Μεγαλη η συγκινηση χθες, ειχαν να με σταματησουν απο το καλοκαιρι
Με σταματησαν εξω απο το Blazer Suites ενας νεαρος και μια κοπελα που ηρθαν πισω μου, ελεγχος χαρτιων και αν το αμαξι ειναι δικο μου. Περιμενα εξω απο το αμαξι γιατι τα ειχα πισω, μου ειπε να μπω μεσα μη κρυωσωΜου ειπαν καλο δρομο και εφυγα.
chrisgiapz3 (06-02-13), Eleni (07-02-13), katrin_bmw (07-02-13), Kostas_1 (06-02-13), Panos 316T (06-02-13), Ptboul (06-02-13), sierra (07-02-13)
chrisgiapz3 (06-02-13), Ptboul (07-02-13)
katrin_bmw (07-02-13), Ptboul (07-02-13), spar@ (07-02-13)
κ μενα με εχουν σταματησει πολλες φορες με το Μτριο με ζαλιζουν συνεχεια με τα φιμε αλλα προς το παρον δεν με εχουν γραψει για φιμε ειναι που θα πεσεις εμενα αυτο που με τσαντιζει πολυ ειναι οταν μου ψαχνουν το αμαξι συνηθως για ναρκωτικα μου το κανουν μπαχαλο δεν τα βαζουν τα πραγματα στην θεση σους τα ανακατευουν κ μου την δινει παντως οταν με σταματανε μου φαιροντε λες κ ειμαι ο πασαρης στην αρχη μετα βλεπουν οτι δεν μοιαζω με τον πασαρη κ αλλαζει η συμπεριφορα τους προς το μαλακο....βεβαια να πω την αμαρτια μου δεν εχω σταματησει σε 2 μπλοκα στο ενα δεν εδωσαν σημασια που εκανα παντες μπροστα τους στο μικρολιμανο κ στο αλλο πηγαινα με 180 στα μεγαρα κ ηταν αδυνατον να σταματησω ξαφνικα στα `180χλμ κ εστειλαν περιπολικο κ κολλησε πισω μου σιγουρα αυτος νομιζε οτι επιασε στον πασαρη ενταξει μολις με ειδε μου εκοψε ενα χαλαρο κουστουμι εννοειται δεν ειπα τιποτα κ ολα οκ !οι διας με σταματανε συνεχεια απλα για ελεγχο αυτοι προς το παρον μου εχουν φερθει σωστα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη konstantinaM3 : 08-02-13 στις 14:21
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
αυτο ειναι ενα προβλημα ρε παιδια..καποιες φορες εισαι σε περιφερειακο,εθνικη ,τελος παντων μεγαλο δρομο που μπορει να κινεισαι με νομιμη ταχυτητα καπου 110- 130 χιλ. ,εισαι τερμα αριστερα αν δεν ειναι κανενας ταχυτερος πισω σου η' στην μεσαια λωριδα εστω ,και σου κανουν σημα ξαφνικα στα 30 μετρα να σταματησεις...ειναι δυνατον? ωσπου να ελεγξεις,να βγαλεις δεξι φλας να κοψεις με προσοχη γιατι εχεις και αλλους πισω σου θες καμμια 400 μετρα πιο κατω..
Ptboul (11-02-13)
Εμενα βρε παιδια, απο το 1990, δεν μου εχουν ψαξει ποτε το αυτοκινητο.
εμενα ποτε θα μου συνβει κατι αντιστοιχο
katrin_bmw (12-02-13), Tsik.D. (13-02-13), Vassilis ///M (11-02-13)
Κοίτα βλακόφατσα ο χλεχλές όταν ρωτάει αν έκανε κάτι....
![]()
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (11-02-13)