κατι δεν στεκει με το αμαξι αυτο. βασικα μπορει να ειναι ολα μα ολα οπως τα λεει αλλα θελει παρα πολυ καλο ψαξιμο πριν κανεις την αγορα. οχι γιατι μπορει να εχει κατι το αυτοκινητο επειδη εχει γυρισμενα χλμ αλλα για να μη μας περνανε για μλκες καποιοι ''εξυπνοι''
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 08-02-13 στις 20:40

Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε μου καλησπερα το ελενξα καθαρο του βιβλιαρακι οκ ειναι απο ασφαλιστη δεν εχει τρακαρισματα και μου το υπογραφει για τα χλμ τι αλλο να κανω????προταση απο εσενα δεκτη περιμενω ευχαριστω πολυ
    φιλε μου σε ευχαριστω τα εχω δει τα συγκεκριμενα η μονη διαφορα ειναι οτι θα το αγορασω με χρηματοδοτιση και επειδη ειμαι χρονια πελατησ στην bmw μονο αυτη δινουν εγκριση οι τραπεζεσ οχι

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη το αυτοκινητο αγοραστηκε απο τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια και σχεδον ολα τα service εχουν γινει εκει περα απο κανα 2φορες που εγιναν στο Σφακιανακη στη Κηφισια πριν μεταφερθει και γνωριζωντας πλεον οτι δεν ασχολουνται με την εμπορια των αυτοκινητων αλλα μονο με το συνεργειο θελω να πιστευω οτι δεν εχει αλλαξει κατι στη ποιοτητα εξυπηρετησης.Βρισκομαι σε διλημμα να εξακολουθω να το πηγαινω εκει ή να το παω σε καποιο αλλο επισημο συνεργειο;
    Μιλάω για εμπειρία στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από εκεί, δεν μίλησα για ποιότητα service !
    Detailing Madness

12. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

vasilis e46 (08-02-13)

Rides
    0

Question

φιλε μου σε ευχαριστω τα εχω δει τα συγκεκριμενα η μονη διαφορα ειναι οτι θα το αγορασω με χρηματοδοτιση και επειδη ειμαι χρονια πελατησ στην bmw μονο αυτη δινουν εγκριση οι τραπεζεσ οχι
    οκ και σε ευχαριστω απλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να το δει φαναρτζησ οκ το ειδε να το παω μια βολτα οκ την εκανα και παει οκ και δεν τριζει τιποτα και πινακιδα αυτην την συγκεκριμενη την τσεκαρα με ασφαλιστη φιλο και να ρωταω συνεχεια και επιμονα οτι παιδια μην ερχομαι καθε μερα και σασ βριζω γιατι θα ερχομαι καθε μερα μα καθε μερα τι αλο να κανω

Σελίδα 6 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP