Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Σερβις λογω γηρατιων!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή Σερβις λογω γηρατιων!

Λοιπον Η μπεμπα η καλυτερα η γρια....περασε τα 10 χρονια και τα 100.000 χλμ για την ακριβεια τωρα εχει 105.000 χλμ .........και με πιασανε τα συναισθηματικα ........πρεπει να την φροντισουμε!
    Τι χρειαζεται λοιπον ενα αυτοκινητο ( N42 ) με τα παραπανω χαρακτηριστικα που αλλαζε λαδακια και εκανε σερβις στην ωρα του ?
    Εννοω περα απο τα συνηθισμενα σερβις .......χρειαζεται κατι ιδιαιτερο?
    Βαλβολινες θα αλλαχτουν ξανα με την αλλαγη του πλατο που κοντευει......
    Επισης εχω παρατηρησει μια μικρη διαρροη απο τα λαδια του τιμονιου ......μαλλον η τρομπα την οποια ειδε ο μηχανικος και μου ειπε οτι δεν ειναι αξια αφορας προς το παρον αλλα εγω λεω αμα τα κανω να το φτιαξω και αυτο ! Για τι κοστος μιλαμαι?
    Σε οτι μου πειτε αν γινεται και αν ξερετε θα βοηθουσε να μου πειτε στο περιπου ενα κοστος για να τα βαλω κατω ολα γιατι ......πολλα μαζευτηκαν!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

καταρχην μην τη λες γρια την 46αρα, αργεί πολύ ακόμα μέχρι να γεράσει

αν δεν εχεις αλλάξει ηδη, συνιστω αλλαγή εμπρός σινεμπλοκ για να εξαφανιστούν ότι θορυβάκια κάνει το μπροστινό σύστημα. Αν εισαι ψείρας αλλάζεις και τα σινεμπλοκ πίσω γέφυρας.

αν δεν εχεις αλλάξει αμορτισερ, κάντο επίσης.

με αυτά τα δυο πράγματα το 46αρι φρεσκαρεται αφανταστα.

παγούρι ψυγείου έχεις αλλάξει ?

ιμαντες δυναμό - a/c ?

οι δισκόπλακες σου πως είναι ?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 08-02-13 στις 17:23

3. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (08-02-13), bill_m3 (08-02-13), Dermatis (08-02-13), nikos1400 (09-02-13), vasilis e46 (08-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καταρχην μην τη λες γρια την 46αρα, αργεί πολύ ακόμα μέχρι να γεράσει
    Ναι ρε φιλε!!! Αμα το 46αρι ειναι γρια, τα αλλα ειναι μουμιες??

5. The Following 3 Users Say Thank You to skaros For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (08-02-13), Dermatis (08-02-13), nikos1400 (09-02-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το 46αρι ειναι ακριβως οτι λεει ,

μια 46αρα hot-MILF!!!!!!!

Kαι γρια να γινει ...... παλι σαν την Ζωζω θα στεκεται(σαπουντζακη)!!!!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

7. The Following 8 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

bill_m3 (08-02-13), Dermatis (08-02-13), Leonidas_E39 (08-02-13), mark e92 (08-02-13), nikos valvetronic (09-02-13), nikos1400 (09-02-13), skaros (08-02-13), Vassilis ///M (09-02-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Xaxaxa ............... εεεεετσι ενα milfaki ειναι υπαρχουν και πιο γριες (ε30) που βεβαια στεκουν καλυτερα!
    Συνεμπλοκια αλλαχτηκαν ολα πριν 1 χρονο και ειδα τρελη διαφορα!
    Αμορτισερ ναι ρε γαμωτο θελω αλλα τωρα δεν τρεχει το 500αρικο βεβαια θα το προγραμματισω το καλοκαιρακι!
    Δισκοπλακες θα αλλαχτουν το εχω υπολογισει .........καμια προταση περα απο τις ΟΕΜ?
    Τα υπολοιπα θα ελεγχθουν και εφοσον χρειαζεται θα αλλαχτουν!
    Στον κινητηρα τιποτα.......?? Καμια φλαντζα ...... κανα ελατηριο στις βαλβιδες?
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

9. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (08-02-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Xaxaxa ............... εεεεετσι ενα milfaki ειναι υπαρχουν και πιο γριες (ε30) που βεβαια στεκουν καλυτερα!
    Συνεμπλοκια αλλαχτηκαν ολα πριν 1 χρονο και ειδα τρελη διαφορα!
    Αμορτισερ ναι ρε γαμωτο θελω αλλα τωρα δεν τρεχει το 500αρικο βεβαια θα το προγραμματισω το καλοκαιρακι!
    Δισκοπλακες θα αλλαχτουν το εχω υπολογισει .........καμια προταση περα απο τις ΟΕΜ?
    Τα υπολοιπα θα ελεγχθουν και εφοσον χρειαζεται θα αλλαχτουν!
    Στον κινητηρα τιποτα.......?? Καμια φλαντζα ...... κανα ελατηριο στις βαλβιδες?
    Δισκοπλακες μονο γνησιες. Γιατι να ανοιξεις τον κινητηρα σου; Σου καιει λαδια; Εγω 250.000 χιλιομετρα εχω και δεν εχει το παραμικρο και δεν το πειραζω.

11. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

nikos1400 (09-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

[QUOTE=PANOS-E60;367101]

αν δεν εχεις αλλάξει ηδη, συνιστω αλλαγή εμπρός σινεμπλοκ για να εξαφανιστούν ότι θορυβάκια κάνει το μπροστινό σύστημα. Αν εισαι ψείρας αλλάζεις και τα σινεμπλοκ πίσω γέφυρας.

με αυτά τα δυο πράγματα το 46αρι φρεσκαρεται αφανταστα.

Πραγματικα πολυ χρησιμο το ποστ σου μιας και ειχα μερικες αποριες..τις τελευταιες 2 ημερες ακουω ενα μικρο θορυβο απο δεξια εμπρος και υποψιαζομαι οτι φταιει το σινεμπλοκ.Θα φανει μιας και θα περαστει απο ΚΤΕΟ στο προσεχες διαστημα και πλησιαζει και το μεγαλο service.Να παραθεσω οτι στο ιδιο σημειο ειχε αλλαχθει το σινεμπλοκ και μονο αυτο και μου κανει εντυπωση που προερχεται θορυβος παλι απο εκει.Ισως να ευθυνεται και κατι αλλο δεν ξερω, ελπιζω ομως να μην ειναι κατι σοβαρο.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δισκοπλακες μονο γνησιες. Γιατι να ανοιξεις τον κινητηρα σου; Σου καιει λαδια; Εγω 250.000 χιλιομετρα εχω και δεν εχει το παραμικρο και δεν το πειραζω.
    Λαδια δεν καιει.......Δοξα τον θεο των μηχανωνε!
    Καλα λες....... θα κοιταξω να φτιαξω τη διαρροη στην τρομπα του τιμονιου και ας ειναι μικρη και ειμαστε καλα.......
    Και αλλαζω και δισκοπλακες ......με καμια ΑΤΕ ή ΟΕΜ και μπουζια φιλτρα κλπ κλπ
    Γενικα τα μεγαλα σερβις!
    Και μελλοντικα εχουμε αμορτισερια και δισκο-πλατο / βαλβολινες
    Χρημ χρημ χρημα!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων

με αυτά τα δυο πράγματα το 46αρι φρεσκαρεται αφανταστα

Πραγματικα πολυ χρησιμο το ποστ σου μιας και ειχα μερικες αποριες..τις τελευταιες 2 ημερες ακουω ενα μικρο θορυβο απο δεξια εμπρος και υποψιαζομαι οτι φταιει το σινεμπλοκ.Θα φανει μιας και θα περαστει απο ΚΤΕΟ στο προσεχες διαστημα και πλησιαζει και το μεγαλο service.Να παραθεσω οτι στο ιδιο σημειο ειχε αλλαχθει το σινεμπλοκ και μονο αυτο και μου κανει εντυπωση που προερχεται θορυβος παλι απο εκει.Ισως να ευθυνεται και κατι αλλο δεν ξερω, ελπιζω ομως να μην ειναι κατι σοβαρο.
    Αν ειναι σινεμπλοκ μπροστινα κανε ενα δυο εντονα φρεναρισματα και αν ειναι αυτα θα ακουστουν σιγουρα (εντονο γκοουπ)!

15. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

vasilis e46 (09-02-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λαδια δεν καιει.......Δοξα τον θεο των μηχανωνε!
    Καλα λες....... θα κοιταξω να φτιαξω τη διαρροη στην τρομπα του τιμονιου και ας ειναι μικρη και ειμαστε καλα.......
    Και αλλαζω και δισκοπλακες ......με καμια ΑΤΕ ή ΟΕΜ και μπουζια φιλτρα κλπ κλπ
    Γενικα τα μεγαλα σερβις!
    Και μελλοντικα εχουμε αμορτισερια και δισκο-πλατο / βαλβολινες
    Χρημ χρημ χρημα!
    Η διαρροη απ'το τιμονι οτι και να κανεις θα υπαρχει. Το ανταλλακτικο κανει 250 ευρω και μετα απο λιγο καιρο θα γινει οπως ειναι τωρα παλι. Ασ'το οπως ειναι.

17. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

nikos valvetronic (09-02-13)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP